Recenze Desky
 
20.08.2017 11:48:01, keyda

COLD LEATHER - Demo tape

COLD LEATHER - Demo tape

(Sabotage records)

Poprvé na mě tahle páska jukla na jaře na EKH, kdy jsem trávil víkend ve Vídni a spal u Paayi. Byl jsem zasvěcen do skutečnosti, že tam hraje kdosi z BOMBENALARM a je to prý fakt dobrej punkrock. 


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

16.08.2017 18:43:39, stelca77

Pacino - Půl litru země

Pacino - Půl litru země

(Stoned to Death Records)

No tak jo. Poslední tejden sice nic extra moc dobrýho nepřines. Ale na druhou stranu, přines první LP (díky Lucce) kapely Pacino. A tak si řikám, že to vlastně neni málo. Zvlášť, když to poslední tři tejdny poslouchám denně v práci na bandcampu. A to je sice dobrý, ale tak nějak to neni vono. Takže sem s tim!


 
Reakce (3) Zobrazit článek ...

01.08.2017 18:21:08, stelca77

Chaviré - Interstices

Chaviré - Interstices

(Stonehenge Records)


O Chaviré jsem se poprvé dozvěděl na zdejší vývěsní tabuli od Honzika. Nahrávek je moře a je pro mě pořád složitější se v nich orientovat nebo je jenom zachytávat a pokoušet se zpracovat. Ale na label Stonehenge a francouzský melodie slyšim vždycky.


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

25.05.2017 11:29, Jirzophone

Láje - Přicházíme ze tmy

Láje - Přicházíme ze tmy

(Chyba / Zaječí úmysly / Pure Heart records) 

Po měsících strávených ve zkušebně někdy na přelomu roku 2015/16 poprvé vylézá ze své domácí nory jihlavská kapela Láje. Smečka psů a psic, která svoje návyky na přežití pochytila v kapelách a projektech jako Gattaca, Rapsöd, Disbeatless, E.R.C.P., Kolona, Křikzticha,...


Počet obrázků: 3
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

08.05.2017 18:26:25, Karel Kredencz

KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou

KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou

(Malarie / Cultburger Records / FFUD Records)

Kultra, kapela pocházející z Rožnova pod Radhoštěm, odkud vzešlo množství skvělých většinou punk-rockových kapel se zázemím v punkovém doupěti teď už posmrtného klubu Vrah! Ostré a výbojné slova, toť charakteristika rožnovských kapel. Sdělení na prvním místě - u Kultry nevyjímaje. Tato kapela vznikla někdy v devadesátých letech, nepletu-li se, v trochu jiné formaci a s trochu jinými nástroji.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

02.05.2017 12:43:13, Prochy

Risposta - Zaplať si sám

Risposta - Zaplať si sám

(Ultima ratio)

Kdyby někdo nevěděl co je to Risposta, tak jedná se o kapelu z Přísnotic u Brna, už léta hrající něco ve stylu, kterému se říká "crust". To je banálně řečeno o co jde, jestli už teď víš, že tohle nebude tvůj šálek čaje, tak klidně přestaň číst. Pokud ne, tak by to možná byla chyba, protože tohle je kvalitní materiál.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

30.04.2017 15:02, Jirzophone

v/a - "Hladový pes žere svého pána" comp. EP

v/a -

MORSA / BRÜNNER TODESMARSCH / AGE OF DEATH
(Ultima Ratio)

Pomalu všechen  prach od zbořených brněnských fabrik je už dávno rozmetán skleněnými nádherami, které tak moc se snaží dotknout nebe. Čas zdá se uzrál i pru tu druhou stranu, tam někde v podzemí, kde jste unášeni spodními proudy. Vydavatelství Ultima Ratio se postaralo o 7", který spojuje: místo - Brno a špinavej hlučnej HC punk. Historie vyryta do drážek, každá z kapel o třech kapitolách.


Počet obrázků: 4
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.04.2017 14:20, Banan

FURY - Paramount

FURY - Paramount

(Triple B Records) 

Píše mi sms Želvín: Hele, ty Fury, co budou hrát v květnu na Sedmičce, to jsou ty Fury, kde hrajou lidi ze Swiz? Ta stará kapela z devadesátek? Odpovídám, že nejsou, ale ať stejně přijede a kdyby náhodou váhal, ať si poslechne Paramount.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

15.04.2017 23:20, Banan

ALARIC - End of Mirrors

ALARIC - End of Mirrors

(Neurot Recordings) 

Už jsem se skoro začínal bát, že jsem to opravdu prošvihl, ale nakonec ne. Déšť nádherně a prudce bubnuje do okna, je pár stupňů nad nulou a oblohou se v téměř pravidelných intervalech valí těžké černé mraky. Venku je zase ponuro. Já si nasazuju černé pletené bačkory, co už jsem uklidil do skříně, zapaluju vonou tyčinku a na gramofon pokládám poslední desku Alaric. Je mi totiž jasné, že lepší podmínky pro psaní téhle recenze už velmi pravděpodobně nenastanou.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

13.04.2017 23:35:08, stelca77

I am Pentagon - Zdi nemluví

I am Pentagon - Zdi nemluví

(Damage Done Records)

Nejvíc organicky živý a nejimpulsivnější je psát recenzi na desku zhruba dvě hodiny po jejím vlastním křtu. Úskalí týhle avantýrky jsou jasný. Dojmy a energie koncertu ještě koluje v krevním oběhu. A pod jejich vlivem...


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.04.2017 09:52, Samuel

DYSCONTROL - Living Without

DYSCONTROL - Living Without

12”LP (P.Trash Records)

Debutní deska pop punk garage kanadské kapely DYSCONTROL, kde hraje David Brown z CAREER SUICIDE a masteroval ji Rob Seaton ze STATUES. Jestli Ti něco říkají jména Statues, Wipers, Mission of Burma, pak s Living Without nešáhneš vedle.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

29.03.2017 14:20, Jirzophone

PAST - Czarno / biala LP

PAST - Czarno / biala LP

(Samuel/PHR/P.Trash/Contraszt!/Past records) 

Varšavská čtveřice, která se zapsala do povědomí svým Demo 7" (o popularitě a nenasytnosti  svědčí prozatím čtvrtý jeho repress) a hojným koncertováním u nás, konečně vyšel dlouho avízovaný vinyl debutové desky s výstižným názvem "Czarno / biala".


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...

24.03.2017 07:40, Samuel

THE LANCASTERS - Alexander & Gore

THE LANCASTERS - Alexander & Gore

12“LP (Pirates Press Records)

Jednou z nových (nebo lépe, poměrně nových) desek na labelu Pirates Press Records je nahrávka kanadské kapely THE LANCASTERS (z města Vancouver). Deska je svým způsobem návratem v čase, pomníkem a vzpomínkou. THE LANCASTERS fungovali v letech 2000-2005 a zanechali po sobě pouze jedinou nahrávku - album Alexander & Gore


 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

17.03.2017 23:22, Samuel

Same River Twice - All Those Moments

Same River Twice - All Those Moments

12“LP (DIY)

 

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky … je to ale otázka „na tělo“ a každý k tomu nejspíš bude přistupovat po svém. Pokud za slovo „řeky“ dosadím „Same River Twice“, potom opakovaně, a co víc dobrovolně, do té samé řeky vstupuji. Jsou z Brna, a v jejich sestavě najdeš členy Terra Riot, Nagaika a Brünner Todesmarsch. Nedávno představili svůj debutní počin pojmenovaný All Those Moments a představují na něm kvalitní porcí emotivní hudby, podpořenou excelentním zpracováním vinylu.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

10.03.2017 08:56, Samuel

Noi!se ‎– The Real Enemy

Noi!se ‎– The Real Enemy

12“LP (Pirates Press Records)

Pokud budeme mluvit o aktuálním dění, a kapelách, ve škatulce melodický punk rock – street punk / americký oi, tak nejde přeskočit aktuální skupiny vycházející na Pirates Press records. Jednou z nich jsou Noi!se. Nějaký čas registruji název, logo a tuším jejich stylovou přihrádku. Mé první seznámení přicházení právě teď, s jejich novým albem The Real Enemy, který vyšlo koncem loňského roku na Pirates Press.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

14.02.2017 07:05, Samuel

Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun

Agents Of Abhorrence - Earth.Water.Sun

10“EP (Analog Freaks)

Horkou novinkou na slovenském labelu Analog Freaks je vinylová reedice mini alba Earth.Water.Sun od australské grindcore / hardcore party Agents Of Abhorrence. Nahrávka původně vyšla jako mini CD za spolupráce 625 Thrashcore / Numerical Thief (2007)


Počet obrázků: 4
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

05.02.2017 23:17, Samuel

URSUT – KÖP DIG LYCKLIG

URSUT – KÖP DIG LYCKLIG

12“LP (Phobia Records)

URSUT jsou švédská čtveřice z Malmö a servírují velice energickou crust / d-beat kanonádu, které klestí cestu melodické kytarové linky. Máš rád kapely jako From Ashes Rise, Victims, Wolfbrigace, Wolfpack, Skitsystem, MARTYRDÖD, Totalitär nebo Ekkaia?


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

28.01.2017 00:21, Samuel

Bumfrang3 - Vidim

Bumfrang3 - Vidim

12“LP (Silver Rocket / Sakraphon)

Mraky a blesky padají do řeky

Voda a plameny, spolu a navěky


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

11.01.2017 13:21, Samuel

KISS ME KOJAK - Láska a porozumění

KISS ME KOJAK - Láska a porozumění

10“EP (Silver Rocket)

Šneci, vazby, zelená a samply z detektivek aneb svérázný noise rock ze severu Čech. Láska a porozumění jsou čtyři písničky nahrané v Městském divadle Vansdorf a věnované jsou všem, kteří šíří po světě právě lásku a porozumění.


Počet obrázků: 1
 
Reakce (0) Zobrazit článek ...

27.12.2016 01:18:46, stelca77

Sport - Slow

Sport - Slow

(kooperace labelů)

Sport (ne Sporto) mi unikali do léta roku 2014, kdy nás na ně upozornil Matěj Tragedy Pína v dodávce. Následně jsme na Fluffu očumovali jejich desky v Day After stánku, někteří zakoupili, někteří později.


Počet obrázků: 2
 
Reakce (1) Zobrazit článek ...



Zobrazena stránka 1 z 90 (celkem 1793 záznamů)
Jít na stránku: 1 2 3 .. 10 .. 20 .. 30 .. 40 .. 50 .. 60 .. 70 .. 80 .. 90
   
PŘIHLÁŠENÍ

 

Registrovat uživatele
Zapomenuté heslo

Vstup do administrace

 
HLEDÁNÍ A MAIL LIST

search
mailing list


 
HEY I NEED YOUR HELP!

Elephant Hive

17.09.2017 18.09.2017 19.09.2017 20.09.2017 21.09.2017
All booking...
 
AKCE
MORT MORT MORT (FR) + SAME RIVER TWICE + FLIGHT665
MORT MORT MORT (FR) + SAME RIVER TWICE + FLIGHT665 24.08.2017 ( 19:30 )
Brno Vegalite Více informací ...
Punx piknik #14
Punx piknik #14 25.08.2017 - 27.08.2017 ( 19:00 - 12:00 )
Tři Dvory u Kolína Více informací ...
LUX + EVIDENCE SMRTI + KANÁL
LUX + EVIDENCE SMRTI + KANÁL 25.08.2017 ( 20:00 - 22:00 )
Brno - zkušebna Kraví Hora Více informací ...
Mort Mort Mort (FR), Flight665 (CZ), Two Eggs,One Bigger (CZ)
Mort Mort Mort (FR), Flight665 (CZ), Two Eggs,One Bigger (CZ) 25.08.2017 - 26.08.2017 ( 20:30 )
Hradec Králové, Kraft Více informací ...
Ecowar (Aus/Hol) + support
Ecowar (Aus/Hol) + support 26.08.2017 ( 20:00 )
Brno Vegalite Více informací ...
We watch clouds - Mycop - Ecowar + povídání o Sea Shepherd
27.08.2017 ( 19:00 - 22:00 )
Orlová Futra Více informací ...
Attack of crust premier league no.3
30.08.2017 - 30.08.2017 ( 20:00 )
Liberec Azyl pivní bar Azyl Více informací ...
Zobrazit všechny akce
 
POSLEDNÍ GALERIE
ANCIENT EMBLEMS, Praha - Baryton, 20.8.17
22.08.2017 13:11, Siki


SMUTEČNÍ SLAVNOST, Praha - Baryton, 20.8.17
22.08.2017 13:10, Siki


LEZOK, Praha - Baryton, 20.8.17
22.08.2017 13:08, Siki


ROŽAVA, Újezd - Hella, 5.8.17
06.08.2017 11:56, Siki


DEATH WISH KIDS, Újezd - Hella, 5.8.17
06.08.2017 11:54, Siki


DECULTIVATE, Újezd - Hella, 5.8.17
06.08.2017 11:53, Siki


LOOSERS, Újezd - Hella, 5.8.17
06.08.2017 11:50, Siki


 
NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY
Tschepitz | ROZHOVOR (1253)
JAKUB MOŘICKÝ | ROZHOVOR (1201)
GUYANA PUNCH LINE (882)
Same River Twice - All Those Moments (837)
Fugazi | ROZHOVOR (814)
Risposta - Zaplať si sám (791)
KULTRA! - Mezi Skyllou a Charybdou (787)
NEJOBLÍBEĚJŠÍ ČLÁNKY
Necelé čtyři hodiny na Gore Boys 4
Fugazi | ROZHOVOR
Tschepitz | ROZHOVOR
Pomozme Azyl Baru
xBrainiax | ROZHOVOR
v/a - "Hladový pes žere svého pána" comp. EP
VINYL RULEZ | 01/2017 - 06/2017
 
POSLEDNÍ REAKCE
 
SOUTĚŽ
V tuto chvíli není vypsaná soutěž.
 

TOPlist
   



Web-Stranky.cz afa svoboda zvirat kids and heroes diycore 007 strahov nightmare malarie dayafter evidence nzdm thor steinar ism marast CSAF Cult Burger Shitrecords Periferia gasmask sxhc

© 2017 Czechcore.cz | Scripted by Sonic (www.neziskovky.com) | Design concept by Max