Youtube
Recenze Desky
 
14.01.2015 08:37, Samuel

THE KILL - KILL THEM ALL

THE KILL  - KILL THEM ALL

CD (Obscene Productions)

„Grindcore šílenství nejhrubšího kalibru je zpět!!! THE KILL - Kill Them All CD vychází na Obscene Records. 19 blast as fuck songů, které Vám spolehlivě podrtí uši!!! "Kill Them All" je naprosto vražedná kombinace neúprosného grindcore, hudební destrukce a skvělých riffů v typickém KILL stylu!!! Bleeeeaaaauuuurgggghhhh!!!“


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.01.2015 10:26, Samuel

Bishops Green - EP

Bishops Green - EP

12“LP EP (Pirates Press)

Bishops Green = oi / street punk / hardcore, lokalizace Vancouver, Kanada a jejich dvanáctipalcové “Ep” je jednou z jejich prvních nahrávek. Obsahuje šest energických pecek, velice chytlavých a „prdel nakopávajících“.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.01.2015 20:53, Jirzophone

V/A - Na krev

V/A - Na krev

(DIY)

kompilace kapel: Aliusterra, MacGyver, Innoxia Corpora, Dezinfekce, Evidence Smrti 

Výstižný název kompilace jasně dává tušit, že tady není čas na rozjímání a je úplně jedno jestli svoji dávku krve doplňujete po štamprdlích nebo rovnou perete do žil celou (vyobrazenou) transfůzi. Důležité je, že vaše pohonná kapalina je skupiny HC/PUNK. Už jen letmý pohled na tuto pětici kapel dává tušit nejen hudební, ale rovněž kamarádskou propojenost.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.12.2014 11:11, Jirzophone

LANDMINE SPRING - Complete Ride Session

LANDMINE SPRING - Complete Ride Session

(Samuel records) 

Je září  roku 1999 a já konečně po týdenních oplítačkách se salmonelózou  stojím zase na nahou. Co víc, stojím v pražské Lucerně jednou rukou si držím padající kalhoty a druhou foťák. Tu noc právě tady vystoupí FUGAZI a LANDMINE SPRING tu vychází deska Ride. Ani ve snu by mě nenapadlo, že právě tahle deska vyjde za 15 let na vinylu a já na ni budu psát recenzi.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

18.12.2014 14:43, Aran

NATE HALL - Fear Of Falling

NATE HALL - Fear Of Falling

(Breathe Plastic)

Miluju první sólový album Natea Halla (jinak kytara a hlas U.S. Christmas) „A Great River,“ který vyšlo v roce 2012 na Neurot Records. Je to jedna z „nejprázdnějších“ desek, co znám (spolu se „Season Of Doom“ od Unkilled Worker a „Harney County“ od Chrise Eckmana) - zdánlivě bezcílný minimalistický drhnutí akustický kytary; melodie, který jsou evidentně duchem jinde; hlas, kterej se do nich jakoby náhodou trefuje... Je to krása. Nate Hall teď ten samej koncept převedl do elektrický podoby: a „Fear Of Falling“ má stejnou mystiku.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.12.2014 19:07, Jirzophone

BÖRN- s/t

BÖRN- s/t

(Paradísarborgarplötur) 

Jednoduchý úkol pro internetový vyhledávač "aktuální punk na Islandu", ale rovněž nejrůznější punkové topteny (MaximumRocknroll, CVLT, Noisey,...) vás najisto navedou na jméno kapely Börn (v překladu "děti").  Tři holky a kluk z hlavního města země mnoha paradoxů, přírodních krás a zvyklostí.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

13.12.2014 10:34:37, Marek Rybenský

SEE YOU IN HELL - s/t 7

SEE YOU IN HELL - s/t 7

(DIY)

Na tuhle flexi jsem se skutečně hodně těšil, jednak mě poslední velká deska naprosto a bez jakýchkoliv průtahů rozsekala, ale taky je to pomyslný narozeninový dort, který kapela upekla sama sobě a u toho nechci chybět.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.12.2014 12:37, Aran

