Recenze Koncerty
 
15.05.2017 11:23:38, k-barata

Necelé čtyři hodiny na Gore Boys 4

Necelé čtyři hodiny na Gore Boys 4

Po pěti měsících, konkrétně v pátek 12. května 2017, se festival Gore Boys, vrátil do Modřanského klubu Mayapur pokojíček.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.11.2016 12:15:02, k-barata

Co si dát v Moskvě? Makaroni!

Co si dát v Moskvě? Makaroni!

Kapely Tupé Ostří a Мать!!! Макароны тащи... [Mat'!!! Macaroni tas'chi...] na tříkoncertním miniturné. Od hardcorového growl až po východní lidové.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.10.2016 02:17:52, k-barata

O pátém Pravěkfestu a zelené židli

O pátém Pravěkfestu a zelené židli

O víkendu na přelomu září a října se tvárný prostor pražského Klubu FAMU proměnil v rejdiště podivuhodných hudebních extravagancí s názvem Pravěkfest V.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.08.2016 00:41, Banan

LOS CRUDOS A SPOL V HAMBURKU

LOS CRUDOS A SPOL V HAMBURKU

Velice dobře si pamatuju den, kdy jsem nejel na koncert Los Crudos na Sedmičku. Byl rok 1996, většina mých kámošů z Plzně ztratila o hard core během posledních pár měsíců zájem a ty nové jsem ještě nestihl poznat. Navíc i Crudos jsem v té době znal spíše zběžně a tak jsem se rozhodl, že sám se vlakem do Prahy trmácet nebudu a ušetřím peníze radši na nějaký strejtedž hárdkor. No a bylo to.

 

 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

25.06.2016 01:57:10, keyda

K-TOWN Hardcore Fest (17.-19.6. 2016)

K-TOWN Hardcore Fest  (17.-19.6. 2016)

Zápisky z x-tého ročníku původně K-TOWN, později SHITTOWN a nakonec zase K-TOWN Hardcore Festu. Byl to jedinečný zážitek, na který slova jen sotva stačí. Měli jste tam bejt.


 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

10.09.2015 00:03, Banan

NO HOPE FOR THE KIDS A SPOL. V KODANI

NO HOPE FOR THE KIDS A SPOL. V KODANI

Recenze na koncert jako žánr v podstatě vymřel. Když občas z nostalgie otevřu staré články na czechcoru, tak se to tam reporty z akcí jen hemží, ale chápu - v době, kdy je sedm koncertů do týdne a videa z nich se na internetu objeví v podstatě okamžitě, ztratilo to asi trochu smysl.Nicméně, tohle pro mě byl tak silnej zážitek, že se o něj musím s někým podělit. Sorry, jestli toho patosu bude moc.


 
Reakce (9) Zobrazit článek ...

28.05.2012 11:47, blum

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Hnutí na osvobození zvířat má mnoho podob. Od prosazování legislativních změn až po přímou akci. Nedílnou součástí jsou i takzvané otevřené záchrany zvířat neboli Open Rescue. Jedná se o přímou akci bez masky, tedy aktivisté a aktivistky neskrývají svou identitu jako je tomu třeba u většiny akcí Animal Liberation Front (dále ALF).

ALF není jak by se mohlo zdát organizace, ale pod tímto názvem najdeme celé hnutí. Základní aktivitou ALF je přímá akce – vysvobození zvířat z míst, kde nemohou naplňovat své základní životní touhy a potřeby (tedy farmy, laboratoře apod.) a je jím poskytnut prostor pro uskutečnění skutečného svobodného života. Dále pak působení ekonomických škod firem a korporacím zneužívající životy zvířat. Důležitou prací skupin ALF je dokumentace života tzv hospodářských zvířat. Přitom je zde kladen maximální důraz, aby při těchto akcích nebylo ublíženo ani zvířatům ani člověku.

