Youtube
Recenze Desky
 
28.08.2014 10:29:09, lilek

Maquina Muerta – s/t

Maquina Muerta – s/t

EP 2013

Tahle nahrávka rozhodně nepotřebuje hodně slov k tomu, abych ji vhodně popsal. Bezejmený sedmipalec kapely Maquina Muerta patří k jedním z nejvíc nekompromisních punkových náserů s jakými jsem měl tu čest přinejmenším od časů posledních evropských koncertů Destruction Unit a jejich desky Deep Trip. A kdyby tahle recenze zůstala jen u tohodle, muselo by to stačit.


 
Reakce (6) Zobrazit článek ...

18.08.2014 09:57, Samuel

THE ESTRANGED „s/t“

THE ESTRANGED „s/t“

12“LP (Sabotage Records)

Album vyšlo začátkem roku 2014 a jedná se o třetí LP. Je na něm devět nový pecek. Souběžně s touto nepojmenovanou nahrávkou, vyšla ve stejný čas na Sabotage Records, i nově vydaná kompilační deska s názvem „Type Foundry Session 1“. Tepající styl Joy Division, okořeněný Wipers mutuje.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.08.2014 07:39, Samuel

Cirguz / Kung-Fu Girlz – split

Cirguz / Kung-Fu Girlz – split

7“EP (DIY)

Cirguz a Kung-Fu Girlz mají venku společný singl, který ještě voní novotou! Mělník vs. Praha. Malý náklad, krásný sítotiskový obal a barevný vinyl. Dvě pecky od Cirguz a dva kusy od Kung-Fu Girlz.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

01.07.2014 14:54, Samuel

BOMBSHELL ROCKS - Scars And Tattoos

BOMBSHELL ROCKS - Scars And Tattoos

7“EP (Pirates Press)

BOMBSHELL ROCKS jsou (punk)rocková kapela ze Švédska a na scéně nejsou žádnými nováčky. Dali se dohromady v roce 1995 a „Scars And Tattoos “ je pro ně první nahrávkou od alba “The Conclusion”, vydaného v roce 2004.


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

16.06.2014 22:30, Samuel

The Ratchets ‎– Hoist A New Flag

The Ratchets ‎– Hoist A New Flag

7"EP (Pirates Press Records)

THE RATCHETS je kapela z míst za velkou louží (Asbury Park, NJ/USA) a pokud by mělo zaznít doporučení, uvedl bych je jako tip pro nadšence 77 punku, reggae, ska a rock’n’rollu. „Hoist A New Flag“ je jejich „nový“ singl, který vyšel v rámci edice „Under One Flag“ pod hlavičkou Pirates Press.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

09.06.2014 12:55, Samuel

FM359 - Some Folks

FM359 - Some Folks

7“EP (Pirates Press Records)

FM359 jsou kapela, kde se sešli ostřílení vlci ze Street Dogs, Dropkick Murphys a dalších skupin. Premiérové vystoupení měli na koncertní oslavě jubilejního 9. výročí labelu Pirates Press (listopad 2013).


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.05.2014 10:08, Samuel

THE ESTRANGED - Type Foundry Session 1

THE ESTRANGED  - Type Foundry Session 1

12“LP (Sabotage Records)

Type Foundry Session 1 je kompilace skladeb ze singlů „s/t“, „Sacred Decay”, „Entranced”, 7”Ep splitu s Autistic Youth a PDX comp. 7" (Black Water), které byly nahrané v Type Foundry studiu (Portland).


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.05.2014 13:46, Samuel

THE LAST KIND WORDS - Morning Glory Waltz

THE LAST KIND WORDS - Morning Glory Waltz

12“LP (Lokal Rekorc)

Novotou ještě voní vinyl z velice sympatického labelu (projektu) Lokal Rekorc, kterou je debut THE LAST KIND WORDS Morning Glory Waltz”, což je duo ve složení - kytara Geoff Farina (ex – Karate, Glorytellers, The Secret Stars) a mandolína Kenneth P.W. Rainey (Glorytellers). Samozřejmě již tahle informace nalákala, stejně jako krásný jednoduchý obal vinylu. 