YOUNG WIDOWS - Easy Pain

YOUNG WIDOWS - Easy Pain

(Temporary Residence)

Je trochu zvláštní, že nový album Young Widows "proplulo" kolem relativně bez povšimnutí - alespoň ve srovnání s ohlasem, kterej (oprávněně!) vzbudila předchozí geniální deska "In And Out Of Youth And Lightness" z roku 2011. Letošní "Easy Pain" přitom nabízí všechny charakteristický atributy Young Widows a zařezává se minimálně stejně hluboko. Poslech = bolest.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

26.11.2014 14:04, Banan

RAKTA - 7ep

RAKTA - 7ep

(La Vida Es Un Mus)

 

"Zní to dostatečně haluzově, tož mi přijedem". Napsal mi Miruus z Brünner Todesmarsch poté, co zhodnotil mnou zaslanou nabídku na koncert s Rakta, obsahující mimojiné několik linků k poslechu. Jak už bývá jeho dobrým zvykem, skvěle tím vystihl podstatu věci bez toho, aby musel říkat víc. A to mám takový pocit, že jsem mu ani tenkrát neposlal tenhle nejnovější singl na La Vida Es un Mus, který právě točím na gramofonu. Tam se teprve dějou věci.


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

26.11.2014 10:11, Samuel

LIFE POSSESSION - Miliony let

LIFE POSSESSION - Miliony let

7“EP (Aback distribuce)

Nový singl české crust punk klasiky LIFE POSSESSION. Je potřeba je představování?  „Crust punk raw d-beat kapely inspirovaný skandinávskou a anglickou školou 80. let s covery od Kaaos, Totalitär. Se zkresleně špinavým až lehce noisovým zvukem v doprovodu dvou kytar s lyrikou oslavující zánik světa.“ Crust pro crustery.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.10.2014 07:05, Samuel

Hombre Malo - Space Mermaids / Le Petit Livre Noir

Hombre Malo - Space Mermaids / Le Petit Livre Noir

7“EP (SM Musik)

„Space Mermaids / Le Petit Livre Noir“ je v pořadí čtvrtou nahrávkou kapely. Skladby měly původně vyjít jako split s kapelou Electrozombies z Chile, ale nakonec vychází samostatně. Uslyšíme dvě pecky ze stejného nahrávání jako debut "The Ecstasy Of Devastation".


Počet obrázků: 1
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

07.10.2014 08:51, Samuel

Canadian Rifle - Deep Ends

Canadian Rifle - Deep Ends

12“LP (Dirt Cult Records/Taken By Surprise)

Canadian Rifle jsou punkový trojlístek z města Chicago (Illinois). Máte rádi Leatherface? Neváhejte, tahle kapela by se Vám mohla líbit …


Počet obrázků: 1
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

30.09.2014 11:53, Samuel

Bolesno Grinje - Chronicles from the tomb

Bolesno Grinje - Chronicles from the tomb

12“LP (SM Musik + více)

Grindcore pozdrav z Chorvatska a sedmá deska od postarších grindcoreheads Bolesno Grinje! Deska, která valí od začátku do konce a nepoleví ani na vteřinu. Grindcore s deathmetalovou příchutí. Nahráváno ve studiu Ja Sam Gluh, mastering dělal Brad Boatright at Audiosiege a grafiku Luis Sendon.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.09.2014 10:08, Samuel

Das Modell - self titled

Das Modell - self titled

12“LP (SM Musik)

Das Modell pocházejí stejně jako Jack And The Bearded Fishermen z francouzského města Besançon. Album „self titled“ je jejich debutem a kapelu můžeme vzít jako tip, pokud máte rádi škatulky noise rock / emo hardcore / indie post-hardcore / post-rock / punk / punk rock. Všechny styly propojte, přidejte francouzský temperament a na světě jsou Das Modell.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.09.2014 17:30, Aran

