Recenze Desky
 
28.04.2017 14:20, Banan

FURY - Paramount

FURY - Paramount

(Triple B Records) 

Píše mi sms Želvín: Hele, ty Fury, co budou hrát v květnu na Sedmičce, to jsou ty Fury, kde hrajou lidi ze Swiz? Ta stará kapela z devadesátek? Odpovídám, že nejsou, ale ať stejně přijede a kdyby náhodou váhal, ať si poslechne Paramount.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.04.2017 23:20, Banan

ALARIC - End of Mirrors

ALARIC - End of Mirrors

(Neurot Recordings) 

Už jsem se skoro začínal bát, že jsem to opravdu prošvihl, ale nakonec ne. Déšť nádherně a prudce bubnuje do okna, je pár stupňů nad nulou a oblohou se v téměř pravidelných intervalech valí těžké černé mraky. Venku je zase ponuro. Já si nasazuju černé pletené bačkory, co už jsem uklidil do skříně, zapaluju vonou tyčinku a na gramofon pokládám poslední desku Alaric. Je mi totiž jasné, že lepší podmínky pro psaní téhle recenze už velmi pravděpodobně nenastanou.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

13.04.2017 23:35:08, stelca77

I am Pentagon - Zdi nemluví

I am Pentagon - Zdi nemluví

(Damage Done Records)

Nejvíc organicky živý a nejimpulsivnější je psát recenzi na desku zhruba dvě hodiny po jejím vlastním křtu. Úskalí týhle avantýrky jsou jasný. Dojmy a energie koncertu ještě koluje v krevním oběhu. A pod jejich vlivem...


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.04.2017 09:52, Samuel

DYSCONTROL - Living Without

DYSCONTROL - Living Without

12”LP (P.Trash Records)

Debutní deska pop punk garage kanadské kapely DYSCONTROL, kde hraje David Brown z CAREER SUICIDE a masteroval ji Rob Seaton ze STATUES. Jestli Ti něco říkají jména Statues, Wipers, Mission of Burma, pak s Living Without nešáhneš vedle.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.03.2017 14:20, Jirzophone

PAST - Czarno / biala LP

PAST - Czarno / biala LP

(Samuel/PHR/P.Trash/Contraszt!/Past records) 

Varšavská čtveřice, která se zapsala do povědomí svým Demo 7" (o popularitě a nenasytnosti  svědčí prozatím čtvrtý jeho repress) a hojným koncertováním u nás, konečně vyšel dlouho avízovaný vinyl debutové desky s výstižným názvem "Czarno / biala".


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

24.03.2017 07:40, Samuel

THE LANCASTERS - Alexander & Gore

THE LANCASTERS - Alexander & Gore

12“LP (Pirates Press Records)

Jednou z nových (nebo lépe, poměrně nových) desek na labelu Pirates Press Records je nahrávka kanadské kapely THE LANCASTERS (z města Vancouver). Deska je svým způsobem návratem v čase, pomníkem a vzpomínkou. THE LANCASTERS fungovali v letech 2000-2005 a zanechali po sobě pouze jedinou nahrávku - album Alexander & Gore


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.03.2017 23:22, Samuel

Same River Twice - All Those Moments

Same River Twice - All Those Moments

12“LP (DIY)

 

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky … je to ale otázka „na tělo“ a každý k tomu nejspíš bude přistupovat po svém. Pokud za slovo „řeky“ dosadím „Same River Twice“, potom opakovaně, a co víc dobrovolně, do té samé řeky vstupuji. Jsou z Brna, a v jejich sestavě najdeš členy Terra Riot, Nagaika a Brünner Todesmarsch. Nedávno představili svůj debutní počin pojmenovaný All Those Moments a představují na něm kvalitní porcí emotivní hudby, podpořenou excelentním zpracováním vinylu.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.03.2017 08:56, Samuel

Noi!se ‎– The Real Enemy

Noi!se ‎– The Real Enemy

12“LP (Pirates Press Records)

Pokud budeme mluvit o aktuálním dění, a kapelách, ve škatulce melodický punk rock – street punk / americký oi, tak nejde přeskočit aktuální skupiny vycházející na Pirates Press records. Jednou z nich jsou Noi!se. Nějaký čas registruji název, logo a tuším jejich stylovou přihrádku. Mé první seznámení přicházení právě teď, s jejich novým albem The Real Enemy, který vyšlo koncem loňského roku na Pirates Press.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.02.2017 07:05, Samuel

Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun

Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun

10“EP (Analog Freaks)

Horkou novinkou na slovenském labelu Analog Freaks je vinylová reedice mini alba Earth.Water.Sun od australské grindcore / hardcore party Agents Of Abhorrence. Nahrávka původně vyšla jako mini CD za spolupráce 625 Thrashcore / Numerical Thief (2007)


Počet obrázků: 4
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

05.02.2017 23:17, Samuel

URSUT – KÖP DIG LYCKLIG

URSUT – KÖP DIG LYCKLIG

12“LP (Phobia Records)

URSUT jsou švédská čtveřice z Malmö a servírují velice energickou crust / d-beat kanonádu, které klestí cestu melodické kytarové linky. Máš rád kapely jako From Ashes Rise, Victims, Wolfbrigace, Wolfpack, Skitsystem, MARTYRDÖD, Totalitär nebo Ekkaia?


