Youtube
Recenze Desky
 
16.08.2017 18:43:39, stelca77

Pacino - Půl litru země

Pacino - Půl litru země

(Stoned to Death Records)

No tak jo. Poslední tejden sice nic extra moc dobrýho nepřines. Ale na druhou stranu, přines první LP (díky Lucce) kapely Pacino. A tak si řikám, že to vlastně neni málo. Zvlášť, když to poslední tři tejdny poslouchám denně v práci na bandcampu. A to je sice dobrý, ale tak nějak to neni vono. Takže sem s tim!


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

01.08.2017 18:21:08, stelca77

Chaviré - Interstices

Chaviré - Interstices

(Stonehenge Records)


O Chaviré jsem se poprvé dozvěděl na zdejší vývěsní tabuli od Honzika. Nahrávek je moře a je pro mě pořád složitější se v nich orientovat nebo je jenom zachytávat a pokoušet se zpracovat. Ale na label Stonehenge a francouzský melodie slyšim vždycky.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

25.05.2017 11:29, Jirzophone

Láje - Přicházíme ze tmy

Láje - Přicházíme ze tmy

(Chyba / Zaječí úmysly / Pure Heart records) 

Po měsících strávených ve zkušebně někdy na přelomu roku 2015/16 poprvé vylézá ze své domácí nory jihlavská kapela Láje. Smečka psů a psic, která svoje návyky na přežití pochytila v kapelách a projektech jako Gattaca, Rapsöd, Disbeatless, E.R.C.P., Kolona, Křikzticha,...


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.05.2017 18:26:25, Karel Kredencz

KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou

KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou

(Malarie / Cultburger Records / FFUD Records)

Kultra, kapela pocházející z Rožnova pod Radhoštěm, odkud vzešlo množství skvělých většinou punk-rockových kapel se zázemím v punkovém doupěti teď už posmrtného klubu Vrah! Ostré a výbojné slova, toť charakteristika rožnovských kapel. Sdělení na prvním místě - u Kultry nevyjímaje. Tato kapela vznikla někdy v devadesátých letech, nepletu-li se, v trochu jiné formaci a s trochu jinými nástroji.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.05.2017 12:43:13, Prochy

Risposta - Zaplať si sám

Risposta - Zaplať si sám

(Ultima ratio)

Kdyby někdo nevěděl co je to Risposta, tak jedná se o kapelu z Přísnotic u Brna, už léta hrající něco ve stylu, kterému se říká "crust". To je banálně řečeno o co jde, jestli už teď víš, že tohle nebude tvůj šálek čaje, tak klidně přestaň číst. Pokud ne, tak by to možná byla chyba, protože tohle je kvalitní materiál.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

30.04.2017 15:02, Jirzophone

v/a - "Hladový pes žere svého pána" comp. EP

v/a -

MORSA / BRÜNNER TODESMARSCH / AGE OF DEATH
(Ultima Ratio)

Pomalu všechen  prach od zbořených brněnských fabrik je už dávno rozmetán skleněnými nádherami, které tak moc se snaží dotknout nebe. Čas zdá se uzrál i pru tu druhou stranu, tam někde v podzemí, kde jste unášeni spodními proudy. Vydavatelství Ultima Ratio se postaralo o 7", který spojuje: místo - Brno a špinavej hlučnej HC punk. Historie vyryta do drážek, každá z kapel o třech kapitolách.


Počet obrázků: 4
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.04.2017 14:20, Banan

FURY - Paramount

FURY - Paramount

(Triple B Records) 

Píše mi sms Želvín: Hele, ty Fury, co budou hrát v květnu na Sedmičce, to jsou ty Fury, kde hrajou lidi ze Swiz? Ta stará kapela z devadesátek? Odpovídám, že nejsou, ale ať stejně přijede a kdyby náhodou váhal, ať si poslechne Paramount.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.04.2017 23:20, Banan

ALARIC - End of Mirrors

ALARIC - End of Mirrors

(Neurot Recordings) 

Už jsem se skoro začínal bát, že jsem to opravdu prošvihl, ale nakonec ne. Déšť nádherně a prudce bubnuje do okna, je pár stupňů nad nulou a oblohou se v téměř pravidelných intervalech valí těžké černé mraky. Venku je zase ponuro. Já si nasazuju černé pletené bačkory, co už jsem uklidil do skříně, zapaluju vonou tyčinku a na gramofon pokládám poslední desku Alaric. Je mi totiž jasné, že lepší podmínky pro psaní téhle recenze už velmi pravděpodobně nenastanou.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

13.04.2017 23:35:08, stelca77

I am Pentagon - Zdi nemluví

I am Pentagon - Zdi nemluví

(Damage Done Records)

Nejvíc organicky živý a nejimpulsivnější je psát recenzi na desku zhruba dvě hodiny po jejím vlastním křtu. Úskalí týhle avantýrky jsou jasný. Dojmy a energie koncertu ještě koluje v krevním oběhu. A pod jejich vlivem...


