Youtube
Rozhovor s HUMAN ERROR (hu)
26.05.2009 18:40 Paaya
Obrázek
HUMAN ERROR jsou jednou z kapel, který mě naživo dokážou spolehlivě rozsekat na třísky a když si to tak srovnávám v hlavě, tak už několikrát mě jejich účast vylákala na koncert mimo Brno (ve Štatlu snad ani nikdy nehráli...) Jednou v Pardubicích, jindy daleký Zvolen (solidní afterparty + zdravim Peťu, číslovací komando na vstupu), pokaždé brutální stěna agresivního crustcoru ala EXTREME NOISE TERROR, trocha klasickýho starýho grindcoru a nazdar. V československých luzích a hájích nejsou nikterak neznámým pojmem, ale o rozhovor s nima jsem zatím nikde nezavadil, takže tady je. Probíhal chaoticky po mailu během jara až léta 2008.

 Jó napot kivánok! Hogy van? Kérem beszéljen lassabban! Beszél angolul? Jaktože to vaše slavný LP na Profane Existence ještě není venku? Kde to vázne?

Dr. Slayer: Přesně nevíme. PE nám udávali různý důvody, proč vydání toho LP trvá tak dlouho, ale doufejme že vyjde už brzo!

Jak vlastně došlo k tomu, že má deska vyjít právě u PE? Kdybyste dejme tomu dostali současně nabídku vydat ten vinyl ve spolupráci několika menších labelů, nebo na PE, co by pro vás bylo lákavější a proč?

Dr. Slayer: Prostě jsme rozeslali mp3-ky tisíci různým labelům a PE měli velkej zájem tu nahrávku vydat na vinylu. To byla nejlepší nabídka jakou jsme si mohli představit, ale na druhou stranu jsme postupem času začali být skeptičtí, když čas běžel a nic se nedělo, až na nějakou obecnou propagačku nebo předběžný info na webu PE a v jejich časáku.

 

A co další dosavadní nahrávky Human Error? Povězte o nich něco víc.

Dr. Slayer: Pokud vím, tak label kterej vydal naše první split LP se SYSTEM SHIT, Undislessed records, už neexistuje. Dostali jsme svý kopie a ty jsme rozprodali. Nevíme nic ani o Eclipse records z Japonska, kteří vydali naše split CD s LYCANTHROPHY. Těch 200 kopií co jsme dostali je fuč. MCD „Torture culture“ jsme si vydali sami, ale to bylo 400 kopií na CD a jen 150 na kazetách. Ty jsou taky vyprodaný.

 

Nedávno jsem někde četl scene report z Polska, kde si autor stěžoval, že tamní scénu hodně oslabuje masivní migrace polských punx do zahraničí. Je to v Maďarsku taky častej jev? Když jsme se naposledy viděli, bubeník vám zrovna odjížděl za prací do Anglie, mám dojem že i Csiga strávil nějakou dobu v Nizozemí…

Csiga: Jo, před dvěma lety jsem strávil chvilku v Nizozemí. To bylo tak pět dní, součást mý dovolený. Pohoda! Hehe! V Maďarsku je situace stejná. Důležití a aktivní lidi z naší scény přesídlili na západ, což na jednu stranu dokážu pochopit. Ale podívejme se mimo scénu do odlišných sfér společnosti. Doktoři, učitelé, dělníci i odborníci se snaží najít lepší místa. Scéna není tím jediným, co bude oslabeno… Beztak, já jsem taky strávil půl roku v Německu, což bylo důležitý. Ale ujasnil jsem si, kde je moje místo, a to je Budapešť, Maďarsko.

Gábor: V Maďarsku je to běžná věc, že lidi odjíždí ze země za lepšíma šancema na západě. Je to tu celkem obvyklý ale řekl bych že tak je to v celé východní Evropě. Teď máme novýho bubeníka, ten byl taky ve Státech, ale jen na rok. Doufám, že mu to stačilo!

Dr. Slayer: Jo, to je pravda, v posledních letech spousta lidí opustila místní scénu kvůli tomu, že se přestěhovali někam do západní Evropy, ale skutečným důvodem, proč je naše scéna slabá je nedostatek zájmu, úzkoprsej přístup, nejednotnost a další sračky.