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.01.2017 00:21, Samuel

Bumfrang3 - Vidim

Bumfrang3 - Vidim

12“LP (Silver Rocket / Sakraphon)

Mraky a blesky padají do řeky

Voda a plameny, spolu a navěky


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

11.01.2017 13:21, Samuel

KISS ME KOJAK - Láska a porozumění

KISS ME KOJAK - Láska a porozumění

10“EP (Silver Rocket)

Šneci, vazby, zelená a samply z detektivek aneb svérázný noise rock ze severu Čech. Láska a porozumění jsou čtyři písničky nahrané v Městském divadle Vansdorf a věnované jsou všem, kteří šíří po světě právě lásku a porozumění.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.12.2016 01:18:46, stelca77

Sport - Slow

Sport - Slow

(kooperace labelů)

Sport (ne Sporto) mi unikali do léta roku 2014, kdy nás na ně upozornil Matěj Tragedy Pína v dodávce. Následně jsme na Fluffu očumovali jejich desky v Day After stánku, někteří zakoupili, někteří později.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

25.12.2016 17:03, Banan

SECT - s/t

SECT - s/t

(Reflection Records)

Sect
are
vegan
straight edge
and
old


Počet obrázků: 1
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

22.12.2016 23:55, stelca77

Telefon & Kovadlina - split 7"

Telefon & Kovadlina - split 7

(Damage Done Records)

Těšil jsem se na splitko Telefonu s Kovadlinou. Telefon mám ve velký oblibě od dob, kdy u Papagáje (jeden z těch rozumnejch releasů), vyšel "Smysl malých činů". Kostel je moje oblíbená písnička a tohle album mám prostě jenom na vinylu a nepovaluje se mi na disku v záplavě nahrávek, který si dost možná všechny ani neposlechnu.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

19.12.2016 23:14, Samuel

Cirguz – Svět už je jinak

Cirguz – Svět už je jinak

12”LP (Pirates Press Records)

Slyšíte? Už Vám tikaj hodiny ... Kterou zprávu chcete slyšet na začátek? Tu dobrou nebo špatnou? Dobrá, řeknu Vám nejdřív dobrou – vyšlo debutní album mělnických Cirguz. Špatná je, že příběh Cirguz se tímto dopisuje – tečka, konec. Hodiny dotikaly. Album se jmenuje Svět už je jinak. Vyšlo, stejně jako singl Tak Se Sbal, na Pirates Press Records.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.12.2016 12:36, Samuel

OUTTACONTROLLER - Television Zombie

OUTTACONTROLLER - Television Zombie

12”LP (P.Trash Records)

 Stejně jako někteří lidí věří, že Elvis stále žije, tak je stále ve hře „high school rock and roll“! Přes růžový „ramones brýle“ vypadá svět radostněji. To jsem již pochopil. 


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

12.12.2016 11:13, Samuel

C - Dep

C - Dep

12“LP (Minority Records)

Po letech vychází album Dep, od táborských C. Cestuji s ním zpátky do roku 2001, kdy poprvé vyšlo na minimalisticky laděném digipack CD. C byli velmi sympatickou kapelou propojenou s Free Dimension Records a táborskou nezávislou scénou.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

06.12.2016 00:19:08, Ctib

RISPOSTA / BRICANYL TURBUHALER

RISPOSTA / BRICANYL TURBUHALER

(DIY) split LP

Tak, a teď bacha, protože na mém gramofonu přistává nová vysoce třaskavá munice. Salvu vypálilo koncem roku 2016 dvé houfnic z řad neblaze proslulé jihomoravské prasopalové brigády, a zatímco RISPOSTU znám z dřívějška jak z nahrávek, tak z koncertů, v případě bratrů v splitu z opačné strany asfaltu BRICANYL TURBUHALER narážím na bílá místa – doposud jsem zachytil akorát název kapely.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.12.2016 09:22, Samuel

THE JUNK FOOD - We Don’t Have a Hit

THE JUNK FOOD - We Don’t Have a Hit

7“EP (DIY)

Jako blesk z čistého nebe se zrodila kapela s názvem THE JUNK FOOD. Svůj první koncert odehráli letos v listopadu a start pojali ve velkém stylu - s kompletním play listem, stylově vyladění a debutním singlem, vydaným ve vlastní režii.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 90 (celkem 1786 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

ERMES

01.05.2017 02.05.2017 04.05.2017 05.05.2017

Bacos Punk

25.05.2017 Praga-Usti Nad Labem-Lieberec-Teplice-Brno-Olomuc-Ostrava-Opava

Mutefish

30.06.2017

Elephant Hive

17.09.2017 18.09.2017 19.09.2017 20.09.2017 21.09.2017
All booking...
 
