Youtube
Recenze Desky
 
30.09.2014 11:53, Samuel

Bolesno Grinje - Chronicles from the tomb

Bolesno Grinje - Chronicles from the tomb

12“LP (SM Musik + více)

Grindcore pozdrav z Chorvatska a sedmá deska od postarších grindcoreheads Bolesno Grinje! Deska, která valí od začátku do konce a nepoleví ani na vteřinu. Grindcore s deathmetalovou příchutí. Nahráváno ve studiu Ja Sam Gluh, mastering dělal Brad Boatright at Audiosiege a grafiku Luis Sendon.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.09.2014 10:08, Samuel

Das Modell - self titled

Das Modell - self titled

12“LP (SM Musik)

Das Modell pocházejí stejně jako Jack And The Bearded Fishermen z francouzského města Besançon. Album „self titled“ je jejich debutem a kapelu můžeme vzít jako tip, pokud máte rádi škatulky noise rock / emo hardcore / indie post-hardcore / post-rock / punk / punk rock. Všechny styly propojte, přidejte francouzský temperament a na světě jsou Das Modell.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.09.2014 17:30, Aran

TOTAL HEELS - s/t

TOTAL HEELS - s/t

"Comfortable Curses“ (2005) od The Yellow Press řadím mezi svý tři nejoblíbenější Day After desky všech dob. Kytaristu a majitele naléhavýho hlasu Jasona Orloviche jsem pak v dalších letech potkával coby polovinu (později jednu třetinu) Polite Sleeper, který jsem měl moc rád: hlavně první dvě alba obestírá taková zvláštní „vřelá“ (sakra; nevím, jak jinak to nazvat) atmosféra, díky níž se k Polite Sleeper vždycky rád vracím. Jason má nicméně od roku 2013 novou kapelu Total Heels, kterou založil v Kodani s členama LACK a Rising. A přestože mi písničky Polite Sleeper trochu chybějí, kouzlu Total Heels jsem naprosto propadl hned od začátku.


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

16.09.2014 10:42, Samuel

WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES) - split

WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES) - split

10″LP (DOG BLESS YOU RECORDS)

Dalším štěnětem na DOG BLESS YOU RECORDS je split 10″ WITCHES OF MALIBU / Mr.NOBODY & THE…(NOBODIES). Prokousat se servírovanými tóny není jednoduché, bude to vyžadovat jistou snahu, odhodlání a otevřenou mysl. Sluch je ale potřeba trénovat, protože "cvičené ucho" si najde melodii všude a harmonii je potřeba hledat. Takže 3-2-1, koncentrujte mysl a jdeme na to …


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

05.09.2014 09:04, Samuel

Retroprotest - Nová deska se starym obsahem

Retroprotest - Nová deska se starym obsahem

12“LP (Papagájův Hlasatel Records)

Retroprotest nás na svém debutním albu vracejí zpátky v čase. Odkryjí množství zapomenutých vzpomínek. „Nová deska se starym obsahem“ je retrospektivou, jak už je z názvu patrné, a zároveň je poctou členů kapely jejich hrdinům z „dětských let“. Slovy klasika, tohle je klasika. Na desce uslyšíme písničky od Bedřich Smetany, Kritické situace, Telex, Hrdinové nové fronty, F.P.B., Našrot, Michaels Uncle, Davovou psychózu, Pražský výběr, Plexis, Šanov, P.S. a Zónu A.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.08.2014 10:29:09, lilek

Maquina Muerta – s/t

Maquina Muerta – s/t

EP 2013

Tahle nahrávka rozhodně nepotřebuje hodně slov k tomu, abych ji vhodně popsal. Bezejmený sedmipalec kapely Maquina Muerta patří k jedním z nejvíc nekompromisních punkových náserů s jakými jsem měl tu čest přinejmenším od časů posledních evropských koncertů Destruction Unit a jejich desky Deep Trip. A kdyby tahle recenze zůstala jen u tohodle, muselo by to stačit.


 
Reakce (6) Zobrazit článek ...

