Youtube
Recenze Desky
 
01.12.2021 16:26, Marek Rybenský

HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY – Obyčejní hrdinové

HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY – Obyčejní hrdinové

Bavíme-li se o historii CS punku, Hrdinové Nové Fronty nelze opomenout. Jejich druhé demo se po třech dekádách dočkalo vydání na vinylu a tady je několik slov i s trochou vzpomínek.


Počet videí: 1
 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

28.11.2021 10:06, Marek Rybenský

FABRIKA – s/t

FABRIKA – s/t

Neumím si představit výstižnější název pro kapelu z Kladna...


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.11.2021 00:56, Samuel

Ostavka - Discography

Ostavka -  Discography

CD (Aback Distribution)

Ostavka (Brittany, Francie) byli post punková kapela fungující v letech 2014 – 2018, kdy odehráli poslední koncert. Hudba Ostavka je bloumavá, chladná i jiskřivá a na pěkně zpracovaném CD najdeš všechny jejich nahrávky, informace o jednotlivých vydáních, texty a nějaké fotky.


Počet obrázků: 1
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

20.11.2021 17:21, stelca77

Quicksand - Distant Populations

Quicksand - Distant Populations

Starý kozlíci z NYC Quicksand během čtyř let vydali druhou desku a zároveň obě desky svědčí, že jde o povedený comeback. 


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.11.2021 23:02, Samuel

TERLARANG – Forbidden

TERLARANG – Forbidden

12“LP (Raw Zine recs.)

Plzeňský label Raw Zine recs. přináší na svém novém vydání nádech cizokrajných krajů a krevní tranfuzi pro milovníky fastcore / thrashcore. Vychází velká deska TERLARANG (thrash / grindcore - Kuala Kangsar, Perak, Malajsie) a jejich nové album "Forbidden". Uslyšíme 26 pecek rychlého fastcore / thrashcore punku, na vinylu rozděleného na "thrashcore" / "fastcore" stranu - na každé je po 13 skladbách hodně rychlé muziky s uvřískaným zpěvem.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

23.10.2021 00:49, Samuel

KIAL? - 6 TRACKS E.P.

KIAL? - 6 TRACKS E.P.

7“EP (Aback Distribuce)

Rozostřený obraz, hrubý zvuk a ostré tempo. V ruce držím demo nahrávku francouzské kapely KIAL? (Brittany). V sestavě najdeš kytaristu francouzské post punk kapely OSTAVKA a členy Bakounine, Usa La Tua Rabbia. Pokud sleduješ francouzskou scénu, rozhodně doporučuju. Singl vyšel v nákladu 300 ks a v mezinárodní kooperaci labelů.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.10.2021 00:54, Samuel

Confusion Master – Haunted

Confusion Master – Haunted

12“LP (Exile On Mainstream Records)

Čtyřčlenná doom / stoner kapela CONFUSION MASTER z Německa využila "lockdown" kreativně a 19.listopadu jim vychází na Exile On Mainstream Records nové album "Haunted". V sestavě najdeš členy CYNESS, WOJCZECH, BAD LUCK RIDES ON WHEELS a AEQUATORKAELTE.


Počet obrázků: 2
Počet videí: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

22.08.2021 00:12, Samuel

LAKKA & SAMORAST – split

LAKKA & SAMORAST – split

12“LP (kooperace labelů)

Za spolupráce kapel a několika labelů je venku sympaticky vyhlížející česko-slovenský split LP vinyl LAKKA & SAMORAST. 


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.05.2021 23:37, Samuel

Come Closer - Pretty Garbage

Come Closer - Pretty Garbage

12“ LP

Na Pirates Records vyšla avízovaná deska Come Closer s názvem “Pretty Garbage”. Pilotním singlem pro album byla písnička Get It Wrong, kterou „piráti“ vypustili koncem loňského roku. Deska officiálně vyšla na vinylu začátkem letošního dubna, takže se dá říct, že ještě voní novotou. Come Closer jsou ze San Diega a s „projektem“ J.Wangovi vypomohli Davey Quinn (Tiltwheel, Dan Padilla) a Chris Prescott (Pinback, No Knife, Rocket From the Crypt). Jména kapel jeho parťáků jsou myslím globálně známá, ale už jen zmíněná informace o DIY záznamu minimálně potěší a napoví o přístupu, možná víc než šermování známými jmény.