AKCE
Močo Fest 10.
Močo Fest 10. 29.04.2017 - 30.04.2017 ( 20:00 - 05:00 )
Moravsky krumlov - Vinárna Více informací ...
Ultrasurf (ESP), Leto, Světlo, Laundered Syrup
Ultrasurf (ESP), Leto, Světlo, Laundered Syrup 30.04.2017 ( 20:00 - 23:59 )
Brno Bajkazyl Brno Více informací ...
Cuntroaches, Puff, Povodí Ohře
Cuntroaches, Puff, Povodí Ohře 02.05.2017 ( 19:30 - 22:00 )
Praha Klinika Více informací ...
PONTIAK (USA), OR, BUMFRANG3
PONTIAK (USA), OR, BUMFRANG3 02.05.2017 ( 20:00 )
Praha Lucerna Music Bar Více informací ...
ANTITREND PARTY 58.:
ANTITREND PARTY 58.: 03.05.2017 ( 19:30 )
Brno klub Broklyn Více informací ...
Canine [fr] // Baestien // Kronstadt
Canine [fr] // Baestien // Kronstadt 03.05.2017 ( 20:00 - 23:59 )
Brno Bajkazyl Brno Více informací ...
The Body (USA) + Uniform (USA)
The Body (USA) + Uniform (USA) 03.05.2017 ( 20:00 )
Praha Underdogs Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
DISTRESS, Praha - Café Na půl cesty, 26.4.17
27.04.2017 18:55, Siki


KUNTA KINTE, Praha - Café Na půl cesty, 26.4.17
27.04.2017 18:53, Siki


ANTISOCIALS SKILLS, Praha - Café Na půl cesty, 26.4.17
27.04.2017 18:52, Siki


CRYPTIC VOID, Praha - Baryton, 23..17
24.04.2017 20:14, Siki


FOREST HUM, Praha - Baryton, 23.4.17
24.04.2017 20:13, Siki


TRIGGER, Praha - Baryon, 23.4.17
24.04.2017 20:12, Siki


CONTROLLED EXISTENCE, Praha - Baryton, 23.4.17
24.04.2017 20:11, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
Tomáš Palucha – Guru (1133)
JAKUB MOŘICKÝ | ROZHOVOR (916)
Telefon & Kovadlina - split 7" (834)
Cirguz – Svět už je jinak (740)
Remek / Lawine – split (701)
SECT - s/t (698)
KISS ME KOJAK - Láska a porozumění (692)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun
Noi!se ‎– The Real Enemy
Same River Twice - All Those Moments
THE LANCASTERS - Alexander & Gore
PAST - Czarno / biala LP
Černá kniha (Black books) open party!
DYSCONTROL - Living Without
 
POSLEDNÍ REAKCE
Jízda
(28.04.2017 12:07:02 Peťa)

HELLKRUSHER na play fastu, to byla rubanice na kterou jen tak nezapomenu, těžko popsatelný zážitek.

k těm DESCENDENTS
(26.04.2017 08:17:06 BACHI)

"brave words from the brave guys in divisive times..."

jeden z těch mála když ne pozitivních, tak alespoň neodsuzujících komentů...  bez znalosti kontextu to jde tak snadno, nevědět že se zas o takové vybočení (na oko proklamativní a "více otevřeně politické") nejedná 

to YYY
(25.04.2017 13:15:34 BACHI)

Tím, že si v pohodě poradí s letmým ignorantstvím

Re: Re: reakce
(25.04.2017 12:11:20 BEN)

Super, díky už jsem našel ;-)

Re: reakce
(22.04.2017 19:44:24 Pepka)

Nejenom na Kosmas.cz,ale i v celé řadě knihkupectví. Zadej si titul na heurece.

reakce
(22.04.2017 11:06:08 Bořan)

Určitě seženeš na Kosmas.cz. Jsou tam i ostatní knihy od autora.

kniha
(22.04.2017 10:25:09 BEN)

Kde se dá prosím kniha sehnat?

Political Asylum
(20.04.2017 08:45:26 Samuel )

Na téhle novince mě štve jen jedno ... v rámci výletu budu v Edinburghu o 14 dní :( život je krutý!

šance
(17.04.2017 09:27:04 Twiggy)

Tomuto som dával už 3x šancu a vôbec tomu neviem prísť na chuť. 

Nuda
(16.04.2017 09:58:26 YYY)

A čím to jako vybočuje z průměru poněkud nudných rozječených kapel ?

 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2017 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max