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

04.08.2011 22:00, Samuel

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report)

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report) PLAY FAST OR DON´T #8, 29. - 30.7. 2011, AIRPORT - HRADEC KRÁLOVÉ
Autor: Šakal, rabies-noise@volny.cz

ADACTA, FATAL NUNCHAKU, LAST LEGION ALIVE, SEE YOU IN HELL, LYCANTHROPHY, DISTRESS, MESRINE, LOBOTOMIA, MOB 47, CHIENS, THE ATROCITY EXHIBIT, HELLISHEAVEN + FEAR OF EXTINCTION, HOW LONG?, MONDO GECKO, SENATA FOX, CANCER SPREADING, SHEEVA YOGA, SCORCHED EARTH, IDIOTS PARADE, VISIONS OF WAR, GIUDA, TOTÄLICKERS, AGATHOCLES, EXTINCTION OF MANKIND, HELLSHOCK, LOOKING FOR AN ANSWER, SUMMON THE CROWS, AGUIRRE


Počet obrázků: 5
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.08.2011 08:40, Samuel

Fluff fest 2011 (report)

Fluff fest 2011 (report) Fluff fest 2011
Festival se uskutečnil 22. - 24.7. 2011 v Rokycanech.
Autor: Mates Prokop - ismit6@gmail.com

Počet obrázků: 13
 
Reakce (13) Zobrazit článek ...

17.07.2011 23:18, Samuel

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011 7-9. 7. 2011 Trutnov

Report je od SYKYho (Rabies): sykyrabies@centrum. cz


 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

13.07.2011 09:40, Samuel

Report z Play Fast Or Don´t 2010

Report z Play Fast Or Don´t 2010

„Festivalová“ sezóna je v plném proudu. Obscene Extreme proběhl, Fluff festival je příští týden a koncem července je všemi „fast“ nadšenci zajisté očekávaný Play Fast Or Don´t Festival. Následují článek je report z loňského ročníku 2010, z pera pana Šakala aka Alexandry Šakalové (Rabies, Noise Master a vášnivého cestovatele).


Počet obrázků: 7
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

30.06.2011 08:00, Samuel

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Report z OBSCENE EXTREME FESTIVALU 2009 - 11.ROČNÍKu, který se uskutečnil 16.- 18.7. 2009. Některé věci vyjdou přesně v okamžik kdy mají, za jinými zavře dveře čas a něco vyplave na povrch až s jistým časovým odstupem. Ano, poslední případ se týká i reportu z festivalu „Obscene Extreme 2009“, který měl vyjít loňský rok v How Can Limo Kid Kill Your Dreams? fun-zinu.


Počet obrázků: 23
 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

23.05.2011 17:36, Aran

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

Recenze koncertu – to už je skoro ztracenej formát, ne? Proč psát dneska recenze koncertů, když si můžeme prohlídnout fotogalerie a na YouTube si pustit skoro celej záznam toho, co se ten večer v klubu dělo? Sám nevím. Něco mi prostě nedá. 19. květen v Rubínu byl výjimečnej. „Hehehe, támhle u jednoho stolu sedí polovina Lungfish a kompletní Pupils,“ poznamenal se svojí typickou dikcí Papén na začátku večera a měl – jak jinak - pravdu. Daniel Higgs debatoval s Asou Osbornem (Zomes) a já si uvědomil, že tohle je legendární chvíle. Dvě klíčový osobnosti jedný z nejlepších kapel punkový historie, který momentálně dělají na svejch věcech, se potkali na turné a my jsme mohli bejt u toho, když svojí muziku předvedli v rámci jednoho koncertu. Friend To Friend In Endtime.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

22.03.2011 21:48, Samuel

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera (koncert)

Co bylo na nedělním podvečeru 20.3.2011 zvláštního? Pro mnohé nic, pro některé očekávání poslední zimní noci a pro cca dvě desítky nadšenců koncert Arana Epochala, Arana Satana a Calvera v nejmenovaném droždínském obýváku.


Počet obrázků: 7
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.04.2010 09:01, -273.15Zbyňa

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI Yacht, Brno, 24. dubna 2010

No a po 15 měsících jsem opět doma a tak jedu na koncert do Brna, protože nevím, co bych jinýho měl dělat. Na tento okamžik jsem se těšil poměrně dlouhou dobu, protože koncertní půst mi vyloženě nesvědčil. Po pravdě řečeno, skupiny mě jinak extrémně nezajímaly, doby kdy jsem jezdil na koncerty kvůli skupinám jsou už dávno pryč, v současné době jezdím zásadně na pokec, na pivo a když k tomu hraje něco dobrýho, tak jedině dobře.
 

 
Reakce (61) Zobrazit článek ...

16.11.2009 16:53, -273.15Zbyňa

Powerviolence po kanadsku

THE ALF HOUSE, 13.11.2009

Velice dlouho se nic ve Vancouveru nedělo, nebo jsem neměl ty správný informace. The Cobalt, poslední to punk/metal klub zavřeli a tak dohromady není kde dělat kravál. Rickshaw Theatre je dobrý místo, ale jen na větší koncerty, má to vysoký pódium a to se v punku nenosí. Od toho památnýho HELLSHOCK je tohle první ug akce, o které vím. Sice asi před týdnem hráli FEAR OF TOMORROW, ale společnosti jim dělaly dvě country kapely, takže na tuhle řež jsem nenašel dost odvahy..., navíc to bylo v nedělu.