 


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.05.2021 18:16, stelca77

NOFX - Single Album

NOFX - Single Album

(Fat Wreck Chords)

Kdo mohl čekat, že se recenze na NOFX objeví zrovna na czechcore? Je to skvělý album! Už jsme to tu nakousli, nepochopili se. A pořád tvrdim, že je to nejlepší album od roku 2003, který se dá poslouchat do konce bez přeskakování nebo si ho dokonce pustit víc než jednou. Nerad bych rozebíral jak moc velká je to kapela a další "kontroverze". Je mi to totiž jedno. Mám je rád.


 
Reakce (2) Zobrazit článek ...

19.04.2021 17:51, stelca77

Bibione - s/t 7

Bibione - s/t 7

(Stoned to Death)

Deštivý, nádherně hnusný a dost ospalý odpoledne. Sběr sil po práci na rutinní aktivity všedního dne. Vše nahrává znova si pustit debutový sedmipalec [boyband]u Bibione.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.04.2021 21:34, Samuel

DeeCracks - Serious Issues

DeeCracks - Serious Issues

12“LP (Pirates Press Records)

„1-2-3-4!“ Po třech letech od desky „Sonic Delusions“ přícházejí rakouští DeeCracks s novinkou pojmenovanou „Serious Issues”. Album vychází opět pod hlavičkou Pirates Press Records a z podtitulku je jasné, že uslyšíme 16 nových punkrockových pecek. DeeCracks nejsou žádní nováčci, svůj styl pilují léta a směr je poměrně jasně daný - "ramones punk rock". Skvělý riffy, melodickej punk / rock, zahranej rychle a naplno - hráli tak Ramones a s podobnou energií hrají i Dee Cracks. „1-2-3-4!“


Počet obrázků: 2
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

21.03.2021 00:08, Samuel

INNOXIA CORPORA + ARAN SATAN - Stigma

INNOXIA CORPORA + ARAN SATAN - Stigma

Letos v únoru vyšla za spolupráce Silver Rocket a Innoxia Corpora velice zajímavá nahrávka. Zbystřil jsem již při čtení informace na Silver Rocket webu, kde psali o avízovaném splitu Innoxia Corpora s Aranem Satanem - „šest novejch songů valašskýho punku na jedný straně, sedm novejch tracků sudetskýho mluvenýho slova na straně druhý... název Stigma, katalogový číslo SRR 110…“. Jistý si nemůžeme být opravdu ničím a já jsem rád, už za to propojení dvou „světů“. Ale nepředbíhejme, vinyl je venku a možná už i vyprodanej.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

18.02.2021 17:13, stelca77

Lucifer Efekt / Psi - split LP

Lucifer Efekt / Psi - split LP

(Ultima Ratio)

Světlo světa spatřil loni split kapel z Rožnova. A tím by recenze mohla skončit.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.02.2021 23:28, Samuel

Chrobopop – Kočky, krysy, celebrity

Chrobopop – Kočky, krysy, celebrity

12”LP (Malárie Records)

Pokud by před lety zazněla v dětském vědomostním pořadu Hip Hap Hop otázka – „V jaké části Čech se nachází hodně zajímavých a originálních skupin? Modří by zajisté věděli (já napovím) – lokace Rožnov pod Radhoštěm. Malárie Records hlásí novinku, debutní desku kapely Chorobopop. Vinyl ještě voní novotou, vyšel v prosinci (2020) za spolupráce Malárie & Burina & Cultburger. Skupina vznikla na troskách hardcorepunkového TELEFONU. Poté, co jeho řady opustil bubeník, sáhla osiřelá trojice Zay, Keč a Ctib po bicím automatu, změnila název a pustila se do hledání nové tváře, od té předchozí záměrně odlišné. Jak je vidět, staré známé tváře se neukládají ke spánku a přícházejí zase s něčím novým!


Počet obrázků: 1
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.01.2021 23:58, Samuel

Hippie Chippies - Easy Breezy

Hippie Chippies -  Easy Breezy

12”LP (DIY)
Příznivci lokálního country punku pozor - Hippie Chippies z Mělníka jsou tady se svojí debutní nahrávkou! Přicházejí ve velkém stylu, debutem je velký vinyl, dvanáctipalec, pojmenovaný Easy Breezy.