 

Jaká je teda vlastně současná sestava HE? Zažili jste těch změn už několik, ale dva členové – Gábor a Slayer – zůstávají od začátku. Co by muselo být tím, co by vás přimělo k tomu kapelu rozpustit anebo třeba pokračovat pod jiným názvem?

Dr. Slayer: Vážně milujem hraní v týhle kapele a nevzdáme to! Csiga, Gábor a já jsme spolu víc jak sedm let, ale nenašli jsme bubeníka, kterej by přemýšlel nebo chtěl hrát stejně jako my. To je naše zkurvená kletba. Za ty roky jsme vystřídali víc jak sedm bubeníků. V dubnu jsme objevili týpka jménem Mark a fakt věříme, že zůstane stálým členem HUMAN ERROR. Odehráli jsme s ním pár koncertů a jsme s ním fakt spokojení jak po hudební, tak po lidský stránce. Vlastně, já jsem jediným opravdu původním členem HE. Gábor se přidal o něco málo později než já, původně jsem byl zpěvák já, ale pak jsem to vzdal a přesedlal jsem na basu…

 

Jak došlo k vašemu tour po Ukrajině? Kde jste všude hráli? Liší se hraní tam v něčem od toho, na co jste běžně zvyklí? Viděl jsem fotky z obrovských sálů, velký pódia, stovky lidí…

Dr. Slayer: Ukrajina byla kurevsky výborná! Ty koncerty, cestování, ti lidi byli úžasní, i příhody, kromě blbých zážitků s policajtama a vojákama. Hráli jsme v Kyjevě, Vinnitsi, Rivně, Užgorodě. Turné nám zorganizoval Dennis, jeden kluk z Kyjeva. Dva roky nato (minulý léto) jsme hráli na No Border Camp festivalu, což byla taky parádní párty! V říjnu se chystáme na dvoutýdenní tour po Ukrajině a Bělorusku spolu s ukrajinskou HC/metal bandou THE SYMBIOZ.

Csiga: Jó, tam je moře fajn lidí! Zdravím Karinu!!!

Gábor: Ukrajinský koncerty byly fakt kurva skvělý! Prima lidi, kteří se zajímali o kapelu, zatraceně úžasný šílený publikum a fakt zajímavá země. Měli jsme pár problémů s fízlama na silnicích, ale lidi si na ně musí dávat bacha. A je dobrý mít pro ně v kapse nachystaný nějaký prachy, haha!

 

Kde vlastně podle vás stojí nějaká pomyslná hranice onoho DIY, kterou rozhodně nechcete překročit?

Dr. Slayer: Dobrá otázka. Mám rád veškerý záležitosti kapely pod svou kontrolou (v pozitivním slova smyslu, nejsem žádnej tyran, haha), ale myslím, že pořád bereme cokoliv z nějaké imaginární hranice DIY, pokud se tím nemění původní myšlenka a motivace k výrazu a celkovýmu zvuku kapely.

Gábor: Myslím, že kapela jako my nemá ve skutečnosti jinou možnost, jak se rozvíjet a dobře fungovat, než cestou DIY. Jestliže chceš něčeho dosáhnout, je to jen na tobě. Jediná možnost hardcorových a punkových kapel je DIY, jinak bychom akorát hráli roky po zkušebnách a nic by se nedělo. Je tohle cesta? Já tvrdím že ne. Nevidím nějaký hranice DIY, dělej co chceš, můžeš nebo cítíš, akorát se nevzdávej svýho postoje pro vnější důvody – pokud to tak sám necítíš.

 

Co pro vás bylo pohnutkou k tomu začít hrát v kapele? A co vás v tom drží dál? Jde vám spíš o vlastní mentální přežití, vybití vlastního vzteku, nebo máte ambice svojí hudbou/textama/přístupem něco změnit?

