Youtube
Recenze Desky
 
19.12.2021 17:15, stelca77

Ctib - Kampak?!

Ctib - Kampak?!

(Kabinet Records)

"Kampak?!" ptají se Slušní lidé z Brna v titulní písni. "Do prdele", chtělo by se mi říct, když pomyslim na to, kdo se prezentuje atributem "slušný". Jenom ty nejlepší úmysly, jak zpívá Ctib. Ten se vydal na sólovou cestu už před dlouhou dobou a poprvé jsem to zaregistroval na sedmipalci u Dog Lovers Records, což byla nahrávka, kterou jsem pro svojí osobitost a taky milej přístup vydávajícího labelu točil dost dlouho. 


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

12.12.2021 11:03, Marek Rybenský

VOLE - Tohle není prdel

VOLE - Tohle není prdel

LP (Stoned To Death Records)
Slovo VOLE se ti vleze na 4 prsty. Jehla, tuš budeš king, ale možná taky ne. Deset válů ve kterých se toho děje tolik, že to rozhodně nebude prdel.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

09.12.2021 12:22, Marek Rybenský

THE LAST WORDS - Animal World

THE LAST WORDS - Animal World

LP (Papagájův Hlasastel Records)

Animal World je název diskografie kapely na kterou se téměř zapomnělo, přitom jejich hudba dokáže zamotat hlavu i po 40 letech od rozpadu kapely.


Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

05.12.2021 00:12, Samuel

Piava – s​/​t

Piava – s​/​t

demo CD-R

V ruce držím první demo nahrávku kapely Piava, nové emo punkové kapely z Mělníka. Píše  se rok 2021, vychází množství všemožných nahrávek na vinylech a já musím říct, že mám radost právě z takové nahrávky. Nedokonale dokonalé! Svěží vítr a nová energie přichází!


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.12.2021 16:26, Marek Rybenský

HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY – Obyčejní hrdinové

HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY – Obyčejní hrdinové

LP (Papagájův Hlasastel Records)
Bavíme-li se o historii CS punku, Hrdinové Nové Fronty nelze opomenout. Jejich druhé demo se po třech dekádách dočkalo vydání na vinylu a tady je několik slov i s trochou vzpomínek.


Počet videí: 1
 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

28.11.2021 10:06, Marek Rybenský

FABRIKA – s/t

FABRIKA – s/t

LP (Papagájův Hlasatel Records)
Neumím si představit výstižnější název pro kapelu z Kladna...


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.11.2021 00:56, Samuel

Ostavka - Discography

Ostavka -  Discography

CD (Aback Distribution)

Ostavka (Brittany, Francie) byli post punková kapela fungující v letech 2014 – 2018, kdy odehráli poslední koncert. Hudba Ostavka je bloumavá, chladná i jiskřivá a na pěkně zpracovaném CD najdeš všechny jejich nahrávky, informace o jednotlivých vydáních, texty a nějaké fotky.


Počet obrázků: 1
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

20.11.2021 17:21, stelca77

Quicksand - Distant Populations

Quicksand - Distant Populations

Starý kozlíci z NYC Quicksand během čtyř let vydali druhou desku a zároveň obě desky svědčí, že jde o povedený comeback. 


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.11.2021 23:02, Samuel

TERLARANG – Forbidden

TERLARANG – Forbidden

12“LP (Raw Zine recs.)

Plzeňský label Raw Zine recs. přináší na svém novém vydání nádech cizokrajných krajů a krevní tranfuzi pro milovníky fastcore / thrashcore. Vychází velká deska TERLARANG (thrash / grindcore - Kuala Kangsar, Perak, Malajsie) a jejich nové album "Forbidden". Uslyšíme 26 pecek rychlého fastcore / thrashcore punku, na vinylu rozděleného na "thrashcore" / "fastcore" stranu - na každé je po 13 skladbách hodně rychlé muziky s uvřískaným zpěvem.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.10.2021 00:49, Samuel

KIAL? - 6 TRACKS E.P.

KIAL? - 6 TRACKS E.P.

7“EP (Aback Distribuce)

Rozostřený obraz, hrubý zvuk a ostré tempo. V ruce držím demo nahrávku francouzské kapely KIAL? (Brittany). V sestavě najdeš kytaristu francouzské post punk kapely OSTAVKA a členy Bakounine, Usa La Tua Rabbia. Pokud sleduješ francouzskou scénu, rozhodně doporučuju. Singl vyšel v nákladu 300 ks a v mezinárodní kooperaci labelů.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.10.2021 00:54, Samuel

Confusion Master – Haunted

Confusion Master – Haunted

12“LP (Exile On Mainstream Records)

Čtyřčlenná doom / stoner kapela CONFUSION MASTER z Německa využila "lockdown" kreativně a 19.listopadu jim vychází na Exile On Mainstream Records nové album "Haunted". V sestavě najdeš členy CYNESS, WOJCZECH, BAD LUCK RIDES ON WHEELS a AEQUATORKAELTE.


