Youtube
Recenze Koncerty
 
05.04.2018 07:57:20, k-barata

Legalize Lobotomy #4 | recenze koncertu

Legalize Lobotomy #4 | recenze koncertu

Legalize Lobotomy se píše bez vykřičníku a neznamená volební heslo psychofarmatickou lobby opomenuté politické strany ani léčitelskou výzvu občanské iniciativy ani název radikální obecně prospěšné společnosti. Zatím. Jedná se o jednodenní pražský hudební festival, který pořádá Radek Valenta (and his gang) ve snaze terapeuticky ulevit návštěvníkům od všemožných bolestí hlavy způsobených poslechem nevhodně zvolené hudby. Na přelomu března a dubna 2018 proběhl už čtvrtý ročník. Tentokrát s ambiciózním plánem představit sedm kapel, z toho tři zahraniční, a ještě nechat místo pro breakcorovou afterparty. Volba též padla na nezvyklou lokalitu, relativně nový klub Theremin ležící v útrobách Nákladového nádraží Žižkov.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.04.2018 21:24:04, keyda

O koncertech, který jste prošvihli (a.k.a. příště tu chybu nedělejte)

O koncertech, který jste prošvihli (a.k.a. příště tu chybu nedělejte)

Koncertní report z kvalitního brněnskýho minulýho týdne zahrnující hned tři koncerty na třech místech:

SILENT ERA, I AM PENTAGON, ARALKUM // 26.3. Brno, Kabinet Múz
ZKAŽENÁ MYSL, RISPOSTA, RED GAZE, COLD LEATHER // 29.3. Brno, Dukelská
POCHWALONE, SIKSA, LAZARATH // 31.3. Brno, Bajkazyl


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

12.02.2018 17:42:24, Bachi

Sobotní EMO večírek v Plzeňskej Pohodě se vydařil

Sobotní EMO večírek v Plzeňskej Pohodě se vydařil

Vzpomínka na akci pořádanou KLUCI KÁMOŠI CREW v plzeňskej POHODĚ, kde zahráli TALL AS TREES, WEIGHTS, ZEROGRAD a KOSI IDINA.  Akce proběhla začátkem února dalšího roku tohodle letopočtu, a to v přátelské atmosféře malého klubu ve středu srdce města, kde se  pořád ještě hraje DIY hardcore. 


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

17.10.2017 06:40:01, k-barata

Klubem Underdogs prolétl třídenní ohlušující blizard, v neděli pak nasněžilo

Klubem Underdogs prolétl třídenní ohlušující blizard, v  neděli pak nasněžilo

Příručka mladého meteorologa definuje blizard jako silný, suchý a především velmi studený vítr vanoucí z moře na pevninu. Ve většině případů doprovázený silným sněžením. Všemu, k čemu se jen přiblíží, snižuje teplotu hluboko pod bod mrazu. Podobným efektem působil třídenní festival Pravěkfest, již šestý v pořadí. Na svědomí ho má undergroundové sdružení Pravěk a pořádá ho, aby veřejnosti vecpala knihy ze svého zvláštního nakladatelství, aby pod vlajkami GNWP a „antifašistická akce“ vybrala nějaký ten peníz (letos pro Food not Bombs) a především, aby veřejnost trápila hudebními výstřednostmi napříč žánry i generacemi.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

03.10.2017 18:28:07, keyda

K-TOWN HARDCORE FEST 2017 | REPORT

K-TOWN HARDCORE FEST 2017 | REPORT

Ano, i letos se pár šťastnějších a pošetilejších z místních končin vydalo na jeden z nej DIY punk festů na světě. A ne, ani letos to neprošlo bez povšimnutí redaktorů jistého webzinu. Po vypuknutí Jirzovo šikany o článek byl Banán naštěstí tak dobrosrdečný, že se nabídl abychom to napsali ve dvojko. Nuže dobrá. Moje kecy kurzívou, jeho normálně. Snad z toho budete moudřejší.


 
Reakce (9) Zobrazit článek ...