 
Reakce (9) Zobrazit článek ...

29.09.2009 08:32, -273.15Zbyňa

DISTORT VANCOUVER 5.

 DISTORT VANCOUVER 5. Rickshaw Theatre, Hasting st., Vancouver, Canada

FEAR OF TOMORROW, TEMPTEST, SPECTRES, UNFUN, CHUCK NORRIS, RIPPER, HELLSHOCK

No pochopitelně i v Kanadě je potřeba vymetat všecky punkový akce. Byl jsem vcelku zodpovědný a začátkem roku jsem chodil skoro na všechny punk/hc akce ve Vancouveru, ale nepsal jsem nic, protože nebylo kde a jak. V létě jsem byl mimo a projebal jsem tak spoustu parádních akcí (TOXIC HOLOCAUST a XBRAINIAX mě fakt mrzí), ale na podzim jsem už zase zpět, inovoval jsem a tak tady jsou klasický zbytečný kecy.


 
Reakce (6) Zobrazit článek ...

09.07.2009 11:38, Skřivan Michael

Ghostlimb + Graf Orlock 8.7.09 Jelení(Praha)

Ghostlimb + Graf Orlock 8.7.09 Jelení(Praha) Do pražského „obýváku“ zavítali crust/hardcorový Ghostlimb a jako pomyslnou třešničku s sebou přivezli cinema grind/HC Graf Orlock. Hned na úvod se sluší říct, že základ a hlavní motor těchto dvou Kalifornských kapel tvoří kytarista a bubeník.


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

05.06.2009 12:16, Samuel

Flogging Molly - Float

Flogging Molly - Float (Side One Dummy/distribuce v ČR Day After Records)



Flogging Molly pochazejí z Los Angeles a hrají svižný melodický punk-rock s houslemi a dalšími pro punk-rock né zcela tradičními nástroji. Skvělou poslední desku "Float" seženete u DayAfter Records a na jejich koncert můžete vyrazit 10.6.2009 do pražského klubu Roxy.




 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

03.05.2009 19:29,

Capitalist Casualties (USA) + Wojczech - Vysoké Mýto

Capitalist Casualties (USA) + Wojczech - Vysoké Mýto 1.5.2009 – M-Klub, Vysoké Mýto    CAPITALIST CASUALTIES (USA) + WOJCZECH (GER) + STOLEN LIVES + NEEDFUL THINGS + RADIOLOKÁTOR + LYCANTHROPHY    Po hodně dlouhé době našlapaná akce, na kterou jsem se moc těšil.. tím víc že se konala v našich končinách, kde osud není pořádání podobných koncertů zrovna dvakrát nakloněn co se návštěvnosti týče. S těmito pocity jsme vyrazili na večerní koncert.. Jeli jsme už v pět hodin, protože klub, ...
Více na old.czechcore.cz

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 15 (celkem 288 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 15
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

Mutefish

30.06.2017

Elephant Hive

17.09.2017 18.09.2017 19.09.2017 20.09.2017 21.09.2017
All booking...
 
AKCE
FUCK OFF PARTY 10
FUCK OFF PARTY 10 26.05.2017 - 27.05.2017 ( 19:00 - 05:00 )
Praha Modrá Vopice Více informací ...
PERU, LYSSA, COMMODORE 64
26.05.2017 - 26.05.2017 ( 19:00 - 22:00 )
Písek - U Vavřiny Více informací ...
Gamblers
Gamblers 26.05.2017 - 26.05.2017 ( 19:00 - 22:00 )
Praha - Baryton Více informací ...
Trojkřest - SMUTEČNÍ SLAVNOST & MOLLY / V0NT a PAREGORIK / MOLLY
Trojkřest  - SMUTEČNÍ SLAVNOST & MOLLY / V0NT a PAREGORIK / MOLLY 26.05.2017 - 27.05.2017 ( 19:00 - 24:00 )
Pardubice - Automatické Mlýny Více informací ...
CAULDRON (can) + LAID TO WASTE (cz)
CAULDRON (can) + LAID TO WASTE (cz) 26.05.2017 ( 19:30 )
Praha 007 Více informací ...
Hissing Fauna (Praha) & Sweeps04 (Praha) & Serpent Eyes (Švédsko)
Hissing Fauna (Praha) & Sweeps04 (Praha) & Serpent Eyes (Švédsko) 26.05.2017 - 26.05.2017 ( 20:00 - 22:00 )
Olomouc - SF MINI Více informací ...
CIRGUZ-last show-HOST:LOUTY
CIRGUZ-last show-HOST:LOUTY 26.05.2017 - 26.05.2017 ( 20:00 - 24:00 )
Mělník, pin Zobrazit mapu Stará Mydlárna Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
AFTERLIFE, Praha - Punx Picnic, Modrá Vopice, 20.5.17
26.05.2017 14:42, Siki