Dr. Slayer: První důvod byl tenhle: milujeme mocný d-beat a úchvatný blastbeat! Pociťovali jsme a stále pociťujeme spoustu vzteku, frustrace, ale nejsme žádná banda agresivních bezmozků. Podle mě nemůžeme na společnosti a na světě moc změnit, kromě šíření myšlenek a snahy spojit se s lidmi, co smýšlí stejně.

Gábor: Jako řekl Dr. Slayer, prvotní motivací byla muzika. Protože milujeme hluk. Nejsme politicky aktivní kapela, žádní agitátoři, ale máme svý názory a kapela je dobrej prostředek jak je vyjádřit. Myslím, že punk/hardcore není o ideologiích a sloganech, je o vlastním úsudku, kterej se nemusí ztotožňovat s tím, co si myslí jiní punx, a obzvlášť ne s myšlením „normálních“ lidí. Hudba samotná může být tvým životním názorem a když se rozhodneš ten bordel hrát, a jezdit turné, dělat koncerty, setkávat se s lidma po celým světě za nulový prachy, i to už je určitej odpor vůči téhle všudypřítomné materialistické ideologii.

 

Pocházíte všichni z Budapešti? Co se vám na tom městě a na životě v něm líbí, a co vás naopak sere?

Dr. Slayer: Skoro všichni, náš novej bubeník Mark je z Budakeszi, ale to je od Budapešti kousek. Já tu žiju rád, ale spousta věcí se tu mění k horšímu... Jako zkurvená past na turisty je to pořád skvělý město, ale skutečnej alternativní způsob myšlení a jednání tady stále chybí...

Gábor: Asi Budapešť miluju, vyrostl jsem tu a líbí se mi tu. A je ta spousta dobrých míst kde se dá chlastat haha! Co se mi nelíbí je, že undergroundová scéna je tu tak malá, nebo je tu příliš módních sráčů, a pro undergroundový kapely je tu moc málo míst. Co bylo dobrý, to je zavřený a zůstaly jen dvě tři místa, kde se dá hrát, a ani ty nejsou zrovna nejlepší... Další věc co mě štve je lidskej nezájem o opravdovej underground.

Csiga: V Budapešti je moje místo, můj domov. Narodil jsem se tu, mám tu kámoše, rodinu, kořeny... jazyk atd. To všechno je pro mě kurevsky důležitý. Mám rád Dunaj s jeho mosty, a krásnou architekturu. Kdykoliv se procházím městem, tak mě fascinuje. Co tu postrádám je víc zeleně, víc cyklostezek, víc možností k alternativnímu životu a přemýšlení (squaty, kluby...). Nesnáším ty tisíce aut a hypermarkety. A zkurvený psí hovna na mý ulici! J

 

Na Budapešti mě zarazil fakt ohromnej počet bezdomovců. Ne že by v Brně nebyli žádní lidi bez střechy nad hlavou, ale opravdu se mi nestává, že bych během jedné noční procházky městem viděl na různých místech tolik lidí spících ve vchodech/výklencích domů, pod mostama apod. Na druhou stranu si myslím, že hlavní rozdíl je spíš v tom, že fízlové v Česku se jen snaží tyhle lidi vytlačit z očí veřejnosti, aby zachovali jakousi pokryteckou „čistou imidž“ města. V čem vidíte problém vy? Je v Maďarsku bezdomovectví opravdu větší problém než jinde, nebo se to jen vláda/město nesnaží skrývat?

Dr. Slayer: Máš recht, v ulicích je spousta bezdomovců. Většina z nich jsou oběti společenskýho systému, ale pár z nich jsou obyčejní alkoholici, kteří nechcou dělat nic jinýho, jen se poflakovat… Řekl bych, že v Budapešti je nejspíš víc bezdomovců než v jiných maďarských městech nebo sousedních zemích… Tady je problém bezdomovectví hodně na očích…

Gábor: Jo, bezdomovectví je tu velkej problém. Máš pravdu, je tu hodně bezdomovců. Nesouhlasím se Slayerem. Podle mě jsou část z nich oběti společnosti, ale větší část z nich prostě nic nezajímá a nechtěj se svou situací nic dělat. Takže jsem toho názoru, že je to především na těch lidech, bezdomovcích, že pracovat nechtějí, nechtějí nic dělat.