15.05.2017 11:23:38, k-barata

Necelé čtyři hodiny na Gore Boys 4

Necelé čtyři hodiny na Gore Boys 4

Po pěti měsících, konkrétně v pátek 12. května 2017, se festival Gore Boys, vrátil do Modřanského klubu Mayapur pokojíček.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.11.2016 12:15:02, k-barata

Co si dát v Moskvě? Makaroni!

Co si dát v Moskvě? Makaroni!

Kapely Tupé Ostří a Мать!!! Макароны тащи... [Mat'!!! Macaroni tas'chi...] na tříkoncertním miniturné. Od hardcorového growl až po východní lidové.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.10.2016 02:17:52, k-barata

O pátém Pravěkfestu a zelené židli

O pátém Pravěkfestu a zelené židli

O víkendu na přelomu září a října se tvárný prostor pražského Klubu FAMU proměnil v rejdiště podivuhodných hudebních extravagancí s názvem Pravěkfest V.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.08.2016 00:41, Banan

LOS CRUDOS A SPOL V HAMBURKU

LOS CRUDOS A SPOL V HAMBURKU

Velice dobře si pamatuju den, kdy jsem nejel na koncert Los Crudos na Sedmičku. Byl rok 1996, většina mých kámošů z Plzně ztratila o hard core během posledních pár měsíců zájem a ty nové jsem ještě nestihl poznat. Navíc i Crudos jsem v té době znal spíše zběžně a tak jsem se rozhodl, že sám se vlakem do Prahy trmácet nebudu a ušetřím peníze radši na nějaký strejtedž hárdkor. No a bylo to.

 

 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

25.06.2016 01:57:10, keyda

K-TOWN Hardcore Fest (17.-19.6. 2016)

K-TOWN Hardcore Fest  (17.-19.6. 2016)

Zápisky z x-tého ročníku původně K-TOWN, později SHITTOWN a nakonec zase K-TOWN Hardcore Festu. Byl to jedinečný zážitek, na který slova jen sotva stačí. Měli jste tam bejt.


 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

10.09.2015 00:03, Banan

NO HOPE FOR THE KIDS A SPOL. V KODANI

NO HOPE FOR THE KIDS A SPOL. V KODANI

Recenze na koncert jako žánr v podstatě vymřel. Když občas z nostalgie otevřu staré články na czechcoru, tak se to tam reporty z akcí jen hemží, ale chápu - v době, kdy je sedm koncertů do týdne a videa z nich se na internetu objeví v podstatě okamžitě, ztratilo to asi trochu smysl.Nicméně, tohle pro mě byl tak silnej zážitek, že se o něj musím s někým podělit. Sorry, jestli toho patosu bude moc.


 
Reakce (9) Zobrazit článek ...

28.05.2012 11:47, blum

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Benefit na otevřenou záchranu zvířat

Hnutí na osvobození zvířat má mnoho podob. Od prosazování legislativních změn až po přímou akci. Nedílnou součástí jsou i takzvané otevřené záchrany zvířat neboli Open Rescue. Jedná se o přímou akci bez masky, tedy aktivisté a aktivistky neskrývají svou identitu jako je tomu třeba u většiny akcí Animal Liberation Front (dále ALF).

ALF není jak by se mohlo zdát organizace, ale pod tímto názvem najdeme celé hnutí. Základní aktivitou ALF je přímá akce – vysvobození zvířat z míst, kde nemohou naplňovat své základní životní touhy a potřeby (tedy farmy, laboratoře apod.) a je jím poskytnut prostor pro uskutečnění skutečného svobodného života. Dále pak působení ekonomických škod firem a korporacím zneužívající životy zvířat. Důležitou prací skupin ALF je dokumentace života tzv hospodářských zvířat. Přitom je zde kladen maximální důraz, aby při těchto akcích nebylo ublíženo ani zvířatům ani člověku.