Počet obrázků: 3
Počet videí: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

22.08.2021 00:12, Samuel

LAKKA & SAMORAST – split

LAKKA & SAMORAST – split

12“LP (kooperace labelů)

Za spolupráce kapel a několika labelů je venku sympaticky vyhlížející česko-slovenský split LP vinyl LAKKA & SAMORAST. 


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.05.2021 23:37, Samuel

Come Closer - Pretty Garbage

Come Closer - Pretty Garbage

12“ LP

Na Pirates Records vyšla avízovaná deska Come Closer s názvem “Pretty Garbage”. Pilotním singlem pro album byla písnička Get It Wrong, kterou „piráti“ vypustili koncem loňského roku. Deska officiálně vyšla na vinylu začátkem letošního dubna, takže se dá říct, že ještě voní novotou. Come Closer jsou ze San Diega a s „projektem“ J.Wangovi vypomohli Davey Quinn (Tiltwheel, Dan Padilla) a Chris Prescott (Pinback, No Knife, Rocket From the Crypt). Jména kapel jeho parťáků jsou myslím globálně známá, ale už jen zmíněná informace o DIY záznamu minimálně potěší a napoví o přístupu, možná víc než šermování známými jmény.

 


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.05.2021 18:16, stelca77

NOFX - Single Album

NOFX - Single Album

(Fat Wreck Chords)

Kdo mohl čekat, že se recenze na NOFX objeví zrovna na czechcore? Je to skvělý album! Už jsme to tu nakousli, nepochopili se. A pořád tvrdim, že je to nejlepší album od roku 2003, který se dá poslouchat do konce bez přeskakování nebo si ho dokonce pustit víc než jednou. Nerad bych rozebíral jak moc velká je to kapela a další "kontroverze". Je mi to totiž jedno. Mám je rád.


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

19.04.2021 17:51, stelca77

Bibione - s/t 7

Bibione - s/t 7

(Stoned to Death)

Deštivý, nádherně hnusný a dost ospalý odpoledne. Sběr sil po práci na rutinní aktivity všedního dne. Vše nahrává znova si pustit debutový sedmipalec [boyband]u Bibione.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.04.2021 21:34, Samuel

DeeCracks - Serious Issues

DeeCracks - Serious Issues

12“LP (Pirates Press Records)

„1-2-3-4!“ Po třech letech od desky „Sonic Delusions“ přícházejí rakouští DeeCracks s novinkou pojmenovanou „Serious Issues”. Album vychází opět pod hlavičkou Pirates Press Records a z podtitulku je jasné, že uslyšíme 16 nových punkrockových pecek. DeeCracks nejsou žádní nováčci, svůj styl pilují léta a směr je poměrně jasně daný - "ramones punk rock". Skvělý riffy, melodickej punk / rock, zahranej rychle a naplno - hráli tak Ramones a s podobnou energií hrají i Dee Cracks. „1-2-3-4!“


Počet obrázků: 2
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

21.03.2021 00:08, Samuel

INNOXIA CORPORA + ARAN SATAN - Stigma

INNOXIA CORPORA + ARAN SATAN - Stigma

Letos v únoru vyšla za spolupráce Silver Rocket a Innoxia Corpora velice zajímavá nahrávka. Zbystřil jsem již při čtení informace na Silver Rocket webu, kde psali o avízovaném splitu Innoxia Corpora s Aranem Satanem - „šest novejch songů valašskýho punku na jedný straně, sedm novejch tracků sudetskýho mluvenýho slova na straně druhý... název Stigma, katalogový číslo SRR 110…“. Jistý si nemůžeme být opravdu ničím a já jsem rád, už za to propojení dvou „světů“. Ale nepředbíhejme, vinyl je venku a možná už i vyprodanej.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

18.02.2021 17:13, stelca77

Lucifer Efekt / Psi - split LP

Lucifer Efekt / Psi - split LP

(Ultima Ratio)

Světlo světa spatřil loni split kapel z Rožnova. A tím by recenze mohla skončit.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.02.2021 23:28, Samuel

Chrobopop – Kočky, krysy, celebrity

Chrobopop – Kočky, krysy, celebrity

12”LP (Malárie Records)