HELLKRUSHER, Praha - Punx Picnic, Modrá Vopice, 20.5.17
26.05.2017 14:40, Siki


INSTINCT OF SURVIVAL, Praha - Punx Picnic, Modrá Vopice, 20.5.17
26.05.2017 14:38, Siki


OVERCHARGE, Praha - Punx Picnic, 20.5.17
23.05.2017 21:37, Siki


FEAR OF EXTINCTION, Praha - Punx Picnic, 20.5.17
23.05.2017 21:34, Siki


ĐORNATA, Praha - Punx Picnic, 20.5.17
23.05.2017 21:30, Siki


SEE YOU IN HELL, Praha - Punx Picnic, 20.5.17
23.05.2017 21:24, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
JAKUB MOŘICKÝ | ROZHOVOR (993)
Telefon & Kovadlina - split 7" (909)
Cirguz – Svět už je jinak (793)
KISS ME KOJAK - Láska a porozumění (761)
SECT - s/t (749)
Tolik hudby pro Artema (679)
RISPOSTA / BRICANYL TURBUHALER (629)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Bumfrang3 - Vidim
KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou
URSUT – KÖP DIG LYCKLIG
Láje - Přicházíme ze tmy
Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun
Necelé čtyři hodiny na Gore Boys 4
Noi!se ‎– The Real Enemy
 
POSLEDNÍ REAKCE
Ukázka
(21.05.2017 18:53:28 Berry)

Ukázka ze 7" EP KAOSQUAD "Run on Pills" (OFFICIAL VIDEO). V minutě patnáct je narvaná skladba, grafika, fotky, příběh, text. Pokud to všechno nestihneš na poprvý, dávej opakovaně. Sdílej. A pořiď si vinyl. Díky! https://youtu.be/l3FN87H51O8

---
(20.05.2017 23:07:15 ondra, conspiracy)

Sorry za offtopic tema, ale nejde mi ani na paty pokus provest registrace, abych to mohl napsal do sekce Bazar.
A tady to mozna taky nebude uplne mimo.
Shanim CD Catharsis - Samsara. Pokud by nekdo mel a rad by se zbavil, prosim o zpravu na ondra (at) conspiracy (dot) cz.
Diky!

prima
(18.05.2017 08:14:20 Samuel)

... je prima, že jste rozhovor se Zegotou oprášili ... mám ten koncert v hlavě tak nějak "pořád" ... byl opravdu "vážně perfektní" ... navíc jsem tam prvně potkal pana Smrčáka :)

PoR
(13.05.2017 21:14:45 štlc)

Super rozhovor

i recover
(13.05.2017 11:29:47 šaman)

ježiš, ty I RECOVER jsou skvělý, jsem rád, že se Dan Africa zas vynořil s nějakou kapelou.

super
(10.05.2017 09:42:17 BACHI)
  Ještě bych připojil jed o tom, že v podstatě ty demo-parties potlačují/oslavují individualizmus...  a to přestože jde a vlastně je super, že se tomu tak děje, byť by každej projev nebyl přínosem. Ve výsledku - hlavně že se něco děje: "zábava v tomhle skurvenym systému" /a vyroste ego na scéně - kdo to pořádá a tak, ke komu vzhlížet/ Jasný, tohle byl článek .... (text zkrácen)
píp
(04.05.2017 08:40:16 Samuel)

Skvělej nápad! Těším se na další kousky ...

reakce
(02.05.2017 15:51:54 Bořan)

Super deska, jděte do ní!

Foto
(30.04.2017 18:05:51 Radler)

To vypadá, že kluky sponzoruje nějaký tabákový koncern ne? :-D  

Jízda
(28.04.2017 12:07:02 Peťa)

HELLKRUSHER na play fastu, to byla rubanice na kterou jen tak nezapomenu, těžko popsatelný zážitek.

 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2017 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max