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.04.2017 09:52, Samuel

DYSCONTROL - Living Without

DYSCONTROL - Living Without

12”LP (P.Trash Records)

Debutní deska pop punk garage kanadské kapely DYSCONTROL, kde hraje David Brown z CAREER SUICIDE a masteroval ji Rob Seaton ze STATUES. Jestli Ti něco říkají jména Statues, Wipers, Mission of Burma, pak s Living Without nešáhneš vedle.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.03.2017 14:20, Jirzophone

PAST - Czarno / biala LP

PAST - Czarno / biala LP

(Samuel/PHR/P.Trash/Contraszt!/Past records) 

Varšavská čtveřice, která se zapsala do povědomí svým Demo 7" (o popularitě a nenasytnosti  svědčí prozatím čtvrtý jeho repress) a hojným koncertováním u nás, konečně vyšel dlouho avízovaný vinyl debutové desky s výstižným názvem "Czarno / biala".


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

24.03.2017 07:40, Samuel

THE LANCASTERS - Alexander & Gore

THE LANCASTERS - Alexander & Gore

12“LP (Pirates Press Records)

Jednou z nových (nebo lépe, poměrně nových) desek na labelu Pirates Press Records je nahrávka kanadské kapely THE LANCASTERS (z města Vancouver). Deska je svým způsobem návratem v čase, pomníkem a vzpomínkou. THE LANCASTERS fungovali v letech 2000-2005 a zanechali po sobě pouze jedinou nahrávku - album Alexander & Gore


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.03.2017 23:22, Samuel

Same River Twice - All Those Moments

Same River Twice - All Those Moments

12“LP (DIY)

 

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky … je to ale otázka „na tělo“ a každý k tomu nejspíš bude přistupovat po svém. Pokud za slovo „řeky“ dosadím „Same River Twice“, potom opakovaně, a co víc dobrovolně, do té samé řeky vstupuji. Jsou z Brna, a v jejich sestavě najdeš členy Terra Riot, Nagaika a Brünner Todesmarsch. Nedávno představili svůj debutní počin pojmenovaný All Those Moments a představují na něm kvalitní porcí emotivní hudby, podpořenou excelentním zpracováním vinylu.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.03.2017 08:56, Samuel

Noi!se ‎– The Real Enemy

Noi!se ‎– The Real Enemy

12“LP (Pirates Press Records)

Pokud budeme mluvit o aktuálním dění, a kapelách, ve škatulce melodický punk rock – street punk / americký oi, tak nejde přeskočit aktuální skupiny vycházející na Pirates Press records. Jednou z nich jsou Noi!se. Nějaký čas registruji název, logo a tuším jejich stylovou přihrádku. Mé první seznámení přicházení právě teď, s jejich novým albem The Real Enemy, který vyšlo koncem loňského roku na Pirates Press.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.02.2017 07:05, Samuel

Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun

Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun

10“EP (Analog Freaks)

Horkou novinkou na slovenském labelu Analog Freaks je vinylová reedice mini alba Earth.Water.Sun od australské grindcore / hardcore party Agents Of Abhorrence. Nahrávka původně vyšla jako mini CD za spolupráce 625 Thrashcore / Numerical Thief (2007)


Počet obrázků: 4
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

05.02.2017 23:17, Samuel

URSUT – KÖP DIG LYCKLIG

URSUT – KÖP DIG LYCKLIG

12“LP (Phobia Records)

URSUT jsou švédská čtveřice z Malmö a servírují velice energickou crust / d-beat kanonádu, které klestí cestu melodické kytarové linky. Máš rád kapely jako From Ashes Rise, Victims, Wolfbrigace, Wolfpack, Skitsystem, MARTYRDÖD, Totalitär nebo Ekkaia?


