Recenze Desky
 
12.12.2017 00:02, Samuel

KICKER - Rendered Obsolete

KICKER - Rendered Obsolete

12“LP (Pirates Press Records)

Kicker jsou ostřílená parta složená z různých „punx-as-hell“ veteránů. Stručně řečeno, věčně mladých - přesto stárnoucích chlápků, kteří ve své tvorbě vycházejí z „uk punku vzor 82“. Rendered Obsolete je jejich poslední album z roku 2016 a vyšlo za spolupráce Pirates Press Records & Tank Crimes Records.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

15.11.2017 20:14:44, stelca77

Quicksand - Interiors

Quicksand - Interiors

(Epitaph Records)

S mírnými rozpaky jsem zaznamenal skutečnost, že Quicksand po 22 letech od desky Manic Compression vydají novou nahrávku. Se stejnými rozpaky jsem přijal i informaci o reunion shows Jawbreaker.


 
Reakce (7) Zobrazit článek ...

31.10.2017 19:52:45, keyda

NOT ON TOUR - Bad Habits

NOT ON TOUR - Bad Habits

(La Agonia De Vivir / Phobiact / Effervescence Records) 

Ne úplně aktuální deska oblíbené "feel good" kapely, spojená s ještě jakž takž aktuálními dozvuky letního turné. V současným pokročile-podzimním marastu je, myslím, dost žádoucí si obojí připomenout.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.10.2017 14:19:56, stelca77

Pakkosyöttö / Kovadlina - split LP

Pakkosyöttö / Kovadlina - split LP

(Damage Done Records)

V minulým tejdnu se mi dostala do rukou nahrávka, která by mi za nehtem uvízla tak jako tak. Dříve nebo později. Podvědomě dávala od začátku tušit, že se každej den protočí několikrát za sebou. A stalo se.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.10.2017 18:23, Vasa

Brünner Todesmarsch – Legální lágry, ilegální lidé

Brünner Todesmarsch – Legální lágry, ilegální lidé

10" (Phobia Records)

Brünner Todesmarsch jsou manifestem doby. Je to doba plná nechutných proklamací, nenávisti, mocenského soupeření, sbírání politických hlasů (a to i tam, kde ještě nedávno politika nehrála roli), frustrace, strachu a nenaplněných nadějí. Celá tahle změť křivých emocí a chtíče krvelačného publika je na „Legální lágry, ilegální lidé“ podrobena nekompromisní sociální kritice, na kterou jsme u Brünner Todesmarsch už zvyklí. Nejde ale jen o Miruusovy texty, které se pro mě staly už ikonické, a které každým slovem tisíckrát vystihují fázi rozvratu (české) společnosti roku 2017. Zdrcující slovní palbu žene dopředu ze řetězu utrženej stroj, kterej ani na vteřinu nepoleví.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

01.10.2017 14:08, Banan

SCALP / VICTIMS OF HATE - split

SCALP / VICTIMS OF HATE - split

(DIY)

 

Venku je další super deska dvou domácích kapel, což už je samo o sobě důvod zbystřit. No a když je navíc po všech stránkách tak povedená jako právě tato, máme tu hned několik důvodů navíc. Pojďme se na ně tedy podívat z trochu bližší perspektivy.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

18.09.2017 10:34, Samuel

PISS TEST – Piss Test

PISS TEST – Piss Test

12“LP (Taken By Surprise Records)

PISS TEST (Portland/Oregon) jsou punkový trojlístek, ve kterém najdeš Samanthu (členku Macho Boys, Shadowhouse) a chlapíky z Red Dons (Zach Brooks a Rodrigo Diaz). Jejich druhá deska vyšla v květnu na US labelu Dirt Cult Records a o evropský press se postaral opět německý label Taken By Surprise Records.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

07.09.2017 23:47, Samuel

HOLIDAY - California Steamin'

HOLIDAY - California Steamin'

12“LP (Pumpkin Records)

HOLIDAY jsou z Manchesteru a poprvé jsem se s nimi setkal díky jejich split singlu s Epic Problem. Když jsem je uslyšel, podvědomě jsem si oprášil vzpomínky na HDQ nebo Leatherface. Prostě silné nosné melodie, melancholie, ale i svěží čistá energie. Nejen to, pozitivní energie.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.08.2017 23:41, Samuel

Fear Of Extinction / Passiv Dödshjälp - A North-East D-beat Lobotomy

Fear Of Extinction / Passiv Dödshjälp - A North-East D-beat Lobotomy

12“LP (Phobia Records)

Všechny náboje z opasků crustových bojovníků zatím nebyly vypáleny. V plné síle přichází společná nahrávka kapel Passiv Dödshjälp ze Švédska a našich Fear Of Extinction.