 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

04.08.2011 22:00, Samuel

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report)

PLAY FAST OR DON´T 2011 (report) PLAY FAST OR DON´T #8, 29. - 30.7. 2011, AIRPORT - HRADEC KRÁLOVÉ
Autor: Šakal, rabies-noise@volny.cz

ADACTA, FATAL NUNCHAKU, LAST LEGION ALIVE, SEE YOU IN HELL, LYCANTHROPHY, DISTRESS, MESRINE, LOBOTOMIA, MOB 47, CHIENS, THE ATROCITY EXHIBIT, HELLISHEAVEN + FEAR OF EXTINCTION, HOW LONG?, MONDO GECKO, SENATA FOX, CANCER SPREADING, SHEEVA YOGA, SCORCHED EARTH, IDIOTS PARADE, VISIONS OF WAR, GIUDA, TOTÄLICKERS, AGATHOCLES, EXTINCTION OF MANKIND, HELLSHOCK, LOOKING FOR AN ANSWER, SUMMON THE CROWS, AGUIRRE


Počet obrázků: 5
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.08.2011 08:40, Samuel

Fluff fest 2011 (report)

Fluff fest 2011 (report) Fluff fest 2011
Festival se uskutečnil 22. - 24.7. 2011 v Rokycanech.
Autor: Mates Prokop - ismit6@gmail.com

Počet obrázků: 13
 
Reakce (13) Zobrazit článek ...

17.07.2011 23:18, Samuel

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011

Report OBSCENE EXTREME FESTIVAL 2011 7-9. 7. 2011 Trutnov

Report je od SYKYho (Rabies): sykyrabies@centrum. cz


 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

13.07.2011 09:40, Samuel

Report z Play Fast Or Don´t 2010

Report z Play Fast Or Don´t 2010

„Festivalová“ sezóna je v plném proudu. Obscene Extreme proběhl, Fluff festival je příští týden a koncem července je všemi „fast“ nadšenci zajisté očekávaný Play Fast Or Don´t Festival. Následují článek je report z loňského ročníku 2010, z pera pana Šakala aka Alexandry Šakalové (Rabies, Noise Master a vášnivého cestovatele).


Počet obrázků: 7
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

30.06.2011 08:00, Samuel

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Report z OBSCENE EXTREME 2009

Report z OBSCENE EXTREME FESTIVALU 2009 - 11.ROČNÍKu, který se uskutečnil 16.- 18.7. 2009. Některé věci vyjdou přesně v okamžik kdy mají, za jinými zavře dveře čas a něco vyplave na povrch až s jistým časovým odstupem. Ano, poslední případ se týká i reportu z festivalu „Obscene Extreme 2009“, který měl vyjít loňský rok v How Can Limo Kid Kill Your Dreams? fun-zinu.


Počet obrázků: 23
 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

23.05.2011 17:36, Aran

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

DANIEL HIGGS + ZOMES + KOGUMAZA 19. května v Rubínu

Recenze koncertu – to už je skoro ztracenej formát, ne? Proč psát dneska recenze koncertů, když si můžeme prohlídnout fotogalerie a na YouTube si pustit skoro celej záznam toho, co se ten večer v klubu dělo? Sám nevím. Něco mi prostě nedá. 19. květen v Rubínu byl výjimečnej. „Hehehe, támhle u jednoho stolu sedí polovina Lungfish a kompletní Pupils,“ poznamenal se svojí typickou dikcí Papén na začátku večera a měl – jak jinak - pravdu. Daniel Higgs debatoval s Asou Osbornem (Zomes) a já si uvědomil, že tohle je legendární chvíle. Dvě klíčový osobnosti jedný z nejlepších kapel punkový historie, který momentálně dělají na svejch věcech, se potkali na turné a my jsme mohli bejt u toho, když svojí muziku předvedli v rámci jednoho koncertu. Friend To Friend In Endtime.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

22.03.2011 21:48, Samuel

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera

Koncert v obýváku s Aranem Epochalem, Aranem Satanem a Calvera (koncert)

Co bylo na nedělním podvečeru 20.3.2011 zvláštního? Pro mnohé nic, pro některé očekávání poslední zimní noci a pro cca dvě desítky nadšenců koncert Arana Epochala, Arana Satana a Calvera v nejmenovaném droždínském obýváku.


