Youtube
Recenze Desky
 
08.10.2015 14:15, Banan

BLUES FOR THE RED SUN / V RUKOU OSUDU - split mc

BLUES FOR THE RED SUN / V RUKOU OSUDU - split mc

(DIY)

 

Otvíral jsem tu starou skříň opatrně, ale pak mi došlo, že tenhle kostlivec na mě stejně nemůže vypadnout jinak, než hodně hodně pomalu. Což je, uznávám, chabá výmluva. Na druhou stranu, ty mraky, co se teď válí venku po kopcích asi brzy přinesou další déšť, díky kterýmu bude hlína v lese konečně měká a hrob se pro něj bude dát vyhloubit jednodužšeji než v létě. Jak se říká, všechno má svoje pozitiva - což je teda zrovna u tohohle splitu docela dobrej vtip.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.10.2015 14:21, Samuel

SRR 66

SRR 66

CD (Silver Rocket)

Výběr se kterým se „projdeš po dně oceánu, uvidíš stromy v jarním rozpuku … „ nebo se „dotkneš tětivy luku“ …


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

30.09.2015 20:22:58, stelca77

Terrible Feelings - Tremors

Terrible Feelings - Tremors

(Sabotage records)

Nějak se mi nechce věřit, že by od vydání prvního CD-R dema Terrible Feelings uplynulo už pět let. Od nahrávky týdne v MRR "Impending Doom" uplynuly roky čtyři a od prvního elpíčka roky tři. Spoustu věcí se od tý doby v mym životě změnilo a taky jsem Terrible Feelings viděl naživo, přičemž tenhle koncert považuju za parádní audiovizuální zážitek.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.09.2015 14:53:06, massgrave79

Burn The Cross/Chorygen – split LP 2015

Burn The Cross/Chorygen – split LP 2015

(Extinction Records)

Do polského HC/Punku, jsem dlouhou dobu nestrčil uši…i když já jsem vlastně nestrčil uši do HC/Punku celkově dost dlouho. Což asi tedy není úplně povzbudiví začátek recenze, ale nebudeme si věšet bulíky na nos. Obě kapely jsou pro nové, i když už jsem někde slyšel kousek živáku Chorygen (rok 1998).


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.08.2015 12:34, Jirzophone

PAST - Demo EP

PAST - Demo EP

(Samuel records) 

Varšavská čtverka PAST sebe popisuje především za partu přátel netající se láskou k punku mnoha tváří. Jedná se o více generační záležitost, basák Darek hrál svůj první koncert už v 80tých letech. A celkově členové mají své bohaté zkušenosti z kapel The  Fight, LD50, Dumbs, ... PAST navazují na celkem módní záležitost poslední doby a tím je oprášení post punkové vlny z pozdních 80tých let. 


 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

11.08.2015 07:48, Samuel

Hombre Malo - Persistent Murmur of Words of Wrath

Hombre Malo - Persistent Murmur of Words of Wrath

CD/LP (Disiplin Media)

Album novinkou od norsko-francouzské kapely Hombre Malo. Je ideálním soundtrackem pro hledání a ztrácení se v čase. Nabízí sedm skladeb, při jejichž poslechu projdeme množstvím nálad a změn. Představ si sedm pomyslných dní, a příběhů s tím spojených, na rozbouřeném moři.


 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

05.08.2015 11:27, Samuel

When There Is None ‎– Warpaint

When There Is None ‎– Warpaint

CD/LP (Rock Star Records)

Německé vydavatelství Rock Star Records z Aachenu vedou již léta dva bráchové, kteří bez větších výkyvů v kvalitě pravidelně vydávají zajímavé desky. Mezi posledními nahrávkami je nové album od německé kapely When There Is None s názvem „Warpaint“. Máš rád Leatherface? Leatherface a Aachen? Tady mi v hlavě projede vzpomínka na „Sheer Terror of Emo“, kapelu For The Day. When There Is None k nim mají hodně blízko …


Počet obrázků: 1
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

26.06.2015 12:25, Samuel

Modern Pets - .Sorry.Thanks

Modern Pets - .Sorry.Thanks

12“LP (P.Trash Records)

„.Sorry.Thanks“ je aktuální, zatím poslední, nahrávka berlínských punks Modern Pets. V jejich muzice si podávají ruku melodie, s energií, a „fuck you“ postojem. Vezmi zvuk kapel jako THE BRIEFS / Angry Samoans / The Kids, dej to do mixéru, zapni, a výsledný koktail můžeš pojmenovat třeba Modern Pets.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

19.06.2015 09:57, Samuel

Nervosas – Nervosas

Nervosas – Nervosas

12“LP (P.Trash Records)

Nervosas jsou „dark“ punková kapela, lokalizace Columbus / Ohio. Dva kluci a holka, trojlístek, který potěší všechny, který lahodí desky Belgrado, Spestres, Sect, The Estranged, The Bellicose Minds, Arctic Flowers …


Počet obrázků: 1
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

14.06.2015 15:54:47, stelca77

Commodore 64 / Restricition

Commodore 64 / Restricition

(kooperace labelů)

Československá scéna dlouho čekala na tohle splitko. Ne ve smyslu, že by bylo dopředu rozhlašováno, jak moc hodně to bude nářez. Ale mám pocit, že v poslední době nevyšlo moc vinylových nosičů s podobnou muzikou. Obecně je to tady s old school hardcore ve smyslu osmdesátých let (víceméně US) na štíru. Napadají mě jenom Boiling Point. A pokud jsem na někoho zapomněl, tak se moc omlouvám. 