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

20.08.2017 11:48:01, keyda

COLD LEATHER - Demo tape

COLD LEATHER - Demo tape

(Sabotage records)

Poprvé na mě tahle páska jukla na jaře na EKH, kdy jsem trávil víkend ve Vídni a spal u Paayi. Byl jsem zasvěcen do skutečnosti, že tam hraje kdosi z BOMBENALARM a je to prý fakt dobrej punkrock. 


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

16.08.2017 18:43:39, stelca77

Pacino - Půl litru země

Pacino - Půl litru země

(Stoned to Death Records)

No tak jo. Poslední tejden sice nic extra moc dobrýho nepřines. Ale na druhou stranu, přines první LP (díky Lucce) kapely Pacino. A tak si řikám, že to vlastně neni málo. Zvlášť, když to poslední tři tejdny poslouchám denně v práci na bandcampu. A to je sice dobrý, ale tak nějak to neni vono. Takže sem s tim!


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

01.08.2017 18:21:08, stelca77

Chaviré - Interstices

Chaviré - Interstices

(Stonehenge Records)


O Chaviré jsem se poprvé dozvěděl na zdejší vývěsní tabuli od Honzika. Nahrávek je moře a je pro mě pořád složitější se v nich orientovat nebo je jenom zachytávat a pokoušet se zpracovat. Ale na label Stonehenge a francouzský melodie slyšim vždycky.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

25.05.2017 11:29, Jirzophone

Láje - Přicházíme ze tmy

Láje - Přicházíme ze tmy

(Chyba / Zaječí úmysly / Pure Heart records) 

Po měsících strávených ve zkušebně někdy na přelomu roku 2015/16 poprvé vylézá ze své domácí nory jihlavská kapela Láje. Smečka psů a psic, která svoje návyky na přežití pochytila v kapelách a projektech jako Gattaca, Rapsöd, Disbeatless, E.R.C.P., Kolona, Křikzticha,...


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.05.2017 18:26:25, Karel Kredencz

KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou

KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou

(Malarie / Cultburger Records / FFUD Records)

Kultra, kapela pocházející z Rožnova pod Radhoštěm, odkud vzešlo množství skvělých většinou punk-rockových kapel se zázemím v punkovém doupěti teď už posmrtného klubu Vrah! Ostré a výbojné slova, toť charakteristika rožnovských kapel. Sdělení na prvním místě - u Kultry nevyjímaje. Tato kapela vznikla někdy v devadesátých letech, nepletu-li se, v trochu jiné formaci a s trochu jinými nástroji.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.05.2017 12:43:13, Prochy

Risposta - Zaplať si sám

Risposta - Zaplať si sám

(Ultima ratio)

Kdyby někdo nevěděl co je to Risposta, tak jedná se o kapelu z Přísnotic u Brna, už léta hrající něco ve stylu, kterému se říká "crust". To je banálně řečeno o co jde, jestli už teď víš, že tohle nebude tvůj šálek čaje, tak klidně přestaň číst. Pokud ne, tak by to možná byla chyba, protože tohle je kvalitní materiál.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

30.04.2017 15:02, Jirzophone

v/a - "Hladový pes žere svého pána" comp. EP

v/a -

MORSA / BRÜNNER TODESMARSCH / AGE OF DEATH
(Ultima Ratio)

Pomalu všechen  prach od zbořených brněnských fabrik je už dávno rozmetán skleněnými nádherami, které tak moc se snaží dotknout nebe. Čas zdá se uzrál i pru tu druhou stranu, tam někde v podzemí, kde jste unášeni spodními proudy. Vydavatelství Ultima Ratio se postaralo o 7", který spojuje: místo - Brno a špinavej hlučnej HC punk. Historie vyryta do drážek, každá z kapel o třech kapitolách.