Počet obrázků: 3
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.01.2021 23:14, Samuel

Seized Up ‎– Brace Yourself

Seized Up ‎– Brace Yourself

12“LP (Pirates Press Records)

Jednou z novinek na Pirates Press Records je debutní 12"LP kapely SEIZED UP s názvem Brace Yourself. SEIZED UP se dali dohromady v roce 2019 v Santa Cruz (Kalifornie) a sestavu tvoří zpěvák Bl’ast Clifford Dinsmore, kytarista Fast Asleep Danny B., bassák Good Riddance Chuck Platt a a bubeník The Distillers, The Nerve Agents Andy Granelli.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

18.12.2020 08:32, Marek Rybenský

HUMAN FAULT – Zjevné předurčení

HUMAN FAULT – Zjevné předurčení

LP (Aback Distribution)

Kapela brzy oslaví první dekádu své existence a jejich diskografie čítá 3 alba + jeden "utajený" split s Backfliping dog. To není zrovna málo. Prozatím poslední nahrávka vyšla na jaře letošního roku .... 


Počet obrázků: 1
Počet videí: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.12.2020 16:55, stelca77

The War Goes On - Assisted Armageddon

(Adult Crash)

Po čtyřech letech vychází druhá deska kodaňských The War Goes On. Opět na skvělým labelu Adult Crash. Opět zanech marných nadějí, ty kdo s ní přicházíš.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

05.12.2020 23:56, Samuel

Bad Luck Rides On Wheels - Semper Eadem

Bad Luck Rides On Wheels - Semper Eadem

12"LP (W.I.F.A.G.E.N.A. RECORDS / Sensitive Wormrile)

Poslední měsíc letošního pandemického roku vyšlo nové album Semper Eadem od německých BAD LUCK RIDES ON WHEELS (v sestavě najdeš členy Wojczech, Whos My Saviour). Slovy kapely, album přináší 40 minut / 4 skladby "caveman death doom & ambient textures". Vyšlo za spolupráce Sensitive Wormrile & Wifagena Records.


Počet obrázků: 3
Počet videí: 1
 
Reakce (3) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 96 (celkem 1902 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 96
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace
GDPR

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!
All booking...
 
AKCE
METALURGIA FESTIVAL vol. 2
METALURGIA FESTIVAL vol. 2 17.12.2021 - 17.12.2021 ( 20:00 - 23:59 )
Polenský klub Více informací ...
Bambulkyne Dobrodružstvá (speciální vánoční show!), MikeXwazowski, St. Mincer v Baladě
Bambulkyne Dobrodružstvá (speciální vánoční show!), MikeXwazowski, St. Mincer v Baladě 22.12.2021 - 22.12.2021 ( 19:30 - 22:00 )
Balada bar, Praha Více informací ...
MORE NOISE FOR LIFE vol. 15
MORE NOISE FOR LIFE vol. 15 18.08.2022 - 21.08.2022 ( 17:00 - 12:00 )
Podbor - Fotbalové hřiště Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
CHOKED BY OWN VOMITS, Brno - Melodka, 20.11.21
21.11.2021 21:34, Siki


BRUTALLY DECEASED, Brno - Melodka, 20.11.21
21.11.2021 21:33, Siki


PURULENT SPERMCANAL, Brno - Melodka, 20.11.21
21.11.2021 21:31, Siki


LAHAR, Brno - Melodka, 20.11.2
21.11.2021 21:30, Siki


MOČOVÝ KHAMENI, Brno - Melodka, 20.11.21
21.11.2021 21:29, Siki


KANDAR, Brno - Melodka, 20.11.21
21.11.2021 21:28, Siki


PRÜGELKNABE, Brno - Melodka, 20.11.21
21.11.2021 21:27, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
LAKKA & SAMORAST – split (217)
Rozhovor s Lukášem z Greynbownes (186)
VINYL RULEZ | 01/2021 - 06/2021 (164)
Confusion Master – Haunted (85)
FABRIKA – s/t (79)
HRDINOVÉ NOVÉ FRONTY – Obyčejní hrdinové (74)
KIAL? - 6 TRACKS E.P. (53)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Quicksand - Distant Populations
TERLARANG – Forbidden
KIAL? - 6 TRACKS E.P.
LAKKA & SAMORAST – split
Ostavka - Discography
Piava – s​/​t
FABRIKA – s/t
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2021 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max

Nařízení EU o ochraně osobních údajů

Tato webová aplikace Sonic.cgi splňuje požadavky pro GDPR. Aktuální informace naleznete zde.