 


 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

08.06.2015 22:39:18, Marek Rybenský

LAPINPOLTHAJAT ‎– Songs 1997-2013 CD

 LAPINPOLTHAJAT ‎– Songs 1997-2013 CD

(Kämäset Levyt)

Ve Finsku se vždy dařilo podivným metalovým kapelám a stejně tak punkovým kapelám, které neustále inspirují širokou škálu kapel po celém světě. Řekněme, že bylo je a bude (doufejme), především pro všechny kdo tak rádi užívají profláklé formule, že dnešní punk už nemá co nabídnout. ha!


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.06.2015 14:25:15, stelca77

Nbdy/Cry of Human/Oppenheimer 7"

Nbdy/Cry of Human/Oppenheimer 7

(kooperace labelů)

Jsou vážný věci a nevážný věci. A jsou vážný věci, který se občas nemůžou brát vážně a spíš je nutný si z nich utahovat, aby vyšlo najevo, jak moc jsou ty vážný věci, skutky a vážný lidi směšný.

"Válka není pěkná." (B. Bush)


 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

20.05.2015 21:39:59, stelca77

Průmyslová smrt - Invaze změn

Průmyslová smrt - Invaze změn

(PHR)

Dlouho jsem neslyšel takhle nasranou desku. Extrémní hardcore není to, co bych doma sjížděl vždycky po práci, ale musím říct, že je tahle deska fakt dobrá. Stejně tak dobrá, jako bylo splitko s Rapsod. A to je vlastně všechno, co jsem od nich slyšel.


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

06.05.2015 10:39, Samuel

Downtown Struts - Hope You're Dope

Downtown Struts - Hope You're Dope

12“MLP (Pirates Press Records)

Downtown Struts je punk-rockový čtyřlístek, který se dal dohromady v roce 2008 v Chicagu. "Hope You're Dope" je jejich nejnovější pěti skladbový maxisingl, který vyšel opět na Pirates Press Records.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

20.04.2015 20:43:20, stelca77

411 - The Side You Cannot See: Complete Discography 1990 - 1992

411 - The Side You Cannot See: Complete Discography 1990 - 1992

(Workshed Records)

Loni vyšla jako jedenáctý release Workshed Records (a distribuci Revelation) kompilace Four One One. Je mi blbý psát recenzi na něco v podstatě tak "starýho", ale zároveň bych těmi pár řádky rád připomenul, jak skvělou kapelou 411 byli.


 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

13.04.2015 23:43, Samuel

Gets Worse / Fissure - split

Gets Worse / Fissure - split

7”EP (Dead Heroes Records)

Dead Heroes Records opět přicházejí s velice zajímavou nahrávkou! Strohé konstatování na začátek. Není to tak dávno, co vyšel společný singl, který propojuje dvě aktuální extrémní kapely - Gets Worse = těžkotonážní power violence grind z Leedsu (UK) vs. Fissure = americký hardcore / fastcore / punk / grind z Los Angeles (Jižní Kalifornie). 9 pecek se stopáží někde kolem osmi minut. Stačí? Ano, pokud je Ti sympatické heslo „Play Fast Or Don´t“, obě kapely plně splňují předpoklad, že si je velice rychle oblíbíš.


Počet obrázků: 3
 
Reakce (4) Zobrazit článek ...

10.04.2015 15:37:14, -273.15Zbyňa

ŠKODA 120/CARL GUT 7“ ep

ŠKODA 120/CARL GUT 7“ ep

(kooperace labelů)

Hard corovému subžánru zvaném grind core 7“ velice sluší. Nejlepší grind corové nahrávky byly většinou vydány na této malé placce. Takže je jasný, že pokud grind core hrajete, musíte to do lidí tlačit přes tento malý kus plastu. Vytlačit se začátkem roku podařilo i toto split grind corových bratří z Moravy. No a jak to dopadlo? No, myslím, že to není vůbec špatný!


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.04.2015 07:58, Samuel

Horse Bastard ‎– Giraffetermath

Horse Bastard ‎– Giraffetermath

10”LP (Dead Heroes Records)

Souboj koně terminátora a black metal robocopa. Špinavý anglický fastcore grind! Dead Heroes Records přicházejí s jejich vinylovým debutem, na kterém je čtrnáct blast beat grindcore rozbušek


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.04.2015 10:12:20, stelca77

Davová psychóza - Antropofóbia

Davová psychóza - Antropofóbia

(PHR)

V rámci jakési série reedicí "klasických" kapel a alb před velmi nedávnou dobou u PHR vyšla reedice první desky Davové psychózy.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

25.03.2015 08:17, Samuel

MYCOP - Self-titled EP

MYCOP - Self-titled EP

12“LP one sided (kooperace labelů)

DIY EMO! DIY EMO! DIY EMO!


Počet obrázků: 3
 
Reakce (2) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 10 z 96 (celkem 1912 záznamů)
Jít na stránku: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 96
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2022 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.