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.01.2017 00:21, Samuel

Bumfrang3 - Vidim

Bumfrang3 - Vidim

12“LP (Silver Rocket / Sakraphon)

Mraky a blesky padají do řeky

Voda a plameny, spolu a navěky


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

11.01.2017 13:21, Samuel

KISS ME KOJAK - Láska a porozumění

KISS ME KOJAK - Láska a porozumění

10“EP (Silver Rocket)

Šneci, vazby, zelená a samply z detektivek aneb svérázný noise rock ze severu Čech. Láska a porozumění jsou čtyři písničky nahrané v Městském divadle Vansdorf a věnované jsou všem, kteří šíří po světě právě lásku a porozumění.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.12.2016 01:18:46, stelca77

Sport - Slow

Sport - Slow

(kooperace labelů)

Sport (ne Sporto) mi unikali do léta roku 2014, kdy nás na ně upozornil Matěj Tragedy Pína v dodávce. Následně jsme na Fluffu očumovali jejich desky v Day After stánku, někteří zakoupili, někteří později.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

25.12.2016 17:03, Banan

SECT - s/t

SECT - s/t

(Reflection Records)

Sect
are
vegan
straight edge
and
old


Počet obrázků: 1
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 3 z 92 (celkem 1832 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 4 5 .. 10 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 92
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!
All booking...
 
AKCE
AUSTIN LUCAS (usa) + WARSHY (uk)
AUSTIN LUCAS (usa) + WARSHY (uk) 12.12.2018 - 12.12.2018 ( 20:00 - 22:00 )
Praha 007 Více informací ...
Hardcore a punk kotví v Bajkazylu
Hardcore a punk kotví v Bajkazylu 14.12.2018 ( 20:00 )
Brno Bajkazyl Brno Více informací ...
Průmyslová smrt, Nulajednanulanula, Die Puppen Augen, Nicota, Lionel Dixit
Průmyslová smrt, Nulajednanulanula, Die Puppen Augen, Nicota, Lionel Dixit 14.12.2018 - 15.12.2018 ( 20:30 - 00:30 )
Kraft, Hradec Králové Více informací ...
Zero test vol. 13
Zero test vol. 13 15.12.2018 - 16.12.2018 ( 20:00 - 02:15 )
Vyškov- Bikroska Více informací ...
Spaghetti Is NOT Dead Gig!
Spaghetti Is NOT Dead Gig! 15.12.2018 - 15.12.2018 ( 20:00 )
Brno Vegalite Více informací ...
Lakka + Flummox + Inspiratio
Lakka + Flummox + Inspiratio 15.12.2018 ( 20:00 )
Děčín Klub Biograph Více informací ...
Storm(o) (IT) + Ichi Banzai (CZ)
Storm(o) (IT) + Ichi Banzai (CZ) 17.12.2018 - 17.12.2018 ( 20:00 - 22:00 )
Olomouc, SF MINI Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
KLUVIM, Praha - Dejvická Klubovna, 5.12.18
06.12.2018 17:58, Siki


DOMLUVA, Praha - Dejvická Klubovna, 5.12.18
06.12.2018 17:56, Siki


KRAJNÉ ČIERNO, Praha - Dejvická Klubovna, 5.12.18
06.12.2018 17:55, Siki


PRŮMYSLOVÁ SMRT, Točník - Bárka, 1.12.18
02.12.2018 19:16, Siki


RABIES, Točník - Bárka, 1.12.18
02.12.2018 19:14, Siki


KOSY GEN, Točník - Bárka, 1.12.18
02.12.2018 19:11, Siki


RUINAS, Praha - Eternia, 15.11.18
19.11.2018 20:09, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
BALACLAVA | rozhovor (814)
S.H.I.T. - What do you Stand for? (507)
THE WAR GOES ON - s/t (507)
INNOXIA CORPORA | Rozhovor (492)
DeeCracks - Sonic Delusions (488)
Summer Emotion (362)
Roman xJesusx Láriš - WORLD WILD HARDCORE (303)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
THE BAR STOOL PREACHERS – Trilogy
LETO - Krok pro člověka
Dad Brains – I´m old
PRŮMYSLOVÁ SMRT - ARMAGEDON E.P.
The Junk Food – Rather Go
DeeCracks - Sonic Delusions
Territories – s/t
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2018 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.