18.08.2014 09:57, Samuel

THE ESTRANGED „s/t“

THE ESTRANGED „s/t“

12“LP (Sabotage Records)

Album vyšlo začátkem roku 2014 a jedná se o třetí LP. Je na něm devět nový pecek. Souběžně s touto nepojmenovanou nahrávkou, vyšla ve stejný čas na Sabotage Records, i nově vydaná kompilační deska s názvem „Type Foundry Session 1“. Tepající styl Joy Division, okořeněný Wipers mutuje.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.08.2014 07:39, Samuel

Cirguz / Kung-Fu Girlz – split

Cirguz / Kung-Fu Girlz – split

7“EP (DIY)

Cirguz a Kung-Fu Girlz mají venku společný singl, který ještě voní novotou! Mělník vs. Praha. Malý náklad, krásný sítotiskový obal a barevný vinyl. Dvě pecky od Cirguz a dva kusy od Kung-Fu Girlz.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

01.07.2014 14:54, Samuel

BOMBSHELL ROCKS - Scars And Tattoos

BOMBSHELL ROCKS - Scars And Tattoos

7“EP (Pirates Press)

BOMBSHELL ROCKS jsou (punk)rocková kapela ze Švédska a na scéně nejsou žádnými nováčky. Dali se dohromady v roce 1995 a „Scars And Tattoos “ je pro ně první nahrávkou od alba “The Conclusion”, vydaného v roce 2004.


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

16.06.2014 22:30, Samuel

The Ratchets ‎– Hoist A New Flag

The Ratchets ‎– Hoist A New Flag

7"EP (Pirates Press Records)

THE RATCHETS je kapela z míst za velkou louží (Asbury Park, NJ/USA) a pokud by mělo zaznít doporučení, uvedl bych je jako tip pro nadšence 77 punku, reggae, ska a rock’n’rollu. „Hoist A New Flag“ je jejich „nový“ singl, který vyšel v rámci edice „Under One Flag“ pod hlavičkou Pirates Press.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

09.06.2014 12:55, Samuel

FM359 - Some Folks

FM359 - Some Folks

7“EP (Pirates Press Records)

FM359 jsou kapela, kde se sešli ostřílení vlci ze Street Dogs, Dropkick Murphys a dalších skupin. Premiérové vystoupení měli na koncertní oslavě jubilejního 9. výročí labelu Pirates Press (listopad 2013).


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.05.2014 10:08, Samuel

THE ESTRANGED - Type Foundry Session 1

THE ESTRANGED  - Type Foundry Session 1

12“LP (Sabotage Records)

Type Foundry Session 1 je kompilace skladeb ze singlů „s/t“, „Sacred Decay”, „Entranced”, 7”Ep splitu s Autistic Youth a PDX comp. 7" (Black Water), které byly nahrané v Type Foundry studiu (Portland).


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.05.2014 13:46, Samuel

THE LAST KIND WORDS - Morning Glory Waltz

THE LAST KIND WORDS - Morning Glory Waltz

12“LP (Lokal Rekorc)

Novotou ještě voní vinyl z velice sympatického labelu (projektu) Lokal Rekorc, kterou je debut THE LAST KIND WORDS Morning Glory Waltz”, což je duo ve složení - kytara Geoff Farina (ex – Karate, Glorytellers, The Secret Stars) a mandolína Kenneth P.W. Rainey (Glorytellers). Samozřejmě již tahle informace nalákala, stejně jako krásný jednoduchý obal vinylu. 


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

21.05.2014 10:49, Samuel

JAKUBYSKO / PASKUDA - split

JAKUBYSKO / PASKUDA - split

12“LP (Totalitarianism Still Continues)

 „Play Fast Or Don´t“ pozdrav z kraje slovenských bratří.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

04.05.2014 11:05:35, Radek

Jack & The Bearded Fishermen - Minor Noise

Jack & The Bearded Fishermen - Minor Noise

(Impure Muzik, 2014)

Tři kytary. Těžké riffy. Intenzita. Emoce. Francouzi Jack & The Bearded Fishermen vydávají novou desku Minor Noise. V pátek 9. května se zastaví na Sedmičce, takže proč se na novinku nepodívat.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.05.2014 01:12, Samuel

THOT – The City That Disapear

THOT – The City That Disapear

12"LP (Black Basset Records)

Kraválová taneční parta a jejich nová deska na Black Basset Records.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

24.04.2014 09:08, Samuel

V RUKOU OSUDU / PRAY FOR DEATH – split

V RUKOU OSUDU / PRAY FOR DEATH – split

12“LP (kooperace labelů)

V RUKOU OSUDU z Chomutova znějí jako soundtrack pro poslední cestu na hřbitov. Hřebíky do své rakve si zatluč sám. PRAY FOR DEATH jsou neméně optimistický hardcore z Kutné Hory. Co na tohle říká koudelníkův syn? Společná nahrávka vyšla za spolupráci několika labelů.


