Youtube
Core Ritual shows na listopad/prosinec ´07
14.11.2007 20:54
Ahoj! Naše parta pro vás na listopad a prosinec připravila několik veselých vystoupení! Nejprve stručný seznam a pod ním najdete i podrobnější popis umělců zastupovaných naší bookingovou agenturou. Přejeme vám příjemnou zábavu.
  
Vaše Core Ritual crew
  
Core Ritual shows:
  
19.11. Odysseus and the Argonauts - Teplice, Božák
20.11. Odysseus and the Argonauts + Delusion + Korupce - Praha, 007
08.12. Black Fag + Marek Vasüt + Phantoms on Fire - Praha, 007
21.12. Skeptic Eleptic - tba
22.12. Skeptic Eleptic + Scissorhands - Tábor, Orion
23.12. Skeptic Eleptic + Gangnails + 4 Debils - Praha, Cross
  
  
Odysseus and the Argonauts + Delusion + Korupce - Praha, 007
  
Večer budou otevírat chlapíci z kapely Korupce. Jak sami říkají Nejneznámější dlouhodobě fungující kapely. Asi zkrátka neměli kliku anebo se jen neumějí tlačit do správných dveří. Každopádně po deseti letech letech hraní, spoustě změn v sestavě, několika lepších koncertech (např. jako předkapela the Exploited), několika demáčích a jedné regulérní desce, se vracejí zahrát pro všechny svoje kámoše. Uvidíme jak jim to ve staronové sestavě půjde.
Delusion ze Strakonic prodělali také několik změn. Hudebních, názorových, i v sestavě. Takhle kapela mě vždycky hodně brala a měl jsem z ní pocit, že takhle má znít hardcore. V původní sestavě jsem viděl několik koncertů a pokaždý mě to převálcovalo. Teď mají Delusion v čele novýho zpěváka a po dlouhé odmlce se vracejí.
Večer zakončí Odysseus and the Argonauts, Kapela z Německa, která má ve svejch řadách chlapíka, kterýmu v Dráždanech, odkud jsou, neřekne nikdo jinak než „Lemmy“. Inspirace Motorhead víc než zřejmá, nikoliv však na škodu.
Start - 19:00
vstup - 120,-
  
08.12. Black Fag + Marek Vasüt + Phantoms on Fire - Praha, 007 - Tchichiman b-day party!!!
  
Black Fag jsou nejspíš ta nejbláznivější revival kapela všech dob. Tři gayové a jedna drsná lesbička, který dohromady obrážej kluby po celým světě a předváděj svojí show sestávající se z přehrávání těch největších hitů legendárních Black Flag. Ale nečekejte žádnou temnotu ani hustou atmosféru či snad hardcorovej nářez. Všechny skladby jsou spíše v lehčím punk rockovým hávu, ale všechny jsou zároveň neuvěřitelně chytlavý a samozřejmě po prvním tónu snadno rozpoznatelný. K tomu si přidejte knírky, boa a další kabaretní dekorace!
V rolích předkapel se můžete těšit na novou partu na pražské crust punkové mapě – Marek Vasüt a na jejich zběsilý rock´n´roll a výtečné hitovky v podání ostřílených pěvců a znamenitých instrumentalistů!!!
Phantoms on fire netřeba představovat. Začínali na metalu a pak jim kámoši nahráli ňáký punkový kazety. Od tý doby hrajou “dirty” rock´n´roll. Asi jako kdybys ve svý špinavý vaně vykoupal Elvise a ještě před ním Danziga…
Po koncertě bude pokračovat zábava! Dr. Peterka známý svým nekonvenčním djským uměním, což ve zkratce znamená dát tam desku, nejlíp ňákej výběr a neotočit ji, dokud jedna strana nedohraje. Mezitím si dávat pivka na baru…to druhý borec je aktivnější. Dokonce si ke svý sbírce Iggyho Popa a Johnyho Cashe nakoupil další desky, plný electro punku.
  