Pokud by před lety zazněla v dětském vědomostním pořadu Hip Hap Hop otázka – „V jaké části Čech se nachází hodně zajímavých a originálních skupin? Modří by zajisté věděli (já napovím) – lokace Rožnov pod Radhoštěm. Malárie Records hlásí novinku, debutní desku kapely Chorobopop. Vinyl ještě voní novotou, vyšel v prosinci (2020) za spolupráce Malárie & Burina & Cultburger. Skupina vznikla na troskách hardcorepunkového TELEFONU. Poté, co jeho řady opustil bubeník, sáhla osiřelá trojice Zay, Keč a Ctib po bicím automatu, změnila název a pustila se do hledání nové tváře, od té předchozí záměrně odlišné. Jak je vidět, staré známé tváře se neukládají ke spánku a přícházejí zase s něčím novým!


Počet obrázků: 1
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.01.2021 23:58, Samuel

Hippie Chippies - Easy Breezy

Hippie Chippies -  Easy Breezy

12”LP (DIY)
Příznivci lokálního country punku pozor - Hippie Chippies z Mělníka jsou tady se svojí debutní nahrávkou! Přicházejí ve velkém stylu, debutem je velký vinyl, dvanáctipalec, pojmenovaný Easy Breezy.


Počet obrázků: 3
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 2 z 97 (celkem 1926 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 4 .. 10 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 97
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!
All booking...
 
AKCE
Warm up párty Stop & Go! Praha
Warm up párty Stop & Go! Praha 07.10.2022 - 07.10.2022 ( 18:00 - 22:00 )
Praha 007 Více informací ...
Berlin Blackouts (De) + Prisoners Of War (CZ) + We Are Here (CZ)
Berlin Blackouts (De) + Prisoners Of War (CZ) + We Are Here (CZ) 07.10.2022 - 07.10.2022 ( 18:00 - 22:00 )
Olomouc, SF MINI Více informací ...
Little Dragon
Little Dragon 07.10.2022 - 07.10.2022 ( 19:00 - 23:59 )
bowl bar Vršovice Více informací ...
UNSANE (USA) + MAGGOT HEART (DE)
UNSANE (USA) + MAGGOT HEART (DE) 07.10.2022 ( 20:00 )
Brno Kabinet Múz Více informací ...
MOONBEAN (can) + NEON LIES (hr) + Dílna Rekords + jane doe @ Anděl Music bar
MOONBEAN (can) + NEON LIES (hr) + Dílna Rekords + jane doe @ Anděl Music bar 07.10.2022 - 08.10.2022 ( 20:00 - 03:00 )
Anděl, Plzeň Více informací ...
Endform (ca), Kronstadt (cz), Postea (cz)
08.10.2022 - 08.10.2022 ( 18:00 - 22:00 )
Praha Eternia Více informací ...
Stop & Go! vol. 3
Stop & Go! vol. 3 08.10.2022 - 08.10.2022 ( 19:00 - 23:45 )
Brno Kabinet Múz Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
EXTINCTION OF MANKIND, Praha - Underdogs, 30.9.22
01.10.2022 20:46, Siki


INSTINCT OF SURVIVAL, Praha - Underdogs, 30.9.22
01.10.2022 20:31, Siki


NARCOSA, Praha - Underdogs, 30.9.22
01.10.2022 20:30, Siki


JONESTOWN, Praha - Underdogs, 30.9.22
01.10.2022 20:28, Siki


BARAKA FACE JUNTA, Újezd - Hella, 24.9.22
25.09.2022 12:03, Siki


TŘETÍ STUPEŇ TORTURY, Újezd - Hella, 24.9.22
25.09.2022 12:02, Siki


SOLITÄR, Újezd - Hella, 24.9.22
25.09.2022 12:01, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
INNOXIA CORPORA l Rozhovor (513)
BURNING FLAG - Matador (178)
PRŮMYSLOVÁ SMRT - Pedagogika poražených (175)
ZIMMER FREI - Odsouzen k nedůvěře LP (147)
STALINOVY OBĚTI - s/t (131)
EXPLOATÖR - Avgrundens Brant (127)
Greynbownes - Bones And Flowers (123)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
STOP AND GO! Festival 2022
ZIMMER FREI - Odsouzen k nedůvěře LP
CHARGER - WARHORSE
PRŮMYSLOVÁ SMRT - Pedagogika poražených
EXPLOATÖR - Avgrundens Brant
Booze & Glory - Raising The Roof
Booze & Glory - Raising The Roof
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2022 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.