Csiga: V Budapešti žijou dva miliony lidí (v celým Maďarsku jich je deset), což z něj dělá nejhustěji osídlený maďarský město. Druhý, třetí, čtvrtý… největší města už jsou mnohem menší a mají jen 400-500 tisíc obyvatel. Ve velkým městě jako je to naše je podle mě mnohem snazší přežít jako bezdomovec, než v menším městě. Jen se podívej třeba na New York. Další věc je otázka bytů v Maďarsku. Takzvaně normální způsob jak si tu zajistit bydlení je koupit si byt, ne pronájem. Pronajímaný byty jsou nesmyslně drahý. Musíš být bohatej, nebo dostat půjčku, nebo podědit od prarodičů… To jsou nejlepší způsoby jak sehnat bydlení. Mám za to, že většina bezdomovců v hlavním městě jsou oběti tohodle debilního bytovýho systému.

 

Existuje nebo existoval vůbec v Maďarsku někdy nějakej squat? Co se děje s budapešťským centrem AK57? Jak tohle místo vzniklo a jak funguje?

Dr. Slayer: Squaty tu pořád žádný nejsou. Squattování je tu takřka nemožný z různých důvodů, ale především je to kvůli policajtům, omezeným majitelům budov, nezájmu ve scéně atd. AK57 už neexistuje. Nebyl to squat, platili nájem, ale ti lidi zase něco rozjedou. Různě jsem jim s některýma věcma pomáhal, ale neznám celej příběh a důvody proč toho nechali…

 

Další věc, která se mi vybaví, když vzpomenu na svý poslední návštěvy Budapešti, je že mě pokaždé v šalině chytli revizoři (Csiga pamatuje…hahaha). Byla to jen náhoda a moje smůla, nebo jich tam máte vážně tolik? Je ježdění načerno v pohodě, nebo „nemáte chuť s někým vymrdávát“, jak kdosi napsal v nějaký anketě o MHD zdarma? Snažíte se najít nějakou alternativní možnost dopravy po městě, třeba na kolech apod, nebo si radši vozíte zadky v kárách, hehe..? Probíhají u vás třeba nějaký cyklojízdy?

Dr. Slayer: Hnutí cyklojízd je rok od roku silnější, to je na Budapešti skvělý. Tady je naprosto nepředstavitelný, že by byla veřejná doprava bezplatná. Spousta Maďarů volí mezi smrtí a životem bez auta, to je kurevsky smutný… Nesnáším dopravní zácpy, jen sedět v pojebaným autě a čekat na to až se po metrech posuneš dál… Svou starobylou Škodu Favorit používám jen pozdě večer nebo o víkendech…

Gábor: Ne, to nebyla náhoda – fakt je jich tolik haha! Jízda na černo je v klidu, ale musíš si dávat bacha na revizory. V metru je takřka nemožný podvádět, protože revizoři tě nepustí dolů. V opačným případě… serte na ně a podvádějte!! Kolo je tu celkem populární a koukám, že ho používá čím dál víc lidí. To je dobře.

Csiga: Žiju ve městě, auto nemám, kolo mi ukradli, takže hodně chodím po svejch, což mě fakt baví! Když jdu do práce, nebo mám delší cestu, většinou vím jak to zvládnout bez placení. Jasně že občas se něco posere… jako když jsme měli před dvěma lety smůlu když RISPOSTA a FESTA DESPERATO byli v Budapešti J Cyklojízdy jsou v Budapešti dost populární. Podle mě není dopravní situace ve městě dostatečně bezpečná, ale pokud se někdo rozhodne pro alternativní způsob přepravy jako je jízda na kole, tak je situace mnohem lepší, než bývala dřív.

 

Csigo, ty hraješ krom Human Error taky v oi! kapele BÖILER a přijde mi, že máš mezi pleškama i dost kamošů. To je pro mě celkem zajímavá situace… zatím jsem neobjevil takřka nic, co by mě na oi kultuře nějak zaujalo, většina lidí který potkám mě spíš odrazujou – vyvolávání zbytečných bitek, dementní vtípky na úrovni jedenáctiletých puberťáků, macho chování, trapnej patriotismus, až podezřele častý paktování se s náckama a jim podobnou chamradí, atd… Co tě na hraní v Böiler baví, je něco, co ti naopak na skinheadech vadí… Jinými slovy, jak funguje taková symbióza crustera a skinheadů?