Počet obrázků: 4
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.04.2017 14:20, Banan

FURY - Paramount

FURY - Paramount

(Triple B Records) 

Píše mi sms Želvín: Hele, ty Fury, co budou hrát v květnu na Sedmičce, to jsou ty Fury, kde hrajou lidi ze Swiz? Ta stará kapela z devadesátek? Odpovídám, že nejsou, ale ať stejně přijede a kdyby náhodou váhal, ať si poslechne Paramount.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.04.2017 23:20, Banan

ALARIC - End of Mirrors

ALARIC - End of Mirrors

(Neurot Recordings) 

Už jsem se skoro začínal bát, že jsem to opravdu prošvihl, ale nakonec ne. Déšť nádherně a prudce bubnuje do okna, je pár stupňů nad nulou a oblohou se v téměř pravidelných intervalech valí těžké černé mraky. Venku je zase ponuro. Já si nasazuju černé pletené bačkory, co už jsem uklidil do skříně, zapaluju vonou tyčinku a na gramofon pokládám poslední desku Alaric. Je mi totiž jasné, že lepší podmínky pro psaní téhle recenze už velmi pravděpodobně nenastanou.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

13.04.2017 23:35:08, stelca77

I am Pentagon - Zdi nemluví

I am Pentagon - Zdi nemluví

(Damage Done Records)

Nejvíc organicky živý a nejimpulsivnější je psát recenzi na desku zhruba dvě hodiny po jejím vlastním křtu. Úskalí týhle avantýrky jsou jasný. Dojmy a energie koncertu ještě koluje v krevním oběhu. A pod jejich vlivem...


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.04.2017 09:52, Samuel

DYSCONTROL - Living Without

DYSCONTROL - Living Without

12”LP (P.Trash Records)

Debutní deska pop punk garage kanadské kapely DYSCONTROL, kde hraje David Brown z CAREER SUICIDE a masteroval ji Rob Seaton ze STATUES. Jestli Ti něco říkají jména Statues, Wipers, Mission of Burma, pak s Living Without nešáhneš vedle.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 91 (celkem 1802 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90 .. 91
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!
All booking...
 
AKCE
Fotocrime (USA) + Baro Chandel
Fotocrime (USA) + Baro Chandel 20.12.2017 ( 20:00 )
Praha 007 Více informací ...
FOTOCRIME (USA) + BLOODPACT + KULTRA!
FOTOCRIME (USA) + BLOODPACT + KULTRA! 21.12.2017
Brno Kabinet Múz Více informací ...
Stara dobrá ruční práce, RV4, To by šlo, Z.V.P.
29.12.2017 - 29.12.2017 ( 20:00 - 24:00 )
Zruč nad Sázavou - Pallasit Více informací ...
Nonsanto(PL)+Zatrata(PL)+Low Standards(PL)+ How Long?
Nonsanto(PL)+Zatrata(PL)+Low Standards(PL)+ How Long?  12.01.2018 ( 19:30 )
Orlová Futra Více informací ...
Crust/Grind & Hardcore Party Vol.8
Crust/Grind & Hardcore Party Vol.8 13.01.2018 ( 19:00 )
Ořechov u Brna Více informací ...
Laundered Syrup (CZ) + Swimmingh Sloth (CZ)
Laundered Syrup (CZ) + Swimmingh Sloth (CZ) 13.01.2018 - 13.01.2018 ( 20:00 - 22:00 )
Olomouc, SF MINI Více informací ...
Erupce hlučného násilí vol.5
Erupce hlučného násilí vol.5 19.01.2018 ( 20:00 - 23:00 )
Brno Bajkazyl Brno Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
I AM PENTAGON, Praha - 007, 12.12.17
13.12.2017 21:40, Siki


GATTACA, Praha - 007, 12.12.17
13.12.2017 21:38, Siki


ANTISOCIAL SKILLS, Praha - 007, 12.12.17
13.12.2017 21:33, Siki


NONSANTO, Beroun - Metro, 12.11.17
26.11.2017 18:04, Siki


USELESS, Beroun - Meto, 25.11.17
26.11.2017 18:02, Siki


BRÜNNER TODESMARCH, Beroun - Metro, 25.11.17
26.11.2017 18:01, Siki


HNUS UMÍRAJÍCÍ, Beroun - Metro, 25.11.17
26.11.2017 17:59, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
Kovadlina | ROZHOVOR (1191)
Fugazi | ROZHOVOR (1124)
Sunshine | ROZHOVOR (970)
xJesusx | Roman Láriš rozhovor (951)
K-TOWN HARDCORE FEST 2017 | REPORT (881)
Historie kapely NAMENLOS a punku ve Východním Berlíně (774)
Pacino - Půl litru země (694)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
K-TOWN HARDCORE FEST 2017 | REPORT
V.I.R. | ROZHOVOR
COLD LEATHER - Demo tape
Klubem Underdogs prolétl třídenní ohlušující blizard, v neděli pak nasněžilo
Fear Of Extinction / Passiv Dödshjälp - A North-East D-beat Lobotomy
xJesusx | Roman Láriš rozhovor
HOLIDAY - California Steamin'
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2017 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max