A tady ještě článeček ze stránek Black Fag :
  
Příběh kapely Black Fag začal na malém městě v New Hope v Pensylvánii. Zpěvák Liberace Morris vyrůstal v sousedství Doylestownu, ale opravdový domov našel až mezi rozrůstající se a fungující gay komunitou v New Hope. Přes den pracoval v obchodě se značkovými hračkami a oblečením a po večerech se zabýval hudebním divadlem v Bucks County Playhouse. Jednoho večera, po generálce představení Pippin, se Liberace vrátil domů a tam našel svého přítele v posteli s jiným chlápkem. Šel svůj smutek utopit do místní nalejvárny, co se jmenovala U havrana, a začal si na piano brnkat píseň „Nervous Breakdown“ (nervový kolaps) od Black Flag a k tomu si zpívat. Celé osazenstvo hospody ho doslova žralo až do konce songu, kdy se Liberace postavil a začal kolem sebe nahodile rozhazovat skleničky od Martini. Dočasně mu byl do Havrana zakázán vstup a v té době nabyl přesvědčení, že jeho život právě skončil.
Když polehával na dlažbě a rozjímal, který prášky by ho asi tak nejdramatičtěji dovedly ke smrti, odkudsi se náhle vynořil něčí stín. Byla to basačka Cher Dykeowski, motorkářská lesbička k pohledání, která se ve městě vyskytla kvůli tamní motorkářské rallye. Byla také fanynkou kapely Black Flag, a na chování Liberace shledala cosi speciálního. Neměla zrovna nějaký stálý domov, a to od té doby, co jí rodiče vykopli z baráku, protože se na maturitní slavnosti objevila v doprovodu svého učitele tělocviku jakožto jeho partnerka. Byla celá natěšená a měla plán dojet do Kalifornie. Liberacemu nabídla zadní sedadlo na svém Harleyi, a opustili Pensylvánii, aniž by tam po sobě něco zanechali. Vydali se na bohatou cestu skrze státy, která zahrnovala i vítězství Cher v místní soutěži Gay Rodeo v Scottsdaleu.
V tu samou dobu byl Greg Streisand potupně propuštěn z amerického námořnictva, protože se mu nechtělo dodržovat jejich pravidlo „Na nic se neptej a drž hubu“. Svévolně (a špatně) si vyložil pojem „vojenské oblečení“ a předstoupil před slyšení vojenského soudu v omračujících šatičkách ve stylu Arnolda Scaasiho. A tak byl ponechán osudu a práci v květinářství v západním Hollywoodu, v Kalifornii. Jednoho dne se v tom květinářství objevil dobronzova opálenej kořen jménem Robo Simmons a mezi těmi dvěma to okamžitě zajiskřilo. Ukázalo se, že Robo je člověk, co má na starosti kulturní program na výletní lodi jménem Royal Caribbean kotvící na víkend v Long Beach. Takže se Greg a Robo, svázáni pouty vášnivé lásky, vydali na moře a vstříc romantice. Gregovo otevřenější kámošové od maríny ho navedli na kapelu Black Flag, no a cokoli, co uchvátilo Grega, se líbilo taky Robovi. Robova práce ho vždy na pár týdnů od Grega odloučila, ale když byli ti dva spolu (nejen v posteli), dělali nahatí creme brullee a u toho si zpívali "Gimme Gimme Gimme" a "Wasted".
No a Liberace a Cher se nakonec dostali do Kalifornie a v ní, resp. v západním Hollywoodu, zůstali, když tam narazili na kámoše Cher. Liberace začal usilovat o splnění svého snu stát se zpěvákem, a začal dělat dabléra v místním kabaretu. Mezi staré fláky a melodie show občas vložil něco z desky Black Flag, vždy tu píseň věnoval Cher, která věrně navštěvovala každou jeho show. Ovšem songy od Black Flag se davům nikdy moc nelíbily, jenomže jednoho večera se na show objevili Greg a Robo a v zákulisí Liberace pochválili. Ten, polichocen, jim koupil nějaký drinky a představil jim Cher. Po zavíračce se všichni přesunuli do bytu Grega a Roba a ze srandy si začali hrát písně Black Flag na nástroje ze zastavárny, které Greg a Robo sbírali. A tak, jednu po druhé, se dozpívali až do svítání, a ráno se rozhodli, když ochutnali Gregovy famózní palačinky, že si založí kapelu, věnovanou jejich vzájemné hudební lásce.
A ačkoli je jméno téhle kapely trochu až moc do očí bijící, Black Fag byla na světě, její členové se rozhlíží po další možnosti koncertování: a jsou k sežrání!
  