TOTAL HEELS - s/t

TOTAL HEELS - s/t

"Comfortable Curses“ (2005) od The Yellow Press řadím mezi svý tři nejoblíbenější Day After desky všech dob. Kytaristu a majitele naléhavýho hlasu Jasona Orloviche jsem pak v dalších letech potkával coby polovinu (později jednu třetinu) Polite Sleeper, který jsem měl moc rád: hlavně první dvě alba obestírá taková zvláštní „vřelá“ (sakra; nevím, jak jinak to nazvat) atmosféra, díky níž se k Polite Sleeper vždycky rád vracím. Jason má nicméně od roku 2013 novou kapelu Total Heels, kterou založil v Kodani s členama LACK a Rising. A přestože mi písničky Polite Sleeper trochu chybějí, kouzlu Total Heels jsem naprosto propadl hned od začátku.


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

16.09.2014 10:42, Samuel

WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES) - split

WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES) - split

10″LP (DOG BLESS YOU RECORDS)

Dalším štěnětem na DOG BLESS YOU RECORDS je split 10″ WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES). Prokousat se servírovanými tóny není jednoduché, bude to vyžadovat jistou snahu, odhodlání a otevřenou mysl. Sluch je ale potřeba trénovat, protože "cvičené ucho" si najde melodii všude a harmonii je potřeba hledat. Takže 3-2-1, koncentrujte mysl a jdeme na to …


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

05.09.2014 09:04, Samuel

Retroprotest - Nová deska se starym obsahem

Retroprotest - Nová deska se starym obsahem

12“LP (Papagájův Hlasatel Records)

Retroprotest nás na svém debutním albu vracejí zpátky v čase. Odkryjí množství zapomenutých vzpomínek. „Nová deska se starym obsahem“ je retrospektivou, jak už je z názvu patrné, a zároveň je poctou členů kapely jejich hrdinům z „dětských let“. Slovy klasika, tohle je klasika. Na desce uslyšíme písničky od Bedřich Smetany, Kritické situace, Telex, Hrdinové nové fronty, F.P.B., Našrot, Michaels Uncle, Davovou psychózu, Pražský výběr, Plexis, Šanov, P.S. a Zónu A.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.08.2014 10:29:09, lilek

Maquina Muerta – s/t

Maquina Muerta – s/t

EP 2013

Tahle nahrávka rozhodně nepotřebuje hodně slov k tomu, abych ji vhodně popsal. Bezejmený sedmipalec kapely Maquina Muerta patří k jedním z nejvíc nekompromisních punkových náserů s jakými jsem měl tu čest přinejmenším od časů posledních evropských koncertů Destruction Unit a jejich desky Deep Trip. A kdyby tahle recenze zůstala jen u tohodle, muselo by to stačit.


 
Reakce (6) Zobrazit článek ...

18.08.2014 09:57, Samuel

THE ESTRANGED „s/t“

THE ESTRANGED „s/t“

12“LP (Sabotage Records)

Album vyšlo začátkem roku 2014 a jedná se o třetí LP. Je na něm devět nový pecek. Souběžně s touto nepojmenovanou nahrávkou, vyšla ve stejný čas na Sabotage Records, i nově vydaná kompilační deska s názvem „Type Foundry Session 1“. Tepající styl Joy Division, okořeněný Wipers mutuje.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.08.2014 07:39, Samuel

Cirguz / Kung-Fu Girlz – split

Cirguz / Kung-Fu Girlz – split

7“EP (DIY)

Cirguz a Kung-Fu Girlz mají venku společný singl, který ještě voní novotou! Mělník vs. Praha. Malý náklad, krásný sítotiskový obal a barevný vinyl. Dvě pecky od Cirguz a dva kusy od Kung-Fu Girlz.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (2) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 10 z 95 (celkem 1886 záznamů)
Jít na stránku: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 95
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2021 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.