Csiga: Jak to funguje?!? Symbióza? To mám odjakživa v piči! Všichni borci z těch dvou kapel jsou kurevsky skvělí! To je to nejdůležitější. Vím, co máš na mysli, protože jsi z Brna, ale v Budapešti nebo v Maďarsku jsme takovej problém nikdy neměli. Jsem jen šťastnej, že jsem hrál v nejlepších maďarských bandách, což jsou BÖILER a HUMAN ERROR!

Dr. Slayer: Ty to asi nevíš, ale já jsem byl zakládajícím basákem BÖILER, haha. Strašně rád jsem s nima hrál! Csiga ty úžasný kluky taky miluje a strávil s nima spoustu skvělých let! Nikdy o tom nepřemýšlíme, mezi těma dvěma scénama, Zkušenosti byly dost odlišný a zároveň dost stejný…

 

Maďarsko a Slovensko jsou známý díky různým vzájemným nacionalistickým výpadům… Měli jste někdy na Slovensku problémy kvůli tomu, že jste Maďaři? Setkali jste se někdy s podobným jeblým přemýšlením vůči ostatním národům i u maďarských „punx“?

Dr. Slayer: Nikdy jsme nepocítili nebo se nám nedostalo nějakých špatných reakcí uvnitř punkové scény, ale mám pár nepěkných zážitků z ulic, kvůli tomu, že jsme Maďaři! V punkové scéně byli všichni děsně přátelští a milí, ale na ulicích, na parkovištích a v obchodech jsou lidi občas dost nepříjemní, když zjistí že jsme Maďaři…

Gábor: Jo, to národnostní tření tu je v obou zemích, ale já jsem ho nezažil. Ale on je rozdíl, když tam jedeš s kapelou a lidi tě očekávají, než kdybys byl turista. Mám pár kámošů, kteří mi říkali, že měli problémy, ale nebylo to tak vážný. Občas slyšíme ve zprávách o nějakých útocích, takže ten problém existuje, ale jak jsem řekl, na vlastní kůži jsem to nezažil.

Csiga: Proč zní otázka vždycky „Měli jste někdy špatný zkušenosti..?“ Proč to není: „Jaký milý a pozitivní zkušenosti máte..?“ Byl jsem na Slovensku mockrát, s kapelou i bez a na žádný průsery si nevzpomínám. Jasně že jsem taky slyšel o útocích, nebo nacionalistických problémech, ale ty nejsou z mé zkušeností, nýbrž z médií.

 

Patříte mezi ty fanatiky, co běžně jezdí na koncerty mimo svý město, nebo jste peciválové co čekají až kapela přijede do jejich čtvrti a k uspokojení cestovatelských choutek jim stačí výjezdy s vlastní bandou? Na jakej koncert z těch, na kterých jste nehráli, jste kdy jeli nejdál?

Dr. Slayer: Haha! Nejsme žádní peciválové! Často cestujeme, abychom viděli dobrý kapely! Naposledy jsem byl v Česku podívat se na zkurvený PISSCHRIST, to jsou kurva d-beat dealeři nevyšší ligy!!!

Gábor: Já jsem kurevsky línej, ale pokud mě někdo fakt zajímá a hraje v jiným městě nebo zemi, tak tam jedu. To pro nás není problém.

Csiga: Záleží na tom… Někdy jsem línej smrad, jindy svý oblíbený kapele zorganizuju koncert u nás. Většinou jezdím ven s kapelou, ale řekl bych, že cestování nemám nikdy dost. Je to jedna z nejlepších věcí! Brzo se chystám protřepat mařenu na HELLACOPTERS v Berlíně!

 

Loni jste hráli na Free Festu, co je to za akci? Jezdíte tam každej rok? Jak ten fesťák probíhá?