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

21.05.2014 10:49, Samuel

JAKUBYSKO / PASKUDA - split

JAKUBYSKO / PASKUDA - split

12“LP (Totalitarianism Still Continues)

 „Play Fast Or Don´t“ pozdrav z kraje slovenských bratří.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

04.05.2014 11:05:35, Radek

Jack & The Bearded Fishermen - Minor Noise

Jack & The Bearded Fishermen - Minor Noise

(Impure Muzik, 2014)

Tři kytary. Těžké riffy. Intenzita. Emoce. Francouzi Jack & The Bearded Fishermen vydávají novou desku Minor Noise. V pátek 9. května se zastaví na Sedmičce, takže proč se na novinku nepodívat.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.05.2014 01:12, Samuel

THOT – The City That Disapear

THOT – The City That Disapear

12"LP (Black Basset Records)

Kraválová taneční parta a jejich nová deska na Black Basset Records.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

24.04.2014 09:08, Samuel

V RUKOU OSUDU / PRAY FOR DEATH – split

V RUKOU OSUDU / PRAY FOR DEATH – split

12“LP (kooperace labelů)

V RUKOU OSUDU z Chomutova znějí jako soundtrack pro poslední cestu na hřbitov. Hřebíky do své rakve si zatluč sám. PRAY FOR DEATH jsou neméně optimistický hardcore z Kutné Hory. Co na tohle říká koudelníkův syn? Společná nahrávka vyšla za spolupráci několika labelů.


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

22.04.2014 15:27, Aran

VALINA - Container

VALINA - Container

(Trost Records)

Je to napůl vtipný a napůl smutný – uběhlo cca 15 let a kdysi tak svěží post punkovej „dischordovskej“ zvuk zní dneska skoro jako retro. Já ale pořád nemám dost; navíc respektuju kapely, který si hrajou to svoje bez ohledu na to, jestli je venku jaro, léto, tma nebo světlo. A nenápadná zarputilost Valiny je přesně to, co mě na „Container,“ čtvrtým albu tohohle rakouskýho tria, tak strašně baví. Z nostalgickejch důvodů budu asi mít vždycky nejradši desku „The Vagabond“ (2002), hned za ní ale čerstvě řadím právě „Container“.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.04.2014 13:54, Samuel

Demöralyzér - „Hardcore P..O“.

Demöralyzér - „Hardcore P..O“.

7“EP (DIY)

Přímočarej hardcore punk z Plzně a jejich debutní EP.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.04.2014 15:47, Aran

PILLARS AND TONGUES - End-dances

PILLARS AND TONGUES - End-dances

(Empty Cellar)

Příběh mýho okouzlení Pillars and Tongues začal dva roky zpátky, když mi Tim Remis poslal z Chicaga balíček s nějakejma vinylama Sweet Cobra, o který jsem ho prosil. Mezi nima bylo i LP mně neznámý kapely Pillars and Tongues s názvem „The Pass And Crossings.“ A u toho lísteček s typickým Timovým písmem a vzkazem: „Přibalil jsem ti k tomu ještě desku, kde hraje moje ségra. Jak tě znám, bude se ti to hodně líbit.“ Tim měl pravdu. Od prvního poslechu jsem Pillars and Tongues naprosto propadnul.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.03.2014 12:28, Samuel

Filthpact / Chulo - split EP

Filthpact / Chulo - split EP

7“EP (Pancho Kid + kooperace labelů)

Kapely Filthpact a Chulo se potkávají na společném splitu, který je živoucím důkazem, že  „D.I.Y. síť přátel“ stále žije. EP vyšlo v masivní kooperaci mnoha labelů (tím myslím 16cti) z celého světa. České luhy a háje zastupuje polovina Dead Heroes Records, anglická spojka, pojmenovaná jako Pancho Kid.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

18.03.2014 11:01, Banan

IRRITATION - Nattsvart Framtid

IRRITATION - Nattsvart Framtid

(Phobia)

 

Pořád si velmi dobře pamatuju, která švédská crustová kapela mě nejvíc srovnala do latě. Ano, byli to Totalitär. A od té doby používám jakoukoliv jejich nahrávku jako měřítko pro surovost a přímočarost a švédských kapel se to logicky týká dvojnásob. Nechci tím říct, že všechny musejí znít jako Totalitär, ale prostě, když už se někdo pustí do tohohle stylu, měl by se jejich destruktivní intenzitě aspoň přiblížit. A IRRITATION se to docela daří.


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

16.03.2014 15:44, Banan

PALAHNIUK - s/t

PALAHNIUK - s/t

(Damage Done)

Na tuhle desku jsem čekal. Podvědomně jsem totiž vždycky věděl, že PALAHNIUK mají potenciál přijít s něčím vyjímečným, nečím, co totálně zamíchá kartama. A přestože jejich předchozí nahrávky byly super a rád se k ním vracím, tenhle singl se s nima nedá srovnat. Stojí tak trochu mimo kategorie i mimo škatulky. Jsou v něm plně obtisknuty čtyři osobnosti, které zrovna v tuhle chvíli kráčí stejným směrem, udržují si svou osobitost, ale pracují na 100% ve prospěch celku. A ten potom stojí opravdu za to.


