Youtube
JETBOY (usa) + Nobody Knows, Sweet Zone
Obrázek
Dne: 08.12.2010 20:00
Kde: Hradec Králové la Putika (ex El Diablo

Po více než 25 letech na americkém hard rockovém vrcholu se v rámci svého vůbec prvního evropského turné objeví v La Putice v Hradci Králové, kalifornská pětice JETBOY.

JETBOY se ve všech ohledech daří plnit image tvrdě hard-rockové kapely. Skvěle se jim podařilo sloučit prvky punku, glamu a tradičního hard rocku do jejich vlastního a jedinečného soundu. Skupina byla založena v roce 1983 v San Franciscu kytaristy Billy Rowem a Ferniem Rodem s úmyslem vytvořit stylově podobnou s Hanoi Rocks, Girl nebo New York Dolls. Po příchodu baskytaristy Todda Crewa, bubeníka Rona Tostensona a „čírem“ ozdobeného zpěváka Mickey Finna, skupina začala tvrdě pracovat na svém zviditelnění. V roce 1986 nakonec podepsali svou první významnou smlouvu s koncernem Elektra. V roce 1987 zemřel původní baskytarista Todd Crew na předávkování drogami v hotelovém pokoji Slashe z Guns n Roses. Díky nešťastné shodě náhod se krátce před tím rozešla skupina Hanoi Rocks po smrti svého bubeníka Razzle a jejich baskytarista sam Yaffa nastoupil na uvolněné místo.
V roce 1989 se dostali 3 písně z jejich debutového alba „Feel The Shake“ na soundtrack k filmu „The Burs“ s Tomem Hanksem. Navíc se skladby „Feel The Shake“ a „Make Some Noise“ objevily v témže roce v dalším filmu – „She´s Out Of Control.“ V roce 2010, více než dvacet let od vydání svého prvního studiového alba, vychází 3 nové songy na EP „Off Your Rocker“, kdy se k Finovi, Rosenu a Rodovi připojila rytmická sekce Michael Butler (basa) a Doug Hovan (bicí).

Diskografie:
Feel The Shake 1988
Damned Nation 1990
A Day In The Glamourous Life 1997
Make Some More Noise 1999
Lost And Found 1999
Off Your Rocker 2010

www.youtube.com/watch?v=ic8xUrCCHvE
www.youtube.com/watch?v=trLuDiU2s78

NOBODY KNOWS je jedna z nejvýraznějších a nejosobitějších domácích skupin posledních let. Jejich tvorba přímo navazuje na odkaz skupin jako Mötley Crüe Led Zeppelin nebo Kiss. V roce 2005 natáčejí a vydávají debutové album se stejnojmenným názvem. Hudba Nobody Knows je plná energie, nasazení, melodií a zejména vokální schopnost všech členů ji posouvá do horních příček mezi pomyslný žebříček souborů.
V září 2008 vychází druhé album „Only The Good Die Young“ a následné turné s Kreyson. Nobody Knows mají za sebou i předskakování skupině členů Kiss -Eric Singer Project anebo odehrání bubeníka několika koncertů evropského turné amerického kytaristy Adama Bomba.
Po několika změnách na kytarovém postu je současná sestava:

www.youtube.com/watch?v=rLSevYo2dcs
www.youtube.com/watch?v=wCj6POgm8q8

VSTUPNÉ 250,-
PŘEDPRODEJ 200,- na http://www.marre-sub.cz/
Reakce (0) | Zobrazit všechny akce ...

   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

Nierenstein

31.10.2021
All booking...
 
AKCE
Pallasit
Pallasit 30.10.2021 - 30.10.2021 ( 19:30 - 24:00 )
Zruč nad Sázavou, Pallasit Více informací ...
PushTeek Fest
PushTeek Fest 30.10.2021 - 30.10.2021 ( 20:00 - 24:00 )
Brno Kabinet Múz Více informací ...
Gospel of The Future // V0nt // Kronstadt
Gospel of The Future // V0nt // Kronstadt 06.11.2021 - 06.11.2021 ( 18:00 - 22:00 )
Olomouc, SF MINI Více informací ...
Přehlídka valašsko-brněnského přátelství
Přehlídka valašsko-brněnského přátelství 13.11.2021 ( 20:00 )
Brno, Sibiř, Dukelská 50 Více informací ...
MORE NOISE FOR LIFE vol. 15
MORE NOISE FOR LIFE vol. 15 18.08.2022 - 21.08.2022 ( 17:00 - 12:00 )
Podbor - Fotbalové hřiště Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
KOBRA, Praha - 007, 21.10.21
22.10.2021 17:49, Siki


VOLE, Praha - 007, 20.10.21
22.10.2021 17:48, Siki


BRÜNNER TODESMARCH, Praha - 007, 20.10.21
22.10.2021 17:47, Siki


IDIOCRACY, Točník - Bárka, 2.10.21
04.10.2021 20:09, Siki


PORAJMOS, Točník - Bárka, 2.10.21
04.10.2021 20:07, Siki


SAY/RAID, Točník - Bárka, 2.10.21
04.10.2021 20:06, Siki


KONČINY, Praha-Točná - bývalý protiletecký kryt, 27.9.21
28.09.2021 21:42, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
LAKKA & SAMORAST – split (180)
Rozhovor s Lukášem z Greynbownes (168)
NOFX - Single Album (162)
VINYL RULEZ | 01/2021 - 06/2021 (129)
Come Closer - Pretty Garbage (99)
Confusion Master – Haunted (56)
KIAL? - 6 TRACKS E.P. (23)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
LAKKA & SAMORAST – split
Confusion Master – Haunted
Rozhovor s Lukášem z Greynbownes
KIAL? - 6 TRACKS E.P.
VINYL RULEZ | 01/2021 - 06/2021
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2021 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.