Dr. Slayer: Jo, a budeme tam hrát znovu, byly jsme tam na všech čtyřech ročnících a pokaždé jsme hráli s jiným bubeníkem, haha… Milujem tenhle fesťák kvůli jeho atmosféře, fajn lidem i kapelám, ale především kvůli jeho přístupu! Tímhle festivalem se Maďarská hardcore punk scéna snaží předvést svou sílu a schopnost něco udělat. Každý léto je v Maďarsku spousta komerčních festivalů s drahým vstupným a mainstreamovýma kapelama… Naše scéna potřebuje ukázat, že jsme tady a že dokážeme udělat festival bez zkurvené mainstreamové propagandy, nadnárodních společností, pitomé ochranky a jiných sraček. Freefest vládne! www.freefest.hu

Gábor: Hráli jsme tam každej rok, letos to valí už čtyři roky. Je to nejlepší punkovej fesťák v Maďarsku. Přístup, myšlenka je v klidu a všichni, který scéna zajímá tam jezdí. Fakt dobrej fest. Jede mimo hlavní proud, a organizátoři jsou lidi s fakt dobrým přístupem.

 

Kdo píše v Human Error texty? Dřív jste psávali hlavně anglicky, teď i maďarsky… proč ten posun? Kterej jazyk vám vyhovuje víc?

Dr. Slayer: Na prvním LP jsem napsal spoustu textů já, ale později se stal autorem textů Gábor. Přejít z angličtiny na maďarštinu, nebo využívat oboje, no, tahle myšlenka přišla z naší zkušenosti: spousty jiných kapel ze spousty jiných zemí zpívají ve svých rodných jazycích a překládají texty do angličtiny. Chtěli bychom to tímhle způsobem mít tak půl na půl, s překladama, protože je pro nás důležitý, aby lidi rozuměli našim myšlenkám.

Gábor: Některý starý věci jsou od Dr. Slayera, některý jiný jsou od bývalýho kytaristy jménem HL, ale většinu píšu já. První song v maďarštině byl „Amerikai Álom“ (Americký sen). Líbilo se mi řvát v maďarštině, tak jsem takhle začal psát častěji a častěji. Teď se to zdá být padesát na padesát. To je celý. A nezačal jsem psát maďarský texty kvůli jiným pojebaným kapelám haha! Dr. Slayer mele pičoviny haha!

 

Vypadá to, že s velkou pravděpodobností začnu od září učit na nějaký základní škole, takže bych rád znal vaše připomínky, co je na školním systému tak zkurvenýho? Jak byste to udělali líp?

Dr. Slayer: Ten song napsal Gábor. Myslím, že je o špatným způsobu učení, nudných kategoriích a obyčejným vymejvání mozků. Učení a hledání nových a zajímavých věcí je pořád skvělá věc, ale je moc důležitý jak to děláš!

Gábor: Když jsem ten text psal, mohlo mi být tak sedmnáct, takže je to nefalšovanej teenagerpunk vál haha! Ale je to o té přehršli zbytečných kokotin co se děcka musí učit a některých špatných metodách, který učitelé a školskej systém využívají. Ale musím říct, že školskej systém, co byl před deseti lety, byl mnohem lepší než teď, ten vál je dnes mnohem aktuálnější než když jsem ho psal. Naše staronová vláda zavedla novej systém, v mnohým podobnější americkýmu systému, a je to SRAČKA. Vzdělání je důležitý, jde jen o způsob jak ho dosáhnout.

 

Ok, to bude asi všechno… Köszönöm szépen! Sok sikert kivánunk munkájához az új évben! Éljen a tartós béke!

Gábor: Haha! Dobrý maďarský hesla!! Dík za nabídku prostoru ve tvým zinu! Zdravíme všechny kámoše a fandy! Čus!

Dr. Slayer: Zdravíme a děkujem! Chystáme nový album, tak se mějte na pozoru!!! Moc zdravíme všechny český i slovenský kámoše!