Odkazy:
  
www.korupce.com
www.delusionmusic.net
www.myspace.com/odysseusandtheargonauts
www.myspace.com/phantomsonfire
www.myspace.com/blackfag
www.bandzone.cz/scissorhands
www.gangnails.com
www.myspace.com/4debils
www.skepticeleptic.com
  
hlavni info:
www.myspace.com/coreritual

Více na old.czechcore.cz
Reakce (0) | Zobrazit všechny články ...

   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

Virhe & Steriili Tila

21.08.2024
All booking...
 
AKCE
Neřád (CZ) / Røst (At)
Neřád (CZ) / Røst (At) 20.04.2024 - 20.04.2024 ( 19:00 - 22:00 )
Brno, Sibiř Více informací ...
Kanäl VII
Kanäl VII 20.04.2024 ( 19:00 - 23:59 )
Žamberk - Pivovar Kanec Více informací ...
See You in Hell / Soukromey pozemek / V.O.H. / Zaseklý stroje
See You in Hell / Soukromey pozemek / V.O.H. / Zaseklý stroje 20.04.2024 - 20.04.2024 ( 20:00 - 23:00 )
Příbram, Bowling Klub Více informací ...
DROM, MAYON & DRUTTY
DROM, MAYON & DRUTTY 20.04.2024 - 20.04.2024 ( 20:00 - 22:00 )
Frenštát p. Radhoštěm hospoda Lubina Frýdek-Místek, zkušebna club art Více informací ...
Arrogant Twins křtí desku.
Arrogant Twins křtí desku. 20.04.2024 - 20.04.2024 ( 20:00 - 22:00 )
Praha, Stresovicka Kramle Více informací ...
DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE 22.04.2024 - 22.04.2024 ( 20:00 - 23:00 )
Brno Kabinet Múz Více informací ...
Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23.4. < Anděl, Plzeň
Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23.4. < Anděl, Plzeň 23.04.2024 - 23.04.2024 ( 19:30 )
Anděl, Plzeň Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
PHRENELITH, Praha - Eternie, 12.4.24
14.04.2024 12:01, Siki


NEKUS, Praha - Eternie, 12.4.24
14.04.2024 12:00, Siki


MORSCH, Praha - Eternie, 2.4.24
14.04.2024 11:59, Siki


MÝRDAL, Praha - Eternia, 6.4.24
07.04.2024 11:28, Siki


OČI VLKA, Praha - Eternia, 6.4.24
07.04.2024 11:24, Siki


MORDLOCH, Praha - Eternia, 6.4.24
07.04.2024 11:23, Siki


KIBERA, Broumy - hospoda, 16.3.24
17.03.2024 21:23, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
Neuro Bats | rozhovor (325)
Garlands – Ztracená místa (250)
VINYL RULEZ | 07/2023 - 12/2023 (178)
Bratislavské Dievčatá - s/t (176)
Hippie Chippies - Double Trouble (161)
V.O.H. - Cesta bez konce (159)
Neuro Bats - Noble Roses In The Midst Of Weeds (150)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Cimiterium / Slavery - split
Pivnica / Active Minds - split
Testimony – Of Life And Death
Abhinanda - Complete Discography
Bratislavské Dievčatá - s/t
Fuck On The Beach / Skiplife - split 7
V.O.H. - Cesta bez konce
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes 007 strahov malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast Periferia

© 2024 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.pro-neziskovky.cz) | Design concept by Max

Souhlas s cookies

Používáme pouze "funkční" cookies nutné pro provoz webu.

Více o GDPR.