 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

13.03.2014 12:44, Samuel

Black Hourglass – Szétfoszló ég, szélre vár

Black Hourglass – Szétfoszló ég, szélre vár

10“EP (Autumn Leaves)

Black Hourglass jsou maďarská kapela a jejich desetipalec „Szétfoszló ég, szélre vár“ je debutním vydáním slovenského labelu Autumn Leaves aneb jak sám píše „Neutíchajúca melanchólia a debutové vydanie na Autumn Leaves. Pod týmto prvým titulom sa ukrýva kapela Black Hourglass z maďarského mestečka Pécs. Desatpalcový čierny vinyl, screamo post hardcore s osobnými až poetickými textami.


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

12.03.2014 12:13, Aran

PONTIAK - Innocence

PONTIAK - Innocence

(Thrill Jockey / Day After)

Moje žena měla na koncertě Grails zajímavej postřeh. Říkala, že skoro každá kapela má nějakýho lídra (a nemusí to nutně bejt frontman!) u kterýho na pódiu tak nějak tušíš, že to celý vede. Což není nic negativního, to je prostě fakt. A že prej Grails jsou výjimečný v tom, že tam nikdo takovej na první pohled není, takže se to z konceptu „kapela“ posouvá do konceptu „kolektivní proud vědomí.“ Přišlo mi to hodně trefný a okamžitě se mi vybavili i Pontiak. I tohle trio je totiž ve svým nejčistším základě naprosto „trojjediný“.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 10 z 94 (celkem 1869 záznamů)
Jít na stránku: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 94
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!
All booking...
 
AKCE
Bolehlav + CRaYFISH @ Stánek Tábor
Bolehlav + CRaYFISH @ Stánek Tábor 16.07.2020 - 16.07.2020 ( 20:00 - 22:00 )
Tábor - Stánek (Žižkovo náměstí) Více informací ...
Rato Triste (CZ), Mass//Reaction (HU), Wargame
Rato Triste (CZ), Mass//Reaction (HU), Wargame 17.07.2020 ( 19:30 - 22:00 )
Bratislava (SK) pod Prístav. most. Více informací ...
Infuze vol. 1
Infuze vol. 1 18.07.2020 ( 19:00 - 22:00 )
Praha 007 Více informací ...
WOODYFEST vol.3
WOODYFEST vol.3 18.07.2020 ( 19:00 )
Věstínek Více informací ...
Cácory // Hissing Fauna // True Fir
Cácory // Hissing Fauna // True Fir 24.07.2020 - 24.07.2020 ( 19:00 - 22:00 )
Olomouc, Letní kino Více informací ...
Festa De La Pohoda 2020
Festa De La Pohoda 2020 25.07.2020 - 25.07.2020 ( 13:00 - 24:00 )
Vodňany Sokol. louka Více informací ...
Summer moshpít párty
Summer moshpít párty 01.08.2020 - 01.08.2020 ( 15:00 - 22:00 )
Věžnička u Polné Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
GORC, Újezd - Hella, 10.7.20
11.07.2020 20:51, Siki


KOMPLEX VINY, Újezd - Hella, 10.7.20
11.07.2020 20:50, Siki


BOILING POINT, Újezd - Hella, 10.7.20
11.07.2020 20:49, Siki


DÁŠA FON FLAŠA, Újezd - Hella, 10.7.20
11.07.2020 20:47, Siki


ANTISOCIAL SKILLS, Újezd - Hella, 10.7.20
11.07.2020 20:45, Siki


REPELENT SS, Praha - 007, 2.7.20
03.07.2020 21:29, Siki


SKIP LIFE, Praha - 007, 2.7.20
03.07.2020 21:28, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
Marek Rybenský | rozhovor (507)
HONZA KLOUČEK | Rozhovor (476)
Green Day - Father Of All Motherfuckers (457)
Petr (Telepatie) | rozhovor (384)
GO476910YB (LIDSKÉ ZDROJE) | rozhovor (328)
Refused | rozhovor (321)
Baptists | rozhovor (310)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Refused | rozhovor
Vole – Dej Bůh pěstí
Pedro (Cirguz, The Junk Food, atd.) | rozhovor
LIDSKÉ ZDROJE - Live Demonstration
Jirka GRF | rozhovor
HONZA KLOUČEK | Rozhovor
Charger - Watch Your Back / Stay Down 12
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2020 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.