Csiga: Dík moc Paayo! Sorry za pomalý odpovědi. Říkal jsem ti to: Jsme líní smradi!


www.ebmrecords.com
www.profaneexsitence.com
www.myspace.com/thehumanerror
disbeatrawpunk@freemail.hu

 

 

Kultura trýzně (Torture culture)

Zde není upřímnost

Zde není dobrý vkus

Jen těžkej výplach mozků

A prázdný kecy

 

Je toto vývoj moderní kultury?

Jen jedno je jistý

Nadešel věk nepřemýšlení

 

Úpadek doby (This age decline)

Za iluzí blahobytu

Prožírá se nouze

 

Toto je doba úpadku

 

Ignorance se vzmáhá

Ghettoizované generace

 

'56

Bojovali za svobodu proti totalitě

1956

Svině nás zradily- totální zkurvená kontrola

 

Zkurvenej školskej systém (Fucked up school system)

Základní vzdělání

V zakonzervovaným školským systému

 

Absolutismus a korupce

Ve vedoucích korporacích

 

Kategorická bezbrannost

Bytostí u moci

 

Diskriminace, lži

Myšlenka je obětí

Rozhovory Reakce (0) | Zobrazit všechny články ...

   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

Virhe & Steriili Tila

21.08.2024
All booking...
 
AKCE
DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + ATOMIC CANDY DREEPS (cz)
24.04.2024 - 24.04.2024 ( 19:00 - 23:00 )
Ostrava Více informací ...
UTOUTATISE Vol.17
UTOUTATISE Vol.17 24.04.2024 - 24.04.2024 ( 20:00 - 22:00 )
Zkušebna, Starý Plzenec (piš si o adresu!) Více informací ...
OBSCENE EXTREME WARM UP
OBSCENE EXTREME WARM UP 26.04.2024 - 26.04.2024 ( 18:00 - 23:00 )
Ostrava - Barrák Více informací ...
ROZPOR, DISTAX, MÄRNØ
ROZPOR, DISTAX, MÄRNØ 26.04.2024 - 26.04.2024 ( 20:00 - 22:00 )
Brno Více informací ...
The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats 26.04.2024 ( 20:00 )
Brno Kabinet Múz Více informací ...
OBSCENE SOCIETY FEST
OBSCENE SOCIETY FEST 27.04.2024 - 28.04.2024 ( 14:00 - 03:00 )
PARDUBICE - KLUB ABC Více informací ...
Bomby na Nitru
Bomby na Nitru 27.04.2024 - 27.04.2024 ( 16:00 - 23:50 )
Nitra, Nová Pekáreň Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
HANAKUSO, Brno - Sibiř, 20.4.24
22.04.2024 12:15, Siki


THALIDOMIDE, Brno - Sibiř, 20.4.24
22.04.2024 12:13, Siki


NO VIDA, Brno - Sibiř, 20.4.24
22.04.2024 12:12, Siki


NEŘÁD, Brno - Sibiř, 20.4.24
22.04.2024 12:10, Siki


GODOT YOUTH, Brno - Sibiř, 20.4.24
22.04.2024 12:09, Siki


PHRENELITH, Praha - Eternie, 12.4.24
14.04.2024 12:01, Siki


NEKUS, Praha - Eternie, 12.4.24
14.04.2024 12:00, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
Neuro Bats | rozhovor (329)
Garlands – Ztracená místa (253)
VINYL RULEZ | 07/2023 - 12/2023 (181)
Bratislavské Dievčatá - s/t (177)
V.O.H. - Cesta bez konce (162)
Hippie Chippies - Double Trouble (161)
Neuro Bats - Noble Roses In The Midst Of Weeds (152)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Fuck On The Beach / Skiplife - split 7
V.O.H. - Cesta bez konce
Earth Crust Displacement - Under The Surface
The Drowns - BLACKED OUT
DEATH CULTURE DEPRIVATION – PAST
HOW CAN LIMO KID KILL YOUR DREAMS? #10
Mau Maus / Just Wär - split
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes 007 strahov malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast Periferia

© 2024 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.pro-neziskovky.cz) | Design concept by Max

Souhlas s cookies

Používáme pouze "funkční" cookies nutné pro provoz webu.

Více o GDPR.