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

22.04.2014 15:27, Aran

VALINA - Container

VALINA - Container

(Trost Records)

Je to napůl vtipný a napůl smutný – uběhlo cca 15 let a kdysi tak svěží post punkovej „dischordovskej“ zvuk zní dneska skoro jako retro. Já ale pořád nemám dost; navíc respektuju kapely, který si hrajou to svoje bez ohledu na to, jestli je venku jaro, léto, tma nebo světlo. A nenápadná zarputilost Valiny je přesně to, co mě na „Container,“ čtvrtým albu tohohle rakouskýho tria, tak strašně baví. Z nostalgickejch důvodů budu asi mít vždycky nejradši desku „The Vagabond“ (2002), hned za ní ale čerstvě řadím právě „Container“.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.04.2014 13:54, Samuel

Demöralyzér - „Hardcore P..O“.

Demöralyzér - „Hardcore P..O“.

7“EP (DIY)

Přímočarej hardcore punk z Plzně a jejich debutní EP.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.04.2014 15:47, Aran

PILLARS AND TONGUES - End-dances

PILLARS AND TONGUES - End-dances

(Empty Cellar)

Příběh mýho okouzlení Pillars and Tongues začal dva roky zpátky, když mi Tim Remis poslal z Chicaga balíček s nějakejma vinylama Sweet Cobra, o který jsem ho prosil. Mezi nima bylo i LP mně neznámý kapely Pillars and Tongues s názvem „The Pass And Crossings.“ A u toho lísteček s typickým Timovým písmem a vzkazem: „Přibalil jsem ti k tomu ještě desku, kde hraje moje ségra. Jak tě znám, bude se ti to hodně líbit.“ Tim měl pravdu. Od prvního poslechu jsem Pillars and Tongues naprosto propadnul.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 10 z 94 (celkem 1874 záznamů)
Jít na stránku: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 94
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!
All booking...
 
AKCE
Stop & go!
Stop & go! 26.09.2020 - 26.09.2020 ( 19:00 - 23:30 )
Brno Kabinet Múz Více informací ...
25 let GRINDCORE SHOW
25 let GRINDCORE SHOW 03.10.2020 - 03.10.2020 ( 19:00 - 24:00 )
Pardubice klub Ponorka Více informací ...
BENEFIT NA GNWP
BENEFIT NA GNWP 09.10.2020 - 09.10.2020 ( 19:00 )
Plzeň_Belfast Více informací ...
Teplice proti rasismu vol.3 koncert příšerek
Teplice proti rasismu vol.3 koncert příšerek 24.10.2020 ( 20:00 - 02:00 )
Teplice Božák Více informací ...
Teplice proti rasismu vol.3 koncert příšerek
Teplice proti rasismu vol.3 koncert příšerek 24.10.2020 ( 20:00 )
Teplice Božák Více informací ...
Power Grindcore 8
Power Grindcore 8 21.11.2020 - 21.11.2020 ( 18:00 - 03:00 )
Brno Melodka Více informací ...
The Boys /uk/ + Beautiful Bastards /sk/
The Boys /uk/ + Beautiful Bastards /sk/ 19.12.2020 - 19.12.2020 ( 19:00 - 22:00 )
Praha 007 Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
BRÜNNER TODESMARCH, Újezd - Hella, 19.9.20
20.09.2020 21:02, Siki


SHEEVA YOGA, Újezd - Hella, 19.9.20
20.09.2020 21:01, Siki


DEATH CULTURE DEPRIVATION, Újezd - Hella, 19.9.20
20.09.2020 21:00, Siki


KOSY GEN, Újezd - Hella, 19.9.20
20.09.2020 20:59, Siki


SAY RAID, Újezd - Hella, 19.9.20
20.09.2020 20:57, Siki


MATRAK ATTAKK, Kolín - Pod Hodinama,13.9.20
14.09.2020 13:31, Siki


INTERPUNKCE, Kolín - Pod Hodinama, 13.9.20
14.09.2020 13:30, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
HONZA KLOUČEK | Rozhovor (535)
Green Day - Father Of All Motherfuckers (506)
GO476910YB (LIDSKÉ ZDROJE) | rozhovor (461)
Petr (Telepatie) | rozhovor (417)
Refused | rozhovor (399)
Pedro (Cirguz, The Junk Food, atd.) | rozhovor (349)
Vole – Dej Bůh pěstí (311)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Charger - Watch Your Back / Stay Down 12
Jirka GRF | rozhovor
Godot Youth | rozhovor
Godot Youth - Prostředí
Jirka GRF | rozhovor
VINYL RULEZ | 01/2020 - 06/2020
Coffin Varnish - Hajzle
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2020 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.