Počet obrázků: 7
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.04.2010 09:01, -273.15Zbyňa

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI

SYSTEMATIC DEATH, RADIOLOKÁTOR, SEE YOU IN HELL, MAD PIGS, NAPALMED, EVIDENCE SMRTI Yacht, Brno, 24. dubna 2010

No a po 15 měsících jsem opět doma a tak jedu na koncert do Brna, protože nevím, co bych jinýho měl dělat. Na tento okamžik jsem se těšil poměrně dlouhou dobu, protože koncertní půst mi vyloženě nesvědčil. Po pravdě řečeno, skupiny mě jinak extrémně nezajímaly, doby kdy jsem jezdil na koncerty kvůli skupinám jsou už dávno pryč, v současné době jezdím zásadně na pokec, na pivo a když k tomu hraje něco dobrýho, tak jedině dobře.
 

 
Reakce (61) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 15 (celkem 293 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 15
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

Del_F64.0 (Kernspinn Tour + 3 Acts)

16.10.2018
All booking...
 
AKCE
Neutron Rats, Samochotijo
Neutron Rats, Samochotijo 23.09.2018 - 23.09.2018 ( 20:00 - 22:00 )
Praha Klinika Více informací ...
PEUR (ARG) + Bardlie Bardlin
PEUR (ARG) + Bardlie Bardlin 24.09.2018 - 24.09.2018 ( 20:00 - 22:00 )
Tábor - pivnice U Zlatého lva Více informací ...
Špína #7: Bad Breeding / Nesbitt's Inequality / At Bona Fide / True Fir
25.09.2018 ( 19:00 )
Praha Underdogs Více informací ...
THRASH NIGHTMARE FESTIVAL vol. 6 – WARM-UP PARTY
THRASH NIGHTMARE FESTIVAL vol. 6 – WARM-UP PARTY 27.09.2018 ( 19:00 )
Písek PÍ club Více informací ...
Drip of lies (Pl) + Limp Blitzkrieg (Pl)
Drip of lies (Pl) + Limp Blitzkrieg (Pl) 27.09.2018 ( 19:30 - 22:00 )
Praha Underdogs Více informací ...
Vzpurná Praha: Vole / Nusle Sound System / True Fir
Vzpurná Praha: Vole / Nusle Sound System / True Fir 28.09.2018 ( 19:30 )
Praha - Altenburg Více informací ...
Průmyslová Smrt (CZ) + Jack (Hun)
Průmyslová Smrt (CZ) + Jack (Hun) 28.09.2018 - 28.09.2018 ( 20:00 - 22:00 )
Brno Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
SECT MARK, Plzeň - Pohoda, 2.9.18
03.09.2018 12:49, Siki


ĐORNATA, Plzeň - Pohoda, 2.9.18
03.09.2018 12:47, Siki


VZTEKLEC, Plzeň - Pohoda, 2.9.18
03.09.2018 12:45, Siki


MASSOLA, Újezd, Hella, 24.8.18
25.08.2018 21:44, Siki


SHEEVA YOGA, Újezd - Hella, 24.8.18
25.08.2018 21:40, Siki


JOHNY FOXTER, Újezd - Hella, 24.8.18
25.08.2018 21:38, Siki


NO GOD RHETORIC, Újezd - Hella, 24.8.18
25.08.2018 21:33, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
BALACLAVA | rozhovor (533)
Křičím: "To jsem já." - Příběhy českého fanzinu od 80. let po současnost (479)
S.H.I.T. - What do you Stand for? (470)
THE WAR GOES ON - s/t (467)
I Am Pentagon – 265 (445)
O koncertech, který jste prošvihli (a.k.a. příště tu chybu nedělejte) (441)
INNOXIA CORPORA | Rozhovor (411)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
BALACLAVA | rozhovor
Summer Emotion
THE BAR STOOL PREACHERS – Trilogy
PHOTOGRAPHS II | 2014-2018
THE WAR GOES ON - s/t
VINYL RULEZ | 01/2018 - 06/2018
S.H.I.T. - What do